11 plusgrader och nya, fina bloggar

Idag har varit en otroligt härlig dag med sol och 11 plusgrader. Fantastiskt!
Tog mig en promenad till ICA och köpte cigaretter. Underbart att traska omkring i solen! Nu hoppas jag verkligen detta håller i sig...!

Jag håller på med en ny design, men blir inte nöjd. Funderar på att radera allt och börja om helt från början, men vi får se hur jag gör.

Måste bara säga att Emilia Westerström är grymt snygg. Skulle lätta kunna byta till mig hennes utseende. Om ni undrar vem detta är finns bloggen här <--

Hittat massor av fina bloggar på sistone, och alla drivs av supervackra tjejer. Augustiexplosion är en av de bloggarna jag verkligen fastnat för. Bruden är galet söt och har kalasfin musiksmak!
Känns bra att hitta nya bloggar, för tillslut tröttnar man på att läsa samma hela tiden, även bloggarna är bra. Omväxling är bra för sinnet.

Nej nu ska jag börja på en ny design. Pallar inte denna mer, haha.
Sam ~ *:

Jätteskön med plusgrader nu!

2012-02-28 - 19:56:53
Länk: http://samspooky.blogg.se/
Emma:

svar: Tack för dina fina kommentarer vännen!♥du är awesome & hur underbar som helst och jag är så glad att jag har dig :)♥

2012-02-28 - 21:04:51
Länk: http://xkiddown.blogg.se/
Percy:

Tipsa mig gärna om bloggar!

2012-03-04 - 18:37:07
Länk: http://butterflykisses.blogg.se/

Namn:

Email:

Din bloggadress:

Kommentar:


Spara.
TILLBAKA.
Emelie Segerlöf, mer känd som Angelstar eller Stjärnängeln.
Bloggar om min tråkiga vardag och allt som händer kring den. Jag har en blogg utöver denna som endast ett fåtal personer känner till. I den bloggen skriver jag om hur det är att leva med psykiska besvär såsom depression, ångest, självdestruktiva beteenden och inre demoner.
Tycker du om min blogg är du välkommen att följa den via Bloglovin'. Länken är precis här nedanför.

Jag återkommer med mer information när jag listat ut vem jag är.