Rök


Snart åker jag :D

I övermorgon åker jag. Ska bli så himla kul och underbart att träffa finaste pojken. Är borta fram till måndag så kommer inte uppdatera så mycket, uppdaterar kanske något på tåget för ska ha med mig datorn. Ser verkligen fram emot detta! :)

7 faktan om mig

1. Jag är rädd för havsdjur, dvs krabbor, kräftor, bläckfiskar etc.
2. Jag lyssnar på det mesta och har ingen speciell favoritgenre vad gäller musik.
3. Jag har alltid varit väldigt lugn, även som barn. Gjorde aldrig några "bus" och skrek knappt aldrig.
4. Jag har lätt för att bli kär, och har svårt att släppa taget om människor.
5. Jag har rökt till och från sen jag var tretton.
6. Min insektsfobi började med gummi-insekter och jag är rädd för både leksaksinsekter och riktiga insekter.
7. Jag har alltid tagit på mig ansvaret för dåliga saker som händer omkring mig. Om världen skulle gå under skulle jag skylla det på mig och säga att det var mitt fel att jag inte kunde rädda mina nära och kära.

To a lovely person

Emelie Angelstar

Hoho

Emelie Angelstar

Emelie Angelstar

Everyday is just the same

Sjukt tråkig dag idag igen. Lyssnar på Broder Daniel, dricker te och chattar med finaste. Sett några avsnitt av Buffy och nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Handlat lite idag också, men det är allt jag gjort. Sov till fyra i eftermiddags. Hatar denna förbannade tröttheten!

Gos och shopping

Idag har jag varit hemma hos mamma, gosat med Tex samt varit och shoppat lite nödvändigheter. Köpt puder, knästrumpor, strympbyxor, två t-shirtar, ett par supersnygga shorts och en mössa. Fick dessutom 10% rabatt på H&M idag, vilket gillas!
Orkar inte ta bild på sakerna, men fina är dem allt.

Nu är det bara sex dagar kvar tills jag åker. Det kommer bli superkul och jag längtar rejält mycket!
Tänkte kolla Facebook nu, så uppdaterar bloggen senare eller imorgon. Ha det fint alla!

Glad idag

Ikväll är jag på bra humör, men jag har lite huvudvärk. I övrigt är allt bra, men har ingenting att göra haha.
Imorgon ska jag hem till mamma, syster kommer också dit så vi ska mötas i stan. Känns bra, något att göra och så får jag gosa med finaste Tex! :)

Nu funkar min mobil :D


Designinspiration sökes

Vill göra en ny design till bloggen men vet inte riktigt vad jag vill ha. Någon som kan komma med inspiration? ♥

Simkort

Såklart har mitt simkort kommit bort i posten, så Tele2 har beställt ett nytt till mig som kommer inom fem dagar. Suck. Har varit utan mobil i en vecka nu!


Vi gratulerar!

Idag fyller mormor år. Kan inte förstå att hon är 88 år nu. Är så rädd att hon ska dö... Men mormor är stark. Hon har orkat med mycket genom åren och står på fötterna ännu. Jag älskar min mormor, hon är den bästa mormorn man kan ha!

Har ätit baguette och prinsesstårta och fick med mig en bit hem som blev över. När jag kom hem somnade jag direkt och vaknade vid kvart i nio. Då fick jag för mig, mätt som jag redan var och ångestfylld efter allt ätande, att jag skulle äta upp biten som var kvar. Jag orkade tre-fyra dessertgafflar, sedan kändes det som jag skulle dö. Fick gå och spy för ångesten åt upp mig. I'm disgusting.

 

På torsdag ska jag till psyk igen, och på fredag får jag mina pengar. Allt ska sparas tills jag åker till älsk, så jag inte blir utfattig som alla andra gånger vi setts. Men sen ska ju Tele2 ha pengar för abonnemanget, och Telenor för datorn. Och mamma och Tommy ska ha pengar också. Men sen är jag fri från skulder denna månad. Känns underbart att få åka till världens bästa människa. Kommer bli underbart ♥

Avslutar med att sjunga Ja må hon leva för mormor i min tysthet, och åter säga GRATTIS PÅ DIN DAG!


Vackert

Och jag såg dig springa över skaren
I jakten på din sagolika vy
Och du lärde mig att fullständigt försvinna
In i dina tankar i ditt huvud står jag fri

Kent - Den döda vinkeln

Quick update

Har inte orkat uppdatera idag så skriver ett snabbt inlägg nu.
Jag har färgat håret idag; brunt. Och så tappade jag både kula och stav till höger kindpiercing i handfatet och de sitter fast på något konstigt vis så jag får inte ut dem.
Imorgon fyller mormor år och det ska bli jätteroligt att åka dit och hälsa på. Ser fram emot det mycket.

Hoppas mitt simkort kommer på måndag så jag har en mobil, och även att mina lösögonfransar jag köpte på Ebay kommer nästa vecka. Det vore bra.

Har inte så mycket mer att skriva om just nu. Hoppas att ni mår bra allihop så hörs vi imorgon. Pusshej.

Tears stream down your face

Just nu vill jag bara dö. Funderar till och med på hur. Men kan inte, inte än. Måste träffa mormor på söndag, och Kalaspuff... Men jag mår verkligen inte bra. Fan.

So F You

Man ser i alla fall lite hur min ögonbryns och mina kindpiercingar blev. Bilden i övrigt är bara... blö.

 

Och mina kindpiercingar har jag satt i de gamla hålen, men jag tycker inte de sitter långt ner ;o Det är väl vinkeln som gör så det ser ut i så fall.


En dag ska jag äga ett par sådana här skor!




Psyk och sånt

Nu har jag precis kommit hem efter att ha varit på Pilen. Träffade Barbro och hon verkar väl okej. Nästa vecka kommer doktorerna tillbaka dit och då ska hon kolla när jag kan få tid hos läkaren jag var hos sist för att få sjukintyg och justera medicinerna.
Ska dit nästa torsdag igen för vanligt samtal, och jag tycker det är jobbigt. Jobbigt att prata med främmande människor som alla frågor vad man vill ha hjälp med när man inte ens vet det själv.

Nu är jag trött och vill egentligen bara sova, men ska nog se någon film eller kanske något avsnitt av Buffy, vi får se.

Älskling det är livet som leker

Så sitter man här igen, natten efter att man varit en katastrof ännu en gång. Lyssnar på Kents låt På Drift och orden slår rakt in i hjärtat. Den slår fyra hundra slag.

Jag har alltid varit en tänkare, en dagdrömmare och en ensamvarg. Jag övertänker allt; ords betydelse och läte, vad som egentligen är rätt och fel här i världen, men mest av allt tänker jag på mina relationer till andra.
Jag har aldrig haft direkt mycket vänner. Jag har alltid haft en, max två. Det var bara i sjuan jag hade några fler, men det dog ut väldigt snabbt. Jag vet inte vad jag behöver, om jag ens behöver någonting. Men jag vet att jag behöver någon, en hjälte eller hjältinna. Min alldeles egna.
Jag är glad att internet finns, för där har jag hittat i stort sett alla jag känner idag. Fina stjärnänglar med stora hjärtan som är ödmjuka och förstående. Som vet hur det är, som inte dömmer. Men jag övertänker. Jag kan inte ta åt mig när de säger att de älskar mig. Jag kan inte förstå att de vill träffa mig, umgås med mig. För jag är ju jag, jag är ju bara jag. Vidrig på alla sätt och vis.

Om femton dagar åker jag till Kalaspuff. Jag längtar, men är samtidigt rädd för att jag ska få en ångestattack och vilja dö.
Han ber mig att försöka sluta skära, för hans skull. Men det funkar inte så. Jag vill ju inte såra andra med mitt beteende, men det gör jag. Men jag skär mig inte för att såra andra, jag skär mig för att dämpa monstret inuti mig. Jag skär mig för att tysta Molnet när han skriker, jag skär mig för att minska ångesten. Jag skar mig ibland för att dö, men nu har jag så mycket ärrvävnad så det inte går. Eller går och går, det går säkert men det är nog inte så lätt.

Ja, så sitter man här igen och undrar vad fan man ska göra nu. Jag mår inte bra. Har jag någonsin mått bra?

I won't last long, soon I'll be gone

Gråter, mår skit och vill dö. Helvetes fanskap. Orkar inte mer.

Psyk på torsdag

Pilen ringde förut, och jag ska dit på torsdag. Känns bra, för då kan jag få förnyat min sjukskrivning, men känns också jobbigt, för jag gillar inte att prata med främmande människor som vill veta om mina problem. De läser ju inte ens journalen först, i alla fall hade inte läkaren sist jag var där läst den så jag blev jätteirriterad när han ställde frågor som var besvarade i journalen. Saker som liksom är A och O gällande mig.

Hoppas att hon jag ska träffa är bra.

Still up

Jag har fortfarande inte sovit. Är seg, men det är bara för jag är uttråkad. Konstigt att jag varit vaken så länge, jag som brukar sova större delen av dygnet.

Soluppgången {05:29 - 06:00}


Nattuggla

Det är morgon nu, om man inte räknar det som natt.
Jag är pigg och lär vara uppe ett tag till, sitta i fönstret och röka och lyssna på finfin musik.
Det är fint med nätterna, och soluppgången som kommer snart. Jag gillar stjärnor och det är stjärnklart inatt. Kallt är det också, vilket får mig att längta efter den riktiga hösten. Jag älskar att kunna ha jeans och långärmat utan att dö av värme. Och shorts med fina strumpbyxor under. Sånt är fint.

Kom att tänka på ett minne jag har förut. Det var för tre år sedan, jag och några vänner var i Slottsskogen för att dricka lite och fira att en av vännerna fyllde år. Efter någon timma eller så kommer en kille fram till mig (visserligen full) och säger: Fyfan vad snygg du är!
Sånt gör en glad, när folk säger det till en ansikte mot ansikte, och dessutom var jag sliten med smink som varit hela dagen och håret var hemskt. Ibland hittar man fina minnen i huvudet.

Ingen skriver lika vackert som Jocke Berg ♥



Ni har väl inte glömt...



...att följa min Tumblr?

Bytt design {black & white}


Hårvideo

Den blev avstängd mitt i videon! Men man ser ändå det mesta :)


Her paintbrush is a razor and the canvas is her wrist

Inatt mådde jag hemskt. Jag hade sån ångest att jag ville skrika. Jag grät och jag ville bara dö. Och jag skar. 24 nya sår på kroppen och idag mår jag okej. Men kvällarna blir jobbigare och jag fattar inte varför inte öppenvården ringt tillbaka än. Helvete.

Gnäll

Nu sitter jag i mykläder med nytvättat hår som haft inpackning i en timme. Borde ju göra någon nytta.
Är sjukt sugen på morotsstavar men jag har inga morötter och inte heller några pengar att köpa några för. Sucks to be me, eh.

Imorgon borde jag gå ner till soc och lämna in hyresavin för september, men får se om jag är på humör. Känns väldigt segt att åka till stan bara för det, när bussarna till och från mig bara går en gång i timmen. Men det måste göras. Hoppas även att mitt paket lösögonfransar kommer snart och även mitt simkort! Tycker det borde kommit nu.

Behöver städa och diska, men det är så himla segt. Blir ju smutsigt i lägenheten hur fort som helst, antagligen för att det är en sån liten yta. Och disken vet jag inte riktigt vart den kommer ifrån för jag lever mest på te just nu. Te är gott.

Nu lyssnar jag på Breathe Carolinas nya album och funderar på vad jag ska göra. Mitt liv är tråkigt.

Smoking


Hemma efter grillningen

Nu är jag hemma efter grillningen hos mamma och Tommy. Nu har jag huvudvärk efter ljudvolymen och värmen så går nog och lägger mig tidigt idag om det inte går över snart.
Har haft det trevligt i alla fall, ätit klyftpotatis, sallad och grilloumi och äpplekaka och knäckäpplen med glass. Gott :)
Orkar inte blogga mer nu, men imorgon kanske jag gör en video om jag har lust. Har nämligen lånat hem stativet från Tommy. Ha det fint nu.

Ebay

Precis köpt dessa ögonfransar! $1,90 dollar och FRI frakt! :D
Men dessa två väskor vore inte helt fel att ha heller...

 

VILL HA!


Mina solglasögon/nördglasögon

I brist på annat samlade jag ihop mina glasögon och tog bild på dem.


Like a race car

Jag har fått mitt minneskort till min Xperia Mini Pro nu, men väntar fortfarande på det nya simkortet. Vill ha det snart så jag kan börja använda mobilen!

Nu har jag precis duschat och imorgon blir det grillning hos mamma och Tommy. Idag händer ingenting alls, så det är som vanligt med andra ord. Tråkigt.

02:37

Finns ju ingenting att göra under nätterna. Nej, nu går jag och lägger mig.

Kvällen

Datorn, en kopp rabarber/vaniljte och då och då en cigarett ihop med Crystal Castles fina musik gör min kväll idag.


Ruffs

Godkväll!
Jag vaknade för ungefär en timme sedan. Gick och lade mig igen efter att jag fått medicin, har ju liksom inget annat att göra ändå.
Kände för att fixa mig så jag gjorde det, därav den übercharmiga cambilden. Ironi, alltså. Orkade inte fixa håret så bara ruffsade om skiten. Det är så det ska vara, om man är lat.

Om tre veckor åker jag hem till Kalaspuff. Det är både långt kvar och inte långt kvar. Dagarna går så segt så det känns som evigheter, medan tre veckor låter som en ganska kort tid. Fast jag håller mig nog till att det är långt kvar, så som dagarna ser ut nu.

Helt ointressant inlägg, och nu ska jag lyssna på musik. Pusshej.


I'm falling to pieces



Det är kallt, mörkt och ensamt. Jag önskar att du var här nu.

Det lockar att åter låta rakbladen dras mot huden. Får se om jag kan stå emot, får se om jag inte lyckas, om de är vassa nog att skära med.
Jag har ringt vuxenpsyk om ny tid men de har inte ringt tillbaka. Jag vill ha en ny tid, för jag behöver en ny sjukskrivning och jag skulle även vilja ha en bättre antidepressiv eller en ökad dos av den jag redan har. Receptionisten skulle bara kolla hur jag stod till i listan men det kan ju inte ta mer än några minuter och det har gått två dagar nu. Jag hatar att psykiatrin ser ut om den gör, den är ett skämt. Psykironin...

Mår inte bra ikväll. Kvällarna och nätterna är jobbigast. Just nu önskar jag bara att jag slapp allt det här. Önskar att alla som har det svårt slapp skiten. Ni är värda mer, även om ni inte ser det själva.

Nu ska jag lyssna på Kent.

Tittut!

Nu har jag äntligen fixat klart designen här på min nya blogg och ska börja blogga här! Känns bra med ett nytt namn, anxietycore har jag ju haft i evigheter!
Hoppas mina gamla läsare kikar in hit och att ni börjat följa denna blogg via Bloglovin'! Det gör mig alltid lika glad med nya som följer.

Nu ska jag flytta över alla länkar, för det hade jag visst glömt. Ha det fint så hörs vi snart!

Bloglovin'

Följ min blogg med Bloglovin

Stjärnängeln

Emelie, 92a. Bor i min lilla etta på 26 kvadrat i Trollhättan tillsammans med min katt Zelda.
Gått medialinjen på gymnasiet, tog studenten i juni 2011. Älskar Photoshop, musik, fina pojkar, hår, smink och shopping. Lider av ospecificerad personlighetsstörning, dissociativt syndrom, posttraumatiskt stressyndrom och recividerande depression med psykotiska symptom. Varit självdestruktiv sen 13års åldern, men nu har det lugnat ner sig rejält.
I övrigt är jag en relativt vanlig tjej med diverse skönhetsideal och komplex, precis som de flesta andra har. Jag älskar djur och är vegetarian sedan 2004. Är väldigt glad över att jag blev vegetarian och jag kommer vara det livet ut.

Vill du veta något mer specifikt om mig är det bara att ställa en fråga till min Bloggfråga.

Emelie Segerlöf, mer känd som Angelstar eller Stjärnängeln.
Bloggar om min tråkiga vardag och allt som händer kring den. Jag har en blogg utöver denna som endast ett fåtal personer känner till. I den bloggen skriver jag om hur det är att leva med psykiska besvär såsom depression, ångest, självdestruktiva beteenden och inre demoner.
Tycker du om min blogg är du välkommen att följa den via Bloglovin'. Länken är precis här nedanför.

Jag återkommer med mer information när jag listat ut vem jag är.