Psyk och sånt

Nu har jag precis kommit hem efter att ha varit på Pilen. Träffade Barbro och hon verkar väl okej. Nästa vecka kommer doktorerna tillbaka dit och då ska hon kolla när jag kan få tid hos läkaren jag var hos sist för att få sjukintyg och justera medicinerna.
Ska dit nästa torsdag igen för vanligt samtal, och jag tycker det är jobbigt. Jobbigt att prata med främmande människor som alla frågor vad man vill ha hjälp med när man inte ens vet det själv.

Nu är jag trött och vill egentligen bara sova, men ska nog se någon film eller kanske något avsnitt av Buffy, vi får se.
rebecca:

sv; tack så jättemycket :D

2011-08-18 - 19:20:54
Länk: http://lallabecca.blogg.se/
Tiina:

Någon dag kommer du kanske på vad det är som du behöver hjälp med! Håller tummarna för det bästa!Sv: Tack - jag är verkligen sjukt belåten med mitt vardagsrum och mitt sovrum, blir glad över att höra att jag har det fint hemma :) Det värme!Det kommer en dag i framtiden då du med kommer kunna får ett riktigt fint hem!

2011-08-18 - 21:30:14
Länk: http://mylifemyfeelings.blogg.se/
N.:

ÅH BUFFY!

2011-08-18 - 23:48:44
Länk: http://enegenelegi.blogg.se/
Δ Josefine:

re: Åh. Tack så mycket fina du! ♥

2011-08-19 - 15:57:59
Länk: http://rewolf.blogg.se/
Eriiza:

Vad har du för mediciner ?

Och har du någon diagnos ? =)

2011-08-24 - 18:43:07
Länk: http://eriiza.webblogg.se/

Namn:

Email:

Din bloggadress:

Kommentar:


Spara.
TILLBAKA.
Emelie Segerlöf, mer känd som Angelstar eller Stjärnängeln.
Bloggar om min tråkiga vardag och allt som händer kring den. Jag har en blogg utöver denna som endast ett fåtal personer känner till. I den bloggen skriver jag om hur det är att leva med psykiska besvär såsom depression, ångest, självdestruktiva beteenden och inre demoner.
Tycker du om min blogg är du välkommen att följa den via Bloglovin'. Länken är precis här nedanför.

Jag återkommer med mer information när jag listat ut vem jag är.