Studded creepers

Vackra Emina tipsade om en sida som heter Have2Have, och där föll jag för dessa skor som var bra mycket billigare än creepers brukar vara. Så jag har valt delbetalning, så jag ska ha råd. När jag har råd kommer jag betala hela summan som finns kvar. Har även mejlat Nelly.com och frågat om man kan delbetala den beställningen, så jag inte blir luspank i september/november. Har verkligen blivit tokig i creepers, men sen är de ju i klass med Converse, världens snyggaste skor. På andra plats kommer Vans :)
Addie Hero:

Du kan få likadana från ebay för ca 300:- :*
Beställde mina vanliga creepers därifrån för 250! :D

2012-08-08 - 22:14:59
Länk: http://addiehero.blogg.se
captivatedminds.blogg.se:

oj, vad låga dom var:o

2012-08-12 - 20:01:28
Länk: http://captivatedminds.blogg.se/
captivatedminds.blogg.se:

och så tänkte jag fråga om det är okej om jag lägger till dig i länklistan? Bloglovin och deras ko har krånglat sjukt mycket det senaste och ifall jag skulle behöva göra en ny bloglovin så vill jag ju fortsätta följa dig. Och därav frågan om jag får lägga till dig i länklistan. Om du fattar. Kram ♥

2012-08-12 - 20:05:47
Länk: http://captivatedminds.blogg.se/

Namn:

Email:

Din bloggadress:

Kommentar:


Spara.
TILLBAKA.
Emelie Segerlöf, mer känd som Angelstar eller Stjärnängeln.
Bloggar om min tråkiga vardag och allt som händer kring den. Jag har en blogg utöver denna som endast ett fåtal personer känner till. I den bloggen skriver jag om hur det är att leva med psykiska besvär såsom depression, ångest, självdestruktiva beteenden och inre demoner.
Tycker du om min blogg är du välkommen att följa den via Bloglovin'. Länken är precis här nedanför.

Jag återkommer med mer information när jag listat ut vem jag är.