Göteborg

Idag var jag i Göteborg, finaste staden mhm.
Bytte mina skor, ett par creepers, till mindre storlek och sen fyndade jag en väldigt väldigt fin cardigan (se bild) för 275kronor på Shock. Billigt för att vara Shock, så det var ett fynd.

Sen strosade jag runt i stan och köpte även två paket Black Devil cigaretter, som jag velat smaka så länge! Det grå paketet är vanilj och det svarta choklad. De var riktigt goda faktiskt, godare än vanliga. Men dyra, 50kr styck. Så de får bli mina specialcigg.

Nu är jag hemma igen, har dammsugit och moppat golv, skurat spisen och gjort rent toaletten. Imorgon kommer hyresvärden (?) och hjälper mig med handfatet som har stopp någonstans, så jag har ett fungerande handfat haha. Kan ju vara bra!

Haft en bra men seg dag. Var ensam i Götet för ingen kunde vara under den tiden jag var där. Synd, men det gick hyfsat ändå.

Tiina:

Gillar din cardigan, den är riktigt snygg! :)Nu fungerar det att kolla din blogg som det ska utan att det kommer upp någon form av varning från mitt virusprogram ;)

2011-10-01 - 19:46:13
Länk: http://mylifemyfeelings.blogg.se/
Petra:

Vart köper man dom ciggen? Överallt eller? :)

2011-10-02 - 22:02:50
Sandra:

Hej, som Petra frågade i kommentaren ovan - var köper man dom cigaretterna?

2011-10-06 - 00:00:06
Länk: http://mynameissandylou.blogg.se/
philip :

vilken är godast?

2012-09-02 - 16:33:22

Namn:

Email:

Din bloggadress:

Kommentar:


Spara.
TILLBAKA.
Emelie Segerlöf, mer känd som Angelstar eller Stjärnängeln.
Bloggar om min tråkiga vardag och allt som händer kring den. Jag har en blogg utöver denna som endast ett fåtal personer känner till. I den bloggen skriver jag om hur det är att leva med psykiska besvär såsom depression, ångest, självdestruktiva beteenden och inre demoner.
Tycker du om min blogg är du välkommen att följa den via Bloglovin'. Länken är precis här nedanför.

Jag återkommer med mer information när jag listat ut vem jag är.