Nattuggla

Det är morgon nu, om man inte räknar det som natt.
Jag är pigg och lär vara uppe ett tag till, sitta i fönstret och röka och lyssna på finfin musik.
Det är fint med nätterna, och soluppgången som kommer snart. Jag gillar stjärnor och det är stjärnklart inatt. Kallt är det också, vilket får mig att längta efter den riktiga hösten. Jag älskar att kunna ha jeans och långärmat utan att dö av värme. Och shorts med fina strumpbyxor under. Sånt är fint.

Kom att tänka på ett minne jag har förut. Det var för tre år sedan, jag och några vänner var i Slottsskogen för att dricka lite och fira att en av vännerna fyllde år. Efter någon timma eller så kommer en kille fram till mig (visserligen full) och säger: Fyfan vad snygg du är!
Sånt gör en glad, när folk säger det till en ansikte mot ansikte, och dessutom var jag sliten med smink som varit hela dagen och håret var hemskt. Ibland hittar man fina minnen i huvudet.
Líkaminn að deyja fyrir.:

Jag har inte somnat än. Känns omöjligt nu när det blir ljust. Och skolan börjar i morgon. Hur skall det häär gå? ._.

2011-08-16 - 08:15:16
Länk: http://ohnightdreamer.blogg.se/

Namn:

Email:

Din bloggadress:

Kommentar:


Spara.
TILLBAKA.
Emelie Segerlöf, mer känd som Angelstar eller Stjärnängeln.
Bloggar om min tråkiga vardag och allt som händer kring den. Jag har en blogg utöver denna som endast ett fåtal personer känner till. I den bloggen skriver jag om hur det är att leva med psykiska besvär såsom depression, ångest, självdestruktiva beteenden och inre demoner.
Tycker du om min blogg är du välkommen att följa den via Bloglovin'. Länken är precis här nedanför.

Jag återkommer med mer information när jag listat ut vem jag är.