Möblerat om

Idag kom mamma hit och vi möblerade om hela lägenheten. Väntar bara på att en hylla ska upp, där jag kan ha mina småsaker som just nu tvingas ligga på köksbordet och fönsterbrädorna. Blir förmodligen på lördag, mamma skulle höra med Tommy om det.
Vi har tagit bort mitt skrivbord, så jag sitter numera med datorn vid köksbordet. Är ju så stort ändå, bordet så det tar knappt någon plats alls med datorgrejorna här.
Kommer ta bilder eller göra en video kanske, om hur det blev i lägenheten. Men först ska hyllan upp så det blir fint och inte är massa småpryttlar överallt haha! Och just ja! Hittade såna där väggdekorationer i soprummet! Helt oöppnad förpackning, så de ska jag använda på garderoben. Motivet är franska liljor, ni vet såna krusidullmojänger? Googla om ni inte vet, haha. Blev förvånad, varför slänger man sånt fint?
Men men nu ska jag avsluta här. Ska förmodligen fixa mig lite bättre också, ser inte klok ut som man ser på bilden. Ser helt... blä ut bara. Och bara för att förebygga eventuella kommentarer; jag lyfter på ena ögonbrynet, så det är inte att de är ojämna. Just so you know, right!

Julia:

du är snyggggggg <3

2011-10-18 - 20:16:54
Länk: http://fuckingsilence.blogg.se/
Tilma:

söööt e du som vanligt :D

2011-10-20 - 12:30:24
Länk: http://lostlikehell.blogg.se/
Celine Naminah:

Är det bara jag som är knäpp eller? Jag ser ingen skillnad på ögonbrynen men börjar såklart undra när du skriver sådär... Hur sjutton lyfter man på bara ett??

2011-10-21 - 21:24:35
Länk: http://phantazia.blogg.se/

Namn:

Email:

Din bloggadress:

Kommentar:


Spara.
TILLBAKA.
Emelie Segerlöf, mer känd som Angelstar eller Stjärnängeln.
Bloggar om min tråkiga vardag och allt som händer kring den. Jag har en blogg utöver denna som endast ett fåtal personer känner till. I den bloggen skriver jag om hur det är att leva med psykiska besvär såsom depression, ångest, självdestruktiva beteenden och inre demoner.
Tycker du om min blogg är du välkommen att följa den via Bloglovin'. Länken är precis här nedanför.

Jag återkommer med mer information när jag listat ut vem jag är.