Uppdatera din webbläsare så får du se fåglar

Uppdatera din webbläsare (F5 knappen) så får du se min nya design.
Anonym:

snygg!

2012-03-01 - 18:57:39
Länk: http://januaripojk.blogg.se/
ANOMALI:

Åh, så fint! :)

2012-03-01 - 19:08:16
Länk: http://anomalis.blogg.se/
Rebecca:

sv; jag hade inte heller något orangt, så fick måla en orange cirkel på min hand och virka tre oranga armband i skolan. Men det viktigaste är ju egentligen inte att man har något orangt på sig, det är ju bara en färg, det viktigaste är ju att man är medveten om hur vanligt detta är och hur stort detta problem är. Och jag tror du är medveten om det så du stöttar också det även fast du inte bar orangt :)Jaaa men absolut får du mitt nummer, jag skriver det i mailadressrutan. Och vi kommer väl också runt nio - tiotiden, allt beror på min kompis mamma som ska skjutsa upp oss. Kram kram fina Emelie. PS: Du kan väl skicka iväg ett sms och skriva att det är du, så jag vet?

2012-03-01 - 20:18:23
Länk: http://kentspoke.blogg.se/
Rebecca:

mycket fin design också

2012-03-01 - 20:20:31
Länk: http://kentspoke.blogg.se/
Robin:

Faaaaaan vad snyggt!

2012-03-01 - 20:32:16
Länk: http://autogoy.blogg.se/
Rebecca:

sv; ja självskada är verkligen hemskt, och det är så svårt att ta sig ur. Att få se sitt eget blod rinna, det är så lockande och gör en så lugn. Det är så....fint på något sätt. Man blir lugn av det och kan nästan tycka lite mer om sig själv...om du förstår?

Vilken tur att du har din mamma och deet är verkligen synd att det är så bristande med vården. Jag önskar att jag kunde få dig att förstå hur fin och bra du är, att jag kunde ta bort allt mörker inom dig för jag vill inte att du eller någon annan ska skada sig! Och ja, jag fick ditt sms. Det gjorde mig jätteglad och jag log stort.

2012-03-02 - 20:14:35
Länk: http://kentspoke.blogg.se/

Namn:

Email:

Din bloggadress:

Kommentar:


Spara.
TILLBAKA.
Emelie Segerlöf, mer känd som Angelstar eller Stjärnängeln.
Bloggar om min tråkiga vardag och allt som händer kring den. Jag har en blogg utöver denna som endast ett fåtal personer känner till. I den bloggen skriver jag om hur det är att leva med psykiska besvär såsom depression, ångest, självdestruktiva beteenden och inre demoner.
Tycker du om min blogg är du välkommen att följa den via Bloglovin'. Länken är precis här nedanför.

Jag återkommer med mer information när jag listat ut vem jag är.