Fantastisk helg

Min helg har varit helt underbar, även måndagen. Fattar inte hur jag kan känna så fina människor som kan förgylla dagarna sådär. Jag av alla, liksom. Jag har tur när det gäller vänner, för jag får de bästa.

Idag har jag sovit större delen av dagen, handlat, och så har mamma hjälpt mig med papper men inte ens hon förstod riktigt hur vi skulle göra, så får lämna till hemvården imorgon och se vad de säger.

Är galet trött, ska nog inte sitta uppe allt för länge till. Nej, sova är underbart.

Shopping och sånt där

Idag har varit en toppendag so far. Varit med Emma i stan och på Överby, köpt ett par nya svarta jeans då alla mina par är sönder, samt en supersnygg och mysig tröja med amerikanska flaggan på. Även köpt smink och ätit pommes med kebabsås, ehe.


Imorgon blir det krogen och kanske en tur till Vänersborg för att kika på den där tatueringsstudion för Emma. Låter toppen tycker jag. På söndag ska jag tvätta, och om jag har tur kan jag få hit mamma också, så hon kan hjälpa mig med lite pappersarbete jag inte riktigt förstår mig på.

Ha det fint allihop. Pusshej.

Utskriven från slutenvården

Äntligen, äntligen, äntligen är jag hemma igen. Fått otroligt många kommentarer och det har gjort mig glad! Saknat internet något fruktansvärt.
Ni har säkerligen märkt min frånvaro, och den har berott på att jag varit inlagd på psykosavdelningen, avdelning 67 på NÄL sjukhus. Orkar inte riktigt berätta varför, är trött och håller på att bleka bort min utväxt. Kallt är det också, både ute och inne. Men är riktigt glad att jag är hemma! På fredag ska jag och Emma till Överby, på lördag blir det förmodligen krogen och en tur till Vänersborg för att kolla upp en tatueringsstudio åt Emma och sen vet jag inte vad söndagen har att erbjuda mer än tvättid.
Ska även börja jobba på en ny design, förmodligen redan nu.

Ha det fint alla kära läsare. Ni betyder, och jag hoppas ni vet om det!

Zelda är ett vilddjur


Medicinfamiljen har fått tillökning

Jag har två nya medlemmat i medicinfamiljen; en jag inte minns namnet på, men som är för min B12 brist och så Xanor depot. Tagit tre Xanor, en igår kväll och två idag. Känner dock ingen skillnad alls men det kommer väl med tiden.
Har färgat underhåret i i luggen rosa. Sitter med inpackning i nu som jag ska ha i två timmar medan silverschampot i löshåret gör sitt under tiden. Blekte nämligen löshåret, det var mörkbrunt innan och nu är det ljusbrunt/mellanblont, något däremellan.Kommer få bleka en gång till är jag nästan hundra på, för att det ska bli så ljust som mitt egna. Men ska inte använda löshåret än på ett tag, utan väntar tills mitt hår växt en bra bit längre.

Sett Hostel 3 idag. Den var as dålig. Tvåan är nog den bästa. Dock är Hostel spelen läskiga, för man blir jagad av en gubbe med motorosåg. Sånt får jag panik av, ehe.

Usch, igår råkade jag skära mig i tummen ganska djupt så det gör jätteont. Har ett plåster över men ändå, dumma dumma skada.

Nu ska jag kolla Facebook och Tumblr. Pusshej.


She put a hole through my kevlar soul

Älskling det vi mest av allt vill ha,
är någonting som aldrig kan bli vårt
Kent - På Drift

Jag tänkte ut något bra att skriva, men sedan glömde jag bort allt. Det flög iväg lika fort som det kom.

Zelda sitter i fönstret och tittar på snön som faller. Hon är så fin, jag älskar henne så otroligt mycket.
Själv sitter jag här och glor på skärmen, som sakta, sakta fylls med ord. Jag har svårt att skriva idag, vet inte varför.

Fick en mobilräkning på 500kr. Blev lite smått ledsen, bara lite. Måste ju spara undan pengar för kastrering av Zelda också. Dumma SMS-biljetter som kostar så förbannat mycket och mest av allt att jag faktiskt behöver åka buss så jag behöver SMS-biljetterna från början. Busskort har jag inte råd med som det ser ut just nu.

Nu har det gått fyra låtar och jag har kommit längre. Äh, jag ger upp.

Oj vad längesedan sist!

Förlåt förlåt förlåt för att jag inte varit inne, men min dator är sönder så har inte kunnat. Nu var mamma snäll och lånade ut sin dator till mig tills jag har råd att köpa en ny, så det är ju bra!

Ska börja med att svara på en fråga angående Kent biljetterna. Jag köpte min från Ticnet och den kostade 485kr.
Så nu vet Anonym det.

Sen ska jag bara säga att det inte hänt så mycket alls sen sist jag var inloggad. Fick ett spontanbesök av Emma häromkvällen, vilket var superskoj! Och så ah, det är väl det. Varit på akuten och fått sy igen, mindre skoj det... Hm.

Jo och så var det detta med vilken optiker jag var hos, och det var Specsavers :)

Nu ska jag kika runt lite. Puss.

Glasögon? Ohja.

Optikern ringde. Soss har godkänt kostnaden! :D Ska dit imorgon och välja ut en till båge, då det var två för en. Den jag redan valt ut är faktiskt supersnygg! Nördglasögon typ, and that's the way I like it. Skulle nog till och med kunna gå utanför dörren med dem på. Är i alla fall glad nu att kostnaden godkändes, och att jag får ett par extra! :D

Ny design {black & white}

Ja, om ni uppdaterar era webbläsare så ser ni att jag har en ny design som jag suttit och pillat lite med de senaste timmarna. Är inte världens finaste men kände för svart-vitt. Men den blev väl helt okej ändå c:

Synundersökning

Varit och gjort en ny synundersökning nu, eftersom jag misstänkt jag fått sämre syn än innan och mina nuvarande glasögon inte riktigt är bra. Och mycket riktigt har jag värre brytningsfel och närsynthet, så jag har fått lämna in ett papper som optikern skrivit lite anteckningar och sånt på, som socialen ska ha och sedan ska de godkänna/neka priset. Hoppas verkligen de går med på priset, även om det gick på över 2000 kronor med bågarna. Men glasögon ÄR dyra och det borde de faktiskt ha i åtankte.
Ska hursomhelst lämna in pappret till soss imorgon.

Har inte gjort något annat idag, förutom att köpa ett flätat blont pannband och mammas födelsedagspresent.
Just nu lyssnar jag på musik och chattar med söta Emma. Är alltid skoj :)
Nu blir det att kolla banken!

Ett, två, tre på äcklet ska ni se

Jag ska få en Zyprexa för natten. Men när de ska komma med den vet jag inte, de sa bara att de skulle åka till sjukhuset och hämta den, men det var över en timme sedan och jag är fullkomligt utmattad.
Läste att man går upp i vikt av Zyprexa, så jag ska inte ta den om jag får ordinerat som daglig medicin, det ska jag strikt säga nej till. De får hitta någon medicin som både är bra och som inte har viktökning som vanligaste biverkningen. Är trött på detta äckelfett och denna äckelångest och dessa äckelspindlar och äckelröster.

Hoppas de kommer snart så jag får sova.

Oh my love, I'm a poet

Jag blev så rädd att jag spydde tre gånger. Nu är jag inne igen. Mobila teamet har åkt. De ska ringa senare igen. Jag hatar mitt liv.

Spindlar

Spindlar överallt. Ringt mobila teamet, de är på väg. Ångest, den gnager och tar upp allt, alla intryck och sinnen. Jag blev så rädd för spindlarna att jag spydde.
Barbro på mobila teamet sa att det tar en stund innan de kommer, men tårarna rinner nu nu nu och jag är livrädd. Måste gå ut på balkongen så inte spindlarna tar mig.

Emelie Segerlöf, mer känd som Angelstar eller Stjärnängeln.
Bloggar om min tråkiga vardag och allt som händer kring den. Jag har en blogg utöver denna som endast ett fåtal personer känner till. I den bloggen skriver jag om hur det är att leva med psykiska besvär såsom depression, ångest, självdestruktiva beteenden och inre demoner.
Tycker du om min blogg är du välkommen att följa den via Bloglovin'. Länken är precis här nedanför.

Jag återkommer med mer information när jag listat ut vem jag är.