12 plusgrader!

Idag är det strålande sol, blå himmel och 12 plusgrader. Kan inte bli bättre!

Har tvättat, dammsugit och moppat idag. Nu äter jag mannagrynsgröt, nomnom.
Tyvärr har spindlarna vaknat till liv. Har en som bor utanför mitt ena fönster, jävla äckel är den. Vågar ju inte vädra det fönstret pga. spindeln. Fy säger jag bara!

Det går inget vidare med en ny design. Jag blir lätt rastlös och ger upp, och vet ärligt talat inte ens hur jag vill ha det. Blä, jobbigt. Vill ha en ny. Får leta inspiration nu.

11 plusgrader och nya, fina bloggar

Idag har varit en otroligt härlig dag med sol och 11 plusgrader. Fantastiskt!
Tog mig en promenad till ICA och köpte cigaretter. Underbart att traska omkring i solen! Nu hoppas jag verkligen detta håller i sig...!

Jag håller på med en ny design, men blir inte nöjd. Funderar på att radera allt och börja om helt från början, men vi får se hur jag gör.

Måste bara säga att Emilia Westerström är grymt snygg. Skulle lätta kunna byta till mig hennes utseende. Om ni undrar vem detta är finns bloggen här <--

Hittat massor av fina bloggar på sistone, och alla drivs av supervackra tjejer. Augustiexplosion är en av de bloggarna jag verkligen fastnat för. Bruden är galet söt och har kalasfin musiksmak!
Känns bra att hitta nya bloggar, för tillslut tröttnar man på att läsa samma hela tiden, även bloggarna är bra. Omväxling är bra för sinnet.

Nej nu ska jag börja på en ny design. Pallar inte denna mer, haha.

Ett av mina favorithalsband

 


Today's the day we'll fade away

Dricker blåbärste och lyssnar på Seether. Gosar med Zelda när hon inte anfaller mig, busig som hon är. Har ont i magen, vet inte varför. Jobbigt är det i vilket fall som helst.

Har inga planer alls för morgondagen, så lär väl sitta här och tråka. Hoppas på finare väder än idag, då det snöade och sedan regnade. Kallt var det också, och är säkert rejält mycket kallare nu. Dumma väder.

Är lite besviken på mitt löshår också. Det är slingor i som inte färgats, och det är inte jag som slarvat med färgningen, det är så på alla röda delar. Detta betyder alltså att det inte var 100% äkta hår utan något mer åt 80%. Ser jättedumt ut att ha i det när det är som det är. Får hålla mig till mitt superkorta hår. Men då brukar jag tänka på Susanna Kaysen i Girl, Interrupted. Hon har ju jättekort hår och det är fint, så då försöker jag intala mig själv att jag också är fin i kort. Men det är jag inte. Inte fin i något.

Vill ha fredag så jag kan få tillbaks mina armar (distriktssköterskan ska ta mina agraffer) och helg. Inte för att jag har råd att göra något, men ändå. Ska kanske ut och fota med Emma. Hoppas på fint väder och sol, så lär det bli av.

Nu ska jag göra mer te.

Vårsol och nitar





Jeansjackan jag köpte från H&M igår. Satte dit nitar idag, kände mig så duktig haha. Blev nöjd i alla fall!





Satte mig på balkongen och fotade lite. Älskar min nya tygpåse, så fin så fin så fin.











Håret blev ju någon mysko lila-röd, typ vinröd. Men det blev bra ändå så ska inte klaga, även om jag ville ha knallrött.

Vädret idag är superhärligt! Nu vill jag bara ha några mer plusgrader, sen får det räcka med värme. Är väldigt känslig mot värme och kyla, tyvärr.
På onsdag ska jag tvätta, på torsdag ska jag till min kontakt inom öppenvården och på fredag ska jag ta mina agraffer. Och på tisdag ska jag handla också, det är bra att göra det för just nu har jag verkligen ingenting alls hemma mer än ketchup och sweet chili sås...

Hemma från finaste staden

Nu är jag hemma från Göteborg. Köpte en suuuuperfin jeansjacka från H&M, bild kommer imorgon. Och två förpackningar av den röda hårfärgen, men sitter med den i mitt hår nu och den är inte alls röd utan lila-rosa... Får väl se hur det blir när jag sköljt ur men det gör mig lite ledsen om det inte blir rött eftersom den faktiskt ska vara röd plus att jag köpt råd tråd till mina extensions. Så det kommer ju inte se snyggt ut alls med röd tråd till lila-rosa hår :( Inte för att man ska se tråden men ändå.

Köpte även nytt lösögonfranslim, en ny Broder Daniel tygpåse (den där det står Broder Daniel Forever runt omkring BD loggan) och så tog pengarna slut när jag skulle betala ett par jeansshorts (extremt snygga!) på Gina Tricot, så Emma fick lägga ut pengar så jag är skyldig henne 149kr nu för resten har jag betalt av redan. De kostade 299 och är med amerikanska flaggan, stjärnor på ena sidan och ränderna på andra, i blått. Så snygga! Men för små en storlek, fast det är min storlek egentligen. Gina har ju så himla konstiga nummerstorlekar. Ska i alla fall ha dem som mål för min viktminskning, för jag SKA komma i dem till sommaren så de sitter snyggt och bra!

Har haft jätteskoj, men vi fick springa runt jättemycket för att hitta nål och tråd. Frågade ett par på vägen, och mannen var så snäll att han kollade upp på sin GPS i mobilen för oss, men vi hittade inte ändå men tillslut hittade vi en affär som sålde nål, för tråd fick jag köpt på Hemtex.

Vi fikade även på ett tinywiny italienskt fik på Kungsgatan, men brödet till våra mackor var stenhårt så det gick inte att skära igenom det knappt haha. Var såna "fina" smörgåsar med ost och örtblandning man äter med gaffel och kniv.

Kommer ha 87kr kvar när alla räkningar betalts, så får leva på pasta denna månaden också. Sådär kul, men ja ibland gör man rätt, ibland gör man fel. Haha Emma som fått in Krunegård citat i huvudet på mig. Busigt.

Är i alla fall riktigt nöjd med dagen, även om vi fick stå under hela resan till Göteborg för tåget var överfullt. Fast vi satt ner också, där vid en av utgångarna. Men det var lite synd att det var knökat.

Nu ska jag avsluta här och kolla Facebook och Tumblr. Pusshej.

Göteborg med bästa Emma imorgon!

Åh, jag är i extas! Ska till min älskade hemstad imorgon, med sällskap av världens bästa Emma!
Ska köpa röd hårtoning (tulip heter nyansen), smink och nål och tråd till mina extensions. Sen kanske vi ska träffa på en trevlig prick vi aldrig träffat förr, men ses vi kommer det säkert bli superskoj! :D

Just nu sitter jag och bleker håret, hade en rejäl utväxt haha. Jävla håret växer ju men det syns då inte på längden... Ska nog klippa löshåret lite längre än till axlarna. Såg en asfin bild på en asfin tjej som hade superfint hår. Mycket fint i en och samma mening, men det var verkligen superfint! Måste ladda upp och visa er! ↓

Här kommer en bild på färgen också:

Nu har jag ju inte så långt hår så jag kan fixa håret som tjejen på bilden, men jag menar längden, ungefär så långt vill jag ha löshåret, kanske några centimeter längre. Peppad för morgondagen nu då!

Dagens smink


Love buzz

Idag tog jag mig ut trots förkyldning. Mamma kom med nässpray och tuggummi till mig, vilket jag verkligen behövde! Kunde knappt sova inatt för att jag var så täppt. Usch!

Men mot alla odds tog jag mig ut och mötte Emma, som skulle klippa sig och färga håret. Det blev superfint verkligen! Svart hår och sidecut på vänstersidan. Hon passar grymt bra i det må jag säga!

Vi gick till ICA efteråt, och de hade fått in vaniljcola, som jag velat smaka i flera år! Fanns bara en kvar så Emma var snäll och la ut pengar till mig för den var jag bara tvungen att ha! Smakade dock precis som cola light, och ingen vanilj alls så jag blev besviken. Och den kostade 12kr för en BURK. Jävligt dyrt.

Nu är jag hemma igen, har redigerat bilden som ni ser ovan, för den tog jag i morse och ljuset var lite skumt och ögonen behövde mer skärpa och så, så det fixade jag.

Var galet härligt väder tidigare! Behövde inte ens jacka för det var så varmt och skönt. Men sen när jag skulle hem från ICA frös jag, för då hade solen gått ner och det hade börjat blåsa.

Nu ska jag in på Tumblr och sedan kolla upp musiktävlingen som är här i Trollhättan på lördag, om det är gratis att gå och så :)


Förkyld

När jag vaknade i morse kände jag med en gång att nej nej nej det här får inte hända. Jag har inte varit sjuk på hela vintern, så blir jag det nu.
Jag är tjock och slemmig i halsen och det går inte bort. Har turligt nog inte ont i halsen längre, vilket jag hade i morse. Sen är jag jättetäppt och får snyta mig mest hela tiden. Hatar verkligen att vara sjuk!

Besöket hos mormor gick bra, jag fick med mig kakor hem hihi. Gick och la mig så fort jag kom hem för jag var verkligen dödstrött, sov hela bilresan från Göteborg till Trollhättan. Vaknade för ca en timme sedan, och nu fryser jag och dricker vatten. Helvete att man ska behöva bli sjuk!

Tuppkam

Idag kände jag för att göra tuppkam. Blev ju rätt bra, tycker tuppkam är grymt snyggt!
Fast jag ser typ as sur ut på bilden men aja.


Teatime

Sitter i en av mina Misfits tröjor och dricker mängder med vaniljte. Te är nog det godaste som finns att dricka, och Fanta Exotic!

Imorgon ska jag och familjen till Göteborg för att hälsa på mormor. Längtar lite, för jag älskar min mormor massor och det var ett tag sedan vi sågs. Kommer bli fint.

Snön är nästan helt borta, så jag hoppas att våren är på väg och att det inte kommer mer snö! Är trött på kylan nu. Vill kunna gå ut utan en tjock jacka. Peppar inför sommaren och längtar efter Kent konserten som bara den.

Är väldigt aktiv på min privata blogg, lagt upp några dikter jag hittade i ett kollegieblock. De är gamla men de förtjänade ändå att läggas upp tycker jag. Ni som har adressen kan ju alltid gå in och kika om ni har lust, har en ny design där också som jag faktiskt är väldigt nöjd med :)

Är jätteuttråkad, har suttit vid datorn sen två-tiden och varit lite aktiv på mina Tumblr's, eller hur man nu säger när man har fler än en.

Nu väntas ännu en mugg vaniljte! Bilden är tagen i somras/höstas och teét som är där heter Rabarber/Vanilj och är från märket Garant. Riktigt gott te, har en förpackning i skåpet ifall mitt vaniljte tar slut. Vi hörs kanske senare. Pusshej!


Slit your own throat

En timmes blekning och en timme med silvershampo i löshåret och det är fortfarande inte samma nyans som mitt. Får bleka det en gång till nästa vecka nån gång när jag har ork. Har en blekning kvar till det hemma så det är bra.

Min spegel ljuger för mig. I den ser jag helt okej ut, sminket blev precis som jag ville ha det, håret är plattat och ser väl någorlunda ut, men när jag tar bilder, ja då fan ser jag inte alls ut som i spegeln! Då ser jag bara hemsk ut. Hemsk vet jag redan att jag ser ut, men bilderna blir verkligen groteska. Så jag väntar med bilder ett tag till.
Ni får istället en bild på en as snygg tjej jag inte vet vad hon heter, men hennes Tumblr finns här.
Skulle lätt vilja ha hennes utseende. Så säger jag väl i och för sig om alla snygga tjejer men ändå. Jag vill också vara snygg...

Bleker löshår

Nu håller jag på att bleka mitt löshår, så att det ska bli samma röda nyans på det som mitt egna när jag färgar. Än så länge verkar det ha blekts en hel del i alla fall, så jag hoppas resten av verkningstiden tar ut det sista av det orange i håret. Färgade nämligen löshåret brunt efter att jag köpte det, men har blekt det en gång innan idag så jag tror nog det blir bra.
Ska ha löshår på högersidan av huvudet, för på vänster sida har jag en egengjord version av sidecut, så där får inte något löshår plats, för håret är som sagt för kort där. Har även en liten bit löshår som jag ska ha i luggen, som redan är klippt kort och så, men bara för att förlänga min lugg lite extra, för just nu är den bara jobbig att fixa och det ser bättre ut med lite längre lugg. Älskar långa luggar, men det får jag spara ut till.

Är riktigt peppad på att färga rött, hoppas bara att färgen sitter i länge. Ska använda Syoss intensive red, så om någon vet något om den så berätta gärna lite om vad ni tycker. Har ått höra bra saker om den än så länge i alla fall :)

Jag är med och tävlar hos phantazia.blogg.se

Jag är med och tävlar om denna hårfärg, som jag själv använt för flera år sedan men som är grymt snygg!
Tävlingen drivs av phantazia.blogg.se och länken till tävlingen finns här.


Snön ger ut sin oskuld, och skiten bara känns

Jag vill att snön ska bort nu. Vill ha vår, vill ha sommar.

Idag kan jag knappt titta mig själv i spegeln. Jag skulle fixa mig, tänkte ta en ny profilbild till Facebook men jag är så ful så det gick åt helvete. Igår var jag ändå helt okej nöjd med hur håret och sminket blev, jag kunde titta mig själv i spegeln utan att överdrivet äcklas av mig själv. Men idag är det helt tvärtom, jag vill inte se på mig själv.
Hittade denna gamla cambild, som är från 2010, typ i november-december någon gång. Försökte härma frisyren jag hade där, men det blev bara fult allting. Hoppas jag kan lyckas få fint hår någon gång i framtiden igen, hår som blir som man vill - när man vill.
Om mindre än två veckor färgar jag håret rött igen. Jag trivdes i det, synd bara att det tvättas ur så fort. För det är just det knalliga röda jag vill ha. Då kanske håret ser bättre ut, jag hoppas på det. För nu ser det bara bra ut när det är nytvättat och plattat, rakt och ostylat, bara hårspray i för att hålla lockarna borta. Ser bilder på andras hår och blir så avundsjuk. Vissa verkar då aldrig ha dåliga hårdagar. Önskar jag vore en av dem.

Sitter i sängen och Zelda ligger vid mina fötter och vilar, spinner och har det gott. Hon är så fin, så vacker. Min älskade lilla katt.

Nu ska jag leta inspiration till en ny design till min privata blogg. Gillar den jag har, men vill sysselsätta mig med någonting. Och jag tycker den bloggen är så rolig att designa, för man kan experimentera mer med den tycker jag.

Vi hörs senare. Förlåt för långa texter, som egentligen är helt meningslösa.

Reckless

Det var en jobbig natt. Ångesten var på högsta nivå och jag kände bara att nej nu ger jag upp. Men jag klarade det, trots tre nya sår och massa agraffer.
Ikväll blir det att äta tacos hos Emma, den underbara människan. Sen blir det punkspelning på Backstage Rockbar. Ska bli intressant att se om banden är bra, har aldrig hört något av de tre som spelar.

Just nu lyssnar jag på Crystal Castles och ska göra mig en mugg med te.
Nu har jag ingenting mer att skriva. Mer om kvällen/natten kommer förmodligen stå i min privata blogg. Men det beror på om jag orkar skriva ehe. Ska nog ta och göra om designen där lite. Tycker faktiskt den är roligare att designa än denna. Konstigt nog...

Ny design {grey & pink}

Ser förmodligen helknasigt ut nu när ni kikar in här, men uppdatera webbläsaren så ska designen se ut som på bilden. Körde på en stor design denna gång, eller snarare bred kanske man ska säga. Men den blev helt okej för nu i alla fall. Tyck gärna till om den :)

I'm back :D

Mitt internet har inte funkat, därför har jag inte uppdaterat. Men nu funkar det igen (i alla fall idag...) så jag hoppas på det bästa; att det ska funka framöver också!

Förmodligen ska jag till West Coast Riot i år igen, Rancid spelar bland annat och dem MÅSTE jag bara se! :D
Sen hoppas jag på Anti-Flag och Blink-182 också, så är min sommardag räddad!

Snart Kent också, kommer bli så jävla underbart! Längtar som ett as. Och dem längtar rejält ska jag tala om för er. Asen, alltså. Ni fattar säkert inte min humor men aja.

Är glad som fan att internet funkar igen, för har gått runt som en tokstolle och bara slöat och typ dött av uttråkning. Men nu är jag minsann här igen, tadada :)

Grym kväll

Haft en awesome kväll med superbra band och trevligt sällskap. Synd bara jag inte orkade stå när Adept spelade, fick sitta för efter tre spelningar innan där man hoppat och headbangat gjorde nacken ont och benen kändes som de skulle gå av :( Men man såg riktigt bra där vi satt så det gjorde inte så mycket.

Nu ska jag äta pommes. Pusshej!

Om middagskorven

Ja, jag fick en förfrågan att utvärdera den nya vegetariska middagskorven. Den smakade i princip som sojakorv, bara att den hade annan form. Kom i rött plastomslag, precis som falukorv, haha. Men den var faktiskt god, både varm och kall! Provsmakade en kall bit medan jag stekte resten. Åt givetvis inte hela, om någon nu skulle tro det...
Men rent generellt sett: den var god :D

Ny septumkula och lite annat trams

Hej allesamman! Har precis diskat, vilket verkligen behövdes! Inte diskat på jättelänge, det är så tråkigt!
Varit i Vänersborg, på BlueCock Tatueringsstudio och fått bytt min vanliga kula i septumen till en med vit sten. Blev superfint! Dock glömde jag kvar originalkulan, men jag hoppas denna ska sitta riktigt bra så jag inte tappar den nån gång och inte har någon kula sen, blir ju lite tråkigt!
Hade gärna lagt upp bild på hur det blev, men mitt hår ser ut som skit, vet ärligt inte vad jag ska göra med det. Och så blev alla bilder jag faktiskt tog (ja, faktiskt) jättehemska så det får bli ännu ett bildlöst inlägg.

Imorgon blir det spelning, ser fram emot det som tusan! Kommer bli sjukt grymt!!! Men ska vara sju minusgrader, så ja, man kommer frysa om man ska ut och röka mellan spelningarna.

Just nu kokar jag pasta, för jag är hungrig. Senare ikväll ska jag pröva den nya vegetariska middagskorven! Den ser typ ut som falukorv, fast vegetarisk då. Den ser god ut på bilden så jag hoppas den är det också.

Zelda är en riktig buse idag, leker med en pälsboll hon snott från mig, som från början var en toffs med två pälsbollar jag köpte när jag var ungefär tio år. Nu har hon delat den i två delar, och hon leker för fullt. Min lilla sötnos, finns inga ord som kan beskriva hur mycket jag älskar henne!

Måste titta till pastan nu, ha det fint alla så kanske jag uppdaterar mer ikväll. Pusshej.

Håret blir rött

Färgar rött hår igen, när jag får pengarna på kontot, vilket blir den 27e.
Nu har jag även piercat kinderna igen, utan att blöda något alls! När jag gjort det hemma förut har det blött jättemycket, ena hålet sprutade det blod ur sist gång så jag blev lite panikslagen, men nu gick det superfint! Och bra blev det också. Passar bra ihop med septum :)

Färga svart?

Slarvigt Photoshoppad bild, men skulle jag passa i svart hår? Har ju haft det förr men då tyckte jag inte det var fint. Men vad säger ni?


Inspiration sökes

Håller på med den nya designen, men blir inte nöjd. Tycker den ser tråkig ut. Kommer inte på någon header heller. Någon som kan ge lite inspirationsbilder på designer? :)

Mina Mediciner

Tänkte skriva vilka mediciner jag har, för det har blivit en del ändringar.

Cymbalta - 60mg.
Xanor depot - 1mg (två om dagen)
Stesolid - 5mg, två per dag vid behov
Abilify - 10mg. Trappat ner från 30 och ska så småningom ta bort den helt.
Zopiklon - 7,5mg.
Theralen - 1,25ml.
Zeldox - 40mg.

Så ser medicinfamiljen ut just nu. Tar tabletter mot psykossymtom, ångest och sömnen.

Set your mind

Idag har jag varit och köpt en ny internetkabel, eftersom Zelda tuggat sönder den gamla, som jag köpte för ungefär en månad sedan. Bortkastade pengar, ja. Hon hade liksom tuggat av den så den var i två delar. Fattar inte hur hon lyckades, utan att få en stöt. Den satt ändå i väggen, och detta hände medan jag var på toaletten så hon är bra snabb hon. Denna internetkabeln ska jag allt vara extra rädd om så ingen liten buse tuggar sönder den också. Blir ju rätt dyrt att köpa nya kablar om man ska göra det ofta.
Emma hängde med som sällskap, och det var mycket trevligt trots den isande kylan som verkligen bet tag i huden.

På fredag är det spelning med fyra band; Adept, Walking with Strangers, Aim for the Sunrise och Pharoes. Aldrig hört Pharoes men de är säkert grymma de med! Ska bli superkul verkligen. Ska dit med Emma och Anne-Sophie, som vanligt haha! Vi är awesome tillsammans, så är det bara.

Köpte även en ny vit skjorta, och en svart. Så nu har jag tre vita skjortor, och två svarta haha. Men min första svarta skjorta kunde man inte knäppa ända upp, så den använder jag aldrig. Men skjortor är fina :)

Fryser typ ihjäl. Har två tröjor på mig, ändå skakar jag och fryser. Jävla element som inte verkar cirkulera!

Zelda är så söt, hon ligger i sin lilla korg vid elementet och sover. Sötunge är hon!
Nej nu ska jag avrunda här. Ha det fint alla, och hoppas ni har det varmt och skönt!

I'd rather be nothing at all, if I can't be a star

Måste börja med att skriva: fy satan vad det är kallt! Var 11 minus när jag var i Vänersborg, nu måste det vara ännu kallare! Hatar vintern...

Som jag misstänkte hade inte studion min storlek på kula, så han beställde en som kommer någon gång nästa vecka. Då får jag antagligen åka dit själv, för de jag känner som skulle kunnat följa med studerar. Typiskt, och så är det ju så satans kallt också. Hoppas det blir lite varmare, men har för mig det sägs att det ska bli ännu kallare. Fan.

Fick i alla fall satt dit originalkulan och det blev fint. Slipper oroa mig för att ringen ska ramla ur, haha.

Köpt boken "Känn Pulsen Slå" också, så nu har jag två böcker på min lilla hylla. Och båda är bra och av Berny Pålsson, en fantastisk författare in my opinion!

Ikväll blir det att dricka lite vin och ta det lugnt. Chatta, lyssna på musik och sånt där fint. Ha det bra allesamman!

Större septum (igen)

Nu har jag piercat 3,2mm septum igen. Får givetvis inte på kulan, så ska till Vänersborg med sällskap av syster imorogn för att få dit den, alternativt sätta dit en kula med vit sten. Beror lite på priset, och om de ens har i min storlek. Förvånar mig inte om de bara har till 1,6 millimeters smycken, det är ju standard. Men ska i alla fall höra, annars får han sätta dit den kula jag redan har. Bara inte ringen försvinner medan jag sover.
Gjorde faktiskt inte alls ont denna gången, trodde det skulle göra det men icke. Var ju bra det.

Nu ska jag kolla hur mycket pengar jag har kvar.

En hel natt på akuten

Det började med ångest, och slutade med att jag kom hem halv sex i morse.
Jag skar ett sår i högerbenet, jag som dagen innan skurit mig i båda armarna. Bra där, Emelie.
Mobila teamet kom, körde mig till jourcentralen men där bedömdes det att jag skulle prata med psykdoktorn och sy på akuten på sjukhuset istället.
Åkte till akuten, fick ligga i en väntsal tillsammans med en tjej som råkat ut för en trafikolycka. Efter ca två-tre timmar blev det min tur och jag fick sytt benet. Hur många stygn det blev vet jag faktiskt inte.
Nu var det dags att gå upp till våning fyra, till psykakuten. Jag kände att jag var supertrött och bara ville sova, så en inläggning över natten vore ju inte helt fel. För jag hade ändå inget sätt att komma hem på. Fick vänta två timmar på min tur, trots att det bara var en patient före. Läkaren hette Kang och var från Asien och kunde i princip ingen svenska alls. Förstod inte vad han sa och jag tror inte han förstod mig heller. Han sa att avdelning 57 hade många lediga platser, så där kunde jag få läggas in. Så jag fick gå ut och vänta på att han skulle ringa dit och säga att jag skulle komma. Två timmar senare får jag komma in igen, för han tar en annan patient emellan. När jag får komma in igen är klockan kvart i fem och Kang säger att jag inte ska läggas in, utan han skickar en remiss till psykosmottagningen i öppenvården och säger att jag är deras problem. Han använde inte ordet "problem", men det är ju så det är. Bara att läkarna inom slutenvården inte kan ta sådana beslut, utan det är öppenvården där jag går som i så fall kan skicka över mig till psykosmottagningen, vilket de daltar fram och tillbaka över ifall de ska göra eller inte. Så jag får åka taxi hem. Det var snöstorm ute när jag kom ut på väg till taxin. Har inte råd med dessa taxiresor, så jag hoppas verkligen att soc kan hjälpa mig med dem. Men jag känner på mig att de inte kommer göra det.

Sovit hela dagen av utmattning. Och Kang var nog den sämsta läkare jag någonsin träffat på. Han skulle kolla blodtryck och puls, jag fick ta av mig BH:n och eftersom han var man kändes det inte särskilt roligt. Sen skulle han kolla mina ben, bad mig dra ner byxorna, så kollade han snabbt på framsidan, bad mig vända på mig och jag kände obehag. Sen när jag stod framåt igen lyfte han ut mina trosor. Jag var nära på att klappa till honom, men då hade jag fått tvångsvård. Men så får man fan inte bete sig! Nej, träffar jag honom igen ska jag vägra prata med honom. Han var riktigt obehaglig!

Bleker håret, snackar septum och sommar

Sitter och bleker håret. Ska vara blond nu, för det är väl egentligen det jag passar bäst i. Orange var rätt fint också, faktiskt. Och ljusrosa är ju aldrig fel, eller ljust turkost. Men tänkte att när håret växt ut mer så jag kan ha löshår i, så ska jag ha blont med rosa dip-dye. Tror det kan bli bra faktikst, man har ju sett andra ha det på bilder och sådär och det passade dem i alla fall.
Lär ju dröja ett bra tag innan jag har såpass långt hår att jag kan ha löshår, men det är bara att försöka sköta om det så bra det bara går så det växer ut bra och inte går av, som sist jag blekte när jag fick klippa av några millimeter för det var som övertuggat tuggummi och skulle ändå ramla av.
Funderar även på att pierca större septum igen, hade ju 3,2 men sen tröttnade jag och bytte tillbaks till 1,6. Får inte på de stora 3,2ornas kulor själv, vilket är synd. För då måste jag gå till en piercingstudio för det och det känns sådär. Känns aningen pinsamt. Men funderar på att köpa en kula som har en vit sten på. Dem brukar vara fina, hade en sån till min 2,0 mm ring, men den var bara 10mm så den var ju liksom anpassad för läppen och inte näsan. Fattar inte hur piercern kunde tro den skulle passa. Alltså han satte i den, men den satt åt för tajt mot nästippen. Såg rätt dumt ut, faktiskt. Men jag får tänka vidare på saken, har ju min 4mm nål här hemma så det är bara att köra på, även om det gör satans ont och tårarna rinner för att det är ett sånt känsligt område.

Nu ska jag fortsätta lyssna på fina Broder Daniel, längta till sommaren för att se Kent och smsa med Emma. Puss.

Emelie Segerlöf, mer känd som Angelstar eller Stjärnängeln.
Bloggar om min tråkiga vardag och allt som händer kring den. Jag har en blogg utöver denna som endast ett fåtal personer känner till. I den bloggen skriver jag om hur det är att leva med psykiska besvär såsom depression, ångest, självdestruktiva beteenden och inre demoner.
Tycker du om min blogg är du välkommen att följa den via Bloglovin'. Länken är precis här nedanför.

Jag återkommer med mer information när jag listat ut vem jag är.