En runda på krogen

Har precis kommit hem efter en krogrunda tillsammans med Emma. Var trevligt, vi delade på en blå drink som vi smakat förut, och den är så himla god! Sen köpte vi varsinn päroncider och det var gott. Efter krogen gick vi till Subway, jag köpte en macka, en kaka och en mugg te och Emma köpte kaka och te. Sen gick vi en runda på stan för bussen skulle inte komma förrän fem i halv elva. Var trevligt i alla fall, trots att det blåste kallt när vi skulle hem. Nu gosar jag med Zelda och har precis gjort en GIF på Gifyo.com där jag heter EmelieAngelstar. Haha mina GIF's blir alltid så fula för inställningarna på camen gör en typ röd :( Thank God for Photoshop så man i alla fall kan ändra färgerna på de vanliga cambilderna jag tar med Debut Video Capture Software. Dock laggar det som fan när man ska videoblogga, ljudet och bilden är helt osammanhängande och så blir det hackigt. Så blev det aldrig på min egna dator ):

Fixade panda-ögon för kvällen och satte lösögonfransar på nedre raden av ögonfransarna, och så bleka läppar på det. Blev relativt nöjd. Lyssnar på vackra Kent och tack till söta Rebecca för låttipset, har laddat ner låten nu!



I'm not a part of this world

22:00.
Ångesten har mig i sitt stadiga grepp. Jag vill bara försvinna, dö. Sova. Föralltid.
Kedjeröker och dricker mina cider. Har rint mobila teamet, det var inget vidare bra telefonsamtal. Min röst var så tunn att den skulle spricka när som helst. Gråt i halsen, de vanliga frågorna; "Har du skadat dig?"
Jag: Lite...
Sari: Hur mycket är lite? Glipar det? Behövs det ses över?
Jag: Nej... det är bara litet.

Men det är inte så litet. Det är vad jag kallar lite över litet. Min defination av självskada är förvrängd, ungefär som en anorektiker som ser sig som fet fastän hon/han är jättesmal, så ser jag mina sår som små istället för att se dem som dem är; stora. Men detta sår är ett lite över litet står, inte mellanstort eller stort, utan på gränsen till att bli mellanstort. Hade jag inte bliivit alldeles svag och fallit ihop i en hög av gråtattacker hade jag säkert orka skära större, men det var inte en sån dag idag. Inte som igår, där två stora sår gapade mot mig. Jag petade lite på det levrade blodet, lekte lite med det mellan fingrarna innan jag kletade av det på handduken som jag lägger under benen när jag skär. Såren igår var stora. Jag blev så imponerad mitt i allt tumult. Blir de stora, ja då har jag lyckats. Lyckats göra som rösterna befaller. Då är de inte lika tjatiga, även om de maler på om hur fet jag är och om att jag är better off dead ändå. Blir såren däremot små, så blir jag arg, frusterad och får ännu mer ångest. Då får jag skära större, eller påbörja ett nytt sår som jag gör större. Men ibland orkar jag bara inte. Då lägger jag rakbladen på hyllan och går och lägger mig.

23:16.
Borde inte mobila vara här nu? Klockan är snart halv tolv och mina sömnmediciner har gjort mig trött.Tog tre stycken Zopiklon, istället för en som jag har som dos. Jag vill bara slippa känna. Jag vill bara vara fri.
Men jag är inte redo än. Inte redo för att lägga rakbladen på hyllan för gott, inte redo för att slippa ångesten, som nästan blivit som en vän. Ett helv liv fyllt med ångest och få vänner, stundvis inga alls, har väl den effeten. Och rösterna... Jag hatar dem, men jag vet heller inte om jag skulle klara mig utan dem. Molnet viskar sanningar i mitt öra, sanningar om världen, samhället och folk omkring. Han vet allt om alla, han är den högsta makten. Och han har mig stadigt i sitt grepp. "Ingen vill vara med dig egentligen, de tycker bara synd om dig. Du är äckligt fet och stor, du har inget värde här i världen. Skär nu, skär bort ditt liv. Klipp bort alla trådar."
Molnet berättar inte bara sanningar om andra, utan även om mig. Han vet allt om mina innersta tankar, trots att han gått in i det låsta utrymmet i hjärnan. Det som bara jag ska ha tillgång till. Men mitt i allt kaos i huvudet har jag glömt att låsa efter mig, så nu vet han allt allt allt och då hånskrattar han åt sitt lyckade brott. "Han kommer aldrig bli din. Aldrig. Vem vill ha dig? Du är ju ingen. Ingen. Ingen."

Jag funderar ofta på att skriva ett självmordsbrev. Bara för att skriva det, ifall något skulle hända. Säga tack och adjö, livet var skit men nu är det över. Ta vara på era liv bättre, kämpa för att må bra. Det är er rättighet. Gör inte som jag, som var för trött på allt och gav upp tillslut. När man slutat bry sig, ja då finns det ingen anledning till att stanna.
Och jag gav upp. För många år sedan gav jag upp. Jag gav upp känslan, tanken, tron och hoppet. Nu är allt bara grått. Jag lever i en gråzon där det ständigt endast finns fyra alternativ: dö, lev, skär, dö ändå?
Sen beror det på om jag är närvarande eller inte. Ibland gör jag saker utan att vara medveten om dem. Som att köpa ett par skor på nätet, skära sönder hela högerhandleden eller överdosera någon medikation. Ibland minns jag inte ens att jag varit hos min förra psykolog, Anna. Nu får vi se om jag kommer vara medveten om att träffa min nya psykolog. Kanske sitter där och bara stirrar, ljudlös.
Jocke Berg sjunger att jag ska hålla mitt huvud högt, men jag håller alltid blicken fastetsad mot marken. Jag är rädd för att se världen. Jag är rädd för världen. Mest av allt är jag rädd för att jag inte är del av den.


Burn heart burn

Hej hej! Idag har jag handlat bröd, mjölk och två cider med päronsmak. Alla andra smaker var slut, men jag tycker om päroncider så det var ingen fara.
Sen har jag tvättat, kom precis upp med den torktumlade tvätten så den ska få kyla ner sig lite, eller rättare sagt; jag ska vika allt och lägga/hänga in i garderoben när jag orkar ehe.
Har mina nya hängsleshorts idag, de är finfina tycker jag, även om de är lite stora upptill. Ser ut som man har ännu värre putmage än man faktiskt har om man böjer sig haha. Typ som på bilden, men det är faktiskt mest tyg som sitter löst, så det så ;)

Löshåret i min lugg har fått några konstiga orange slingor, precis som om jag blekt det eller något. Ändå är det inte äkta hår (fast det stod att det var äkta när jag köpte det...) så det borde ju inte kunna blekas av solen, om det nu är den som är orsaken. Mystiskt är det i alla fall, för det passar inte längre lika bra med mitt riktiga. Men det funkar ändå.

Natten spenderades på akuten, och jag fick 31 agraffer i höger vad. Och trots att jag ska ta det lugnt har jag sprungit runt som en dåre och letat efter resten av mitt löshår, och vart låg det? Jo, på det stället jag letat allra mest, nämligen på skrivbordet i en liten box jag har där. Måste varit blind som inte såg det, eller så spökar det. Inget av alternativen skulle förvåna mig.

Nu lyssnar jag på finaste Broder Daniel och bloggar, som ni alla märker. Fast i efterhand, då. Haha jag är på så konstigt humör idag så jag vet knappt vad jag skriver. Massa babbel i alla fall.

Nej nu får jag väl avsluta här innan det blir för konstigt!


Min dag

Åh, idag har jag inte gjort så mycket alls. Diskat, dammsugit, gosat mycket med Zelda och suttit framför datorn. Imorgon ska jag tvätta men mycket mer än så har jag inte planerat för veckan. Suttit framför Tumblr en stund också, och hittade massa fina bilder på Creepers (skorna på bilden) och längtar verkligen efter att prova ett par i juni när jag och Emma ska till Göteborg! Passar dem så köper jag dem. Får försöka spara lite pengar från aprils bidrag, och det i maj, och så fyller jag ju år i maj också så jag hoppas på att få pengar för det är det enda jag riktigt behöver. Jag hoppas storlekarna inte är så konstiga som det paret jag faktiskt köpte, med leopardmönster, utan att de sitter normalt. Är ju lite knepigt med amerikanska och engelska storlekar. Men jag har 39/40 och de har 39,5 i storlek, så det borde ju passa men de jag köpte var alldeles för stora, kippade och jag fick skavsår som in i bomben. Därför fick jag skicka tillbaka dem. Men dessa är av ett annat märke så min förhoppning är att de kommer passa.

Nästa vecka ska jag till min nya psykolog. Läst klart boken jag fick med mig hem från förra mötet, som handlar om en psykos. Och jag kände igen mig väldigt mycket. Så får gå igenom det med henne, samt att vi skulle gå igenom en punktlista med saker för att se vad som stämmer in och vad som inte gör det.
Veckan därpå ska jag till min handläggare på soc. Vet inte riktigt vad vi ska göra, men hon ville lägga upp en handlingsplan. Får väl se hur det blir, vad som händer framöver osv. Jag känner att jag inte är "frisk" nog för studier eller arbete ännu. Jag mår fortfarande otroligt dåligt, har mängder med ångest om kvällarna och skär mig än. Stundvis vill jag bara dö, andra dagar vill jag leva. Jag lever i en gråzon.

Nu blir det väldigt mycket text här. Glöm förresten inte att uppdatera webbläsaren för att se den nya designen.

Kents nya singel 999



Vackert. De lyckas om och om igen. Kan inte mer än längta sönder till konserten i sommar!

Frisyren

Gjorde mitt bästa för att få en bild på håret där bak, men det gick inte så bra så fick bli en profilbild istället! Så kort blev det alltså där bak. Jag gillar det i alla fall :)





Och så de nya solbrillorna! Dem är naaajs :D

Nyklippt och nyshoppat

Idag var jag och klippte mig. Blev lite väl kort där bak, ville ha en halv centimeter men det är nog 3mm ungefär, haha. Men men Emma sa att det såg bra ut och det såg bra ut i spegeln (även om det var min utväxt som var kvar, men har färgat den nu) så jag får lita på att det ser bra ut. Luggen blev mer snedställd och resten toppades bara. Är nöjd, har precis färgat håret och ätit mat (vegetarisk chorizokorv) och fotat lite av det jag införksaffat mig under dagens shoppingtur. Eller månades, kanske man borde säga haha.

Köpte:
3 par trosor, superfina, från Gina Tricot. 149kr.
En bikini-topp som även går att använda som BH, också den från Gina Tricot. 129kr.
Ett par svarta, supersnygga solglasögon från Gina, 59:-
Ett par hängsleshorts från H&M, 299:-
En supermysig gul-vitrandig tröja från Cubus, 49:-
Ett marinblått och vitrandigt linne med längre tyg i ryggen, 79:- från H&M
Smink; foundation, puder, foundationsvamp och ögonbrynspenna från H&M. Minns inte vad det gick på direkt.

Det var dagens inköp. Här kommer lite halvkassa bilder på kläderna i alla fall:









Haft en superbra dag, tack till Emma som var med och gjorde den ♥
Har även lämnat in en medicinräkning till soc och följt med Emma till ungdomsmottagningen, men de kom aldrig ut och öppnade dörren trots att jag var där och knackade på väldigt hårt efter att vi väntat ett bra tag. Så vi drog för vi orkade inte vänta mer.

Vädret har varit underbart, varmt och soligt, dock lite kvavt. Och just ja, Maxi har 3 Hälsans Kök produkter för 85:- så köpte den vegetariska chorizon, coctailkorvar och soyabullar. Nomnomnom. Hade även en värdecheck på 50kr så det blev ännu billigare :D

Det var allt för nu. Bild på håret kommer någon gång som någon kan fota mig bakifrån, så man ser hur det ser ut där :)

Rippade jeans

Rotade fram ett par jeans jag aldrig använder, och rippade dem. Nu blev de minsann snyggare och jag hoppas jag kommer använda dem mer! Älskar rippade jeans och shorts! Och det är ju så enkelt att göra själv, bara ta ett rakblad eller en sax. Blir snyggare med rakblad, mer trashigt. Efter en tur i tvättmaskinen kommer de nog bli ännu snyggare, då värmen kommer göra att kanterna blir mer fransiga!

Nu ska jag sitta i mina nurippade jeans och ta mig en kopp te eller två :)


Nässelfjäril på besök

Åh, det satt en nässelfjäril utanför fönstret nyligen. Zelda blev lite förvånad, undrade vad det var men sen kom jaktinstinken fram och hon förberedde sig för att attackera fönstret. Precis då flög fjärilen iväg. Den var så söt! Hade dock inte hunnit hämta kameran och fota den, vilket var synd. Jag tycker om fjärilar!

Bilden är från Google.

Koder och kloklippning

Puh. Nu har jag fixat lite saker på min privata blogg, och det ser bra ut för mig men i Internet Explorer krånglar det lite, som vanligt. Men Google Chrome och Firefox = bra.
Suttit med detta enorma pilleri i flera timmar, med några rökpauser ute i solvärmen på balkongen och bara njutit mellan kodraderna som bara växer och växer. Men nu är jag i alla fall nöjd.

Zelda är så himla snuttig och pratglad så. Behöver klippa hennes klor men jag gillar det inte, för jag vill inte råka klippa för långt in som jag råkade en annan gång. Då fick hon ont och jag fick panik. Vill ju inte skada min älskling, men klorna är sylvassa och superlånga så jag får ta tag i det. Typ nu. Hoppas det går bra bara...


Tidig morgon

Oj oj oj. Idag vaknade jag redan halv sex i morse, jättepigg också. Tog en cigarett och drack lite Cuba Cola och sedan begav jag mig till sängen igen. Vaknade senare av att hemvården knackade på och kom med mina mediciner. Sen har jag gosat massor med Zelda. Hon är så snuttig så det inte är sant nästan. Men jag tror hon löper, för hon beter sig lite annorlunda, jamar hela tiden och ska snutta konstant. Men jag vet inte helt säkert, det är vad jag gissar mig till i alla fall.

Nu sitter jag här och bloggar, lyssnar på Crystal Castles och bara tar det lugnt. Satt en kort stund på balkongen också men det har inte blivit så varmt än, blir varmare senare idag. Ska vara 17 grader. Det ger jag tummen upp!

Jag är jättetrött nu, men behöver piggna till. Att vakna så tidigt som jag gjorde är inte särskilt bra om man är van att gå upp senare. Men har vaknat tidigt de senaste veckorna, konstigt nog. Kan ju undra vad det beror på, att det är ljust ute vid den tiden kan ju vara en bidragande faktor.

Nu blir det att kolla runt lite på nätet! :)

Supertrevlig eftermiddag

Har haft en supertrevlig eftermiddag med Emma. Vi gick till ICA, Emma bjöd på dricka (Cuba Cola till mig och en Vitamin Well till henne) sen gick vi till kanalen, satte oss i solen och pratade om allt möjligt. Älskar att man kan prata om allt och inget med henne, det känns så bra!
Efter någon timme gick vi mot stan, för fiskmåsarna flög ovanför oss och vi var lite rädda för att de skulle bajsa på oss så vi begav oss mot stan där Emma lånade ut pengar och köpte cigg åt mig, vilket var supersnällt! Behövde verkligen dem. Vi satte oss vid torget på en bänk och pratade, det var supermysigt. Sen åkte vi hem med kvart över fyra bussen och sen har jag suttit och fixat lite med mitt lilla hemliga sidoprojekt jag håller på med. Men blir inte nöjd med det jag gör, hm.

Kom hem, gosade med Zelda som var supersnuttig, lilla gosfian. Nu ligger hon i min säng och sover. Så söööt!
Jag själv sitter här vid mitt matbord/skrivbord och lyssnar på Hawk Nelson. Ätit macka och druckit blue fruit te. Det är så satans gott det teét.

För att summera dagen såhär långt så har den varit kalas! Nu blir det mer te och sen ska jag ladda ner film. Får se vad det blir för någon/några :)

Avslutar inlägget med en söt bild på Zelda när hon ligger och gottar sig i solen!


Nytt piercingsmycke med mera

Idag fick jag med mig en skönhet hem, nämligen en 4mm hästsko ring till min septum! Var syster som var snäll och la ut, dock kostade den 99kr, vilket jag tycker är jävligt dyrt för en hästsko men ska jämföra med olika sidor sen om de kostar så överallt eller om Partaj tar lite extra betalt. Den är i alla fall fin, men var lite knepig att skruva fast då ena sidan har ett hål igenom och en tagg där den ska fästas, och andra sidan var tvärtom. Men det gick tillslut :)
Anledningen att jag fick köpt en ny var för att kulan till min BCR ring (ball closure ring) lossnade idag, och jag satte i den i förrgår (?) hos piercern som ni kanske minns att jag skrev om. Så blev jävligt less och fick sätta i en 1,6a för att ha något i hålet i alla fall, men det hade ändå växt igen lite sen när jag kom hem och skulle sätta i det nya smycket, så fick ta nålen genom hålet igen. Och det kittlas ju så förjävligt så ögonen rinner. Åh.

På tisdag blir det klippning, och Gud vad jag tjatar om det men det ska bli så skönt att klippa sig! Hoppas verkligen jag passar i frisyren också. Annars får jag agressioner, lätt.
Så ska jag till Överby efteråt och införskaffa mig lite saker; smink, underkläder, kanske något mer. Saker jag behöver i alla fall. Köper aldrig underkläder haha. Kanske borde göra det lite oftare när jag tänker efter...

Idag har tidgen gått både extremt långsamt och jättefort. Men nu vill jag att dagarna ska snabbt, snabbt, snabbt så jag kan få tisdag nu. Mitt tålamod är inte så bra förstår ni.
Nej nu har jag inget mer att skriva om. Dagen har varit okej, that's about it. Nu ska jag chatta med Emma och lyssna på Good Charlotte. Pusshej.


Sepia

Idag har jag gjort absolut ingenting alls. Så nu hade jag tråkigt och sminkade mig och gjorde en liten lock i luggen, hoho. Camen på mammas dator ä kass, men det får man stå ut med tills man kan köpa en ny, egen dator igen.
Imorgon ska jag till Överby med syster, fast jag har inga pengar än så vet inte riktigt hur det ska gå. Kommer få köp abstinens som fan! Åh.

Mamma var snäll och la ut pengar och handlade åt mig idag, så nu har jag lite mat hemma iaf! :) Snäll mor, ja :D
Så nu ska jag steka mig lite middagskorv (den vegetariska) och mumsa på! :D


Lång dag

Hej bloggen!
Idag var Emma och snaggade sin sidecut, det blev jättefint och passar henne kanon!
Efter klippningen gick vi till Fairlane, piercingstudion här i stan, och så fick jag bytt min septumring till silver.
Vi åkte hem till mig en snabbis för att kolla om posten kommit, men det hade den inte gjort än men den kom ca 5 minuter efter att vi kollat den och där fick jag den gröna hårtoningen jag vann av Aspiga Celine, samt mina två nässmycken. Var inte så lätt att sätta i dem alls, inte som jag minns det i alla fall. Men fick i dem tillslut och det blev bra :)

När vi var klara med att öppna paket (eller jag, rättare sagt) åkte vi tillbaks till stan för jag skulle till psykologen och Emma var så snäll och väntade på mig i väntrummet.
Hos psykologen fick jag med mig hem en bok som heter Hjärnchipsets Hemlighet som jag ska kika lite i, för att se om jag känner igen mig något i det som står. Och vi ska endast utreda om jag har en psykossjukdom, alla övriga diagnoser ska utredas på vanliga öppenvårdsmottagningen. Så får väl se hur det blir med diagnos.

Väl klar inne hos Ulla, psykologen, gick jag och Emma till en bankomat så Emma kunde se hur mycket pengar hon har kvar. Efter det åkte vi hem var och en till sig och nu sitter jag här.

Mamma ringde och sa att Visma skickat ut ytterligare en påminnelsefaktura. Blir så irriterad!
Min syster ringde dock om lite roligare saker, nämligen att hon blivit erbjuden att fotas och stylas gratis, och får ta med sig fyra stycken personer, och frågade om jag ville vara med. Eftersom jag inte har något bättre för mig sa jag ja. Men kommer se ful ut på alla bilder, det vet jag redan. Tur nog ska jag inte köpa några så lalalalalala.

Usch, nu fryser jag så ska ta på mig min fula fleecetröja, haha. Talk to you later!

Någon som vet...?

Någon där ute som vet hur man kan få loss en septumkula på 6mm till en 3,2mm ring utan tång? Jag vet att det funkat med sax/liten kniv förut att bända upp den, men nu går det bara inte. Har försökt i säkert en och en halv timme. Så någon med tips, dela med dig!
Ska nämligen byta till silversmycken.

Annars går jag till piercingstudion imorgon, men eftersom jag har helknasiga smycken i näsvingarna är jag lite rädd att piercern ska påpeka detta. Men har ni inga bra tips så måste jag dit. Dessa smycken som sitter stenhårt alltså!

I may be easy, easy to hate. But you're so fucking easy, easy to break

Goddag!
Igår limmade jag i blont löshår i underhåret i luggen. Tyckte det blev fint med en kontrast mot det mörka och det blev det. Nu behövs det bara klippas, vilket är om exakt en vecka!

Vad gjorde jag mer igår? Jo, jag piercade båda näsvingarna! Det gjorde ont som satan, värre än någon annan piercing tycker jag. Så minns jag inte att det kändes när jag hade näsvingen på vänster sida förr. Och så blödde det massor, ehe. Och mina bananabells smycken (böjda stavar) tappade jag två kulor till för att jag var allmänt klantig, så fick sätta i ett örhänge i vänstra näsvingen och ha en bananabell i högra. Ska ju givetvis inte ha det så, har beställt två fina näspiercingar med vita kristaller som jag antar kommer imorgon :) Ser lite dumt ut för det är lite olika storlek på de jag har i nu. Men jag överlever, som tur är. Luggen täcker ändå halva ansiktet så, HAHA.

Nu väntar jag på posten. Ska se om man fått något roligt, vilket jag betvivlar men ändå. Alltid skoj att kolla posten!

Lyssnar på Jeffree Star och har tråkigt. Igår såg jag på Charlies Angels, hoho. Många år sedan man såg den!

Imorgon ska jag träffa Ulla, min nya psykolog, för första gången. Efter det ska jag och Emma kolla om den frisörsalongen jag klipper mig hos har någon ledig tid, för då ska Emma raka sin sidecut! Kommer bli asnajs! :D

Nu har jag inget mer att skriva om så avslutar här. Pusshej!

Ny design {like a feather}

Ja, jag har då gjort en ny design idag, eftersom den andra krånglade så. Såhär SKA denna design se ut, ser den annorlunda ut så får jag krupp. Hör gärna av er om den ser ut som den ska!


En jobbig dag

Tagit blodprover, gick på fjärde försöket. I vänster hand. Två stick på samma ställe, aj aj aj. Svimmade, fick lite vatten och sen gick jag till den tandläkaren jag ska byta till och fyllde i papper på att jag ska skrivas över till dem.
Gick till soc för att prata med min handläggare om inkassokravet, hon hade inte tid så fick åka hem. Väl hemma läste jag min handläggares mail, fick ringa både Västra Götalands Regionen och Visma Collectors (de som krävde pengarna) och han på Visma var oerhört otrevlig och sa att mitt ord inte räcker, utan att det är VGR som ska ringa dem och be dem ta bort fakturan för att den är betald från början (14e mars). Så fick ringa VGR igen och be dem ringa Visma. Det kunde ju de sagt från början när jag ringde VGR att det är dem som ska ringa Visma och inte jag...
Mailade min handläggare igen och frågade om de 664kr som Visma krävde ska betalas ändå, men det trodde hon inte behövdes. Åh, dessa jävla idiotiska svåra saker man måste hantera. Jag hatar att vara vuxen.

Vill ha en ny design. Gillar denna, men den ser konstig ut för de flesta, då höger sidmeny ligger utanför ramen och så ska det inte vara. Så när jag har ork ska jag fixa en som funkar. Fattar inte varför det blivit så besvärligt att koda nu för tiden, det krånglar enormt för både Firefox och Explorer. Gaaah. Blir galen.

Nu ska jag ta upp allt mitt busfrö rivit ut från papperskorgen.

En mysig promenad

Gick hem till Emma, fick löshåret och det var ju bättre än det jag hade innan, men ändå inte samma som mitt egna. Fattar inte varför en färg som ska bli brun blir kolsvart? Har aldrig hänt mig innan.
Har i alla fall limmat fast löshåret i luggen och det ser okej ut. Färgskillnaden är inte så drastisk, i all fall inte i mulet väder/lysrörsbelysning. Ser säkert helt fail ut i direkt solljus...

8 dagar kvar till klippning så få vi väl se hur det slutar. Mina toppar är helt kluvna och skabbiga.

När jag hämtat löshåret gick jag och Emma ut på en promenad. Det var härligt, även om vi blev andfådda och min ena blåsa på trampdynan gjorde ont. Att gå i kilklackar en hel dag är inte så smart, kan jag ju säga. Gjorde det förra veckan en dag, och det gör jag inte om!
När vi gått varvet runt Sandhem och Halvorstorp skiljdes vi åt vid ICA och jag gick hem. Sen satte jag mig och forstatte med designen jag pillar på då och då. Men eftersom Explorer och Firefox verkar krångla extra mycket rent designmässigt så blir man bara irriterad.

Nu har jag ätit middag; grillade mackor med grilloumiost, grovmalen svartpeppar och körsbärsgelé som mamma gjort. Det blev faktiskt gott, och väldigt improviserat. Maten är slut och pengarna lika så, sen länge. Men nu får jag snart pengar och då ska jag storhandla, betala dyra räkningar och så vidare. Dessa räkningar står mig upp i halsen.
Fick i alla fall cigg av Emma idag, så det var supersnällt! Tack Emma! Behövdes verkligen!

Nu har jag inte så mycket mer att skriva om. Ska kolla Acer's hemsida och se om det kostar något att laga min dator, för jag saknar den lite. Inget fel på mammas dator, men min egna är snäppet bättre. Så ja, ska göra det nu :)

Uppe tidigt idag

God förmiddag. Idag vaknade jag redan halv nio, åh. Färgade håret, men det blev inte alls som det skulle bli (samma nyans som löshåret) utan nästan kolsvart. Då blev jag lite ledsen kan man väl säga. Så väntar på svar från Emma om jag kan pröva det löshår hon fick av mig som är nästintill svart, det hon inte använder, och se om det passar bättre med mitt hår. Just nu är luggen bara überkort och äcklig.

Glad nyhet: Jag har fått på mig ett par vita rippade jeans jag köpte på Gina Tricot för tre år sedan! Då var de egentligen en storlek för stora, men sen gick jag ju upp i vikt (notera: BUP's fel) och då kunde jag inte ha dem. Har ett par svarta också, men de är en storlek mindre än dessa vita. Och nu kan jag ha de vita igen! Visst sitter dem liiiite tajt, men inte så det skaver eller så. Blev as glad när jag prövade dem, bara för skojs skull egentligen, för att se om jag kom i dem (de är typ min måttguide) och det gjorde jag! :D Så glad Emelie!

Inatt drömde jag att jag piercade båda näsvingarna. Haha det var en riktigt verklighetstrogen dröm! Så när jag vaknade funderade jag på att göra det men nej, jag vet inte. Tror det kommer se dumt ut faktiskt. Eller? Haha nu blir jag sådär impulsiv igen så jag skulle lätt kunna göra det. Vita stenar, kanske vore fint ändå. Hm. Vad tycker ni? :D

Inkassokrav och socialtjänstfel

Kul. Nu har man fått inkassokrav för att soc inte betalar in räkningarna i tid. Åh, får ju panik! Vill INTE hamna hos kronofogden! Blir riktigt förbannad på soc, alltså hur svårt kan det vara? Jag skickade in räkningen i tid, i februari, sen betlar hon inte in den förräns den 15e mars. Och så tar hon pengar från min norm till påminnelseavgíften, när det är hon som slarvat med inbetalningen. JAG BLIR SÅ FÖRBANNAD!

Roligare är väl att Emma och Anne-Sophie kommer hit ikväll. Men just nu har jag bara ångest och panik för inkassokravet. Har mailat min kontakt på soc om detta så jag hoppas hon tar sig i kragen och faktiskt tar kontakt med de som kräver inkasso, och förklarar situationen. Och att hon även betlar in de 664kr som de kräver senast 24e mars. Jag har ju inga pengar att betala den räkningen för. Jag får ju mina pengar först den 27e och det är inte heller mitt fel att den inte betalts in i tid. Gud vad stressad jag blir nu. Åh.

It was written in blood

Mina allra djupaste tankar och funderingar finns nu nerskrivna i min privata blogg. Ikväll är jag en tänkare, mer än vanligt. Jag funderar alldeles för mycket denna afton...

I'm a monster

 


10 minuter (för mig själv)

God eftermiddag kära läsare!
Åh, idag vaknade jag halv sju, jättepigg och fick för mig att göra mackor med smör på, lägga in dem i ungnen och sedan äta med kniv och gaffel. Jag har bara smör som "pålägg" just nu. Hade ju varit godare med ost på.
När jag ätit klart satte jag mig vid datorn, lärde mig lite nya saker inom bloggdesign, som jag nog kommer att använad så småningom. Har ju mina designbloggar, en hel del sådana, där jag prövar nya saker och försöker göra något fint, men sen ser det bra ut i Mozilla Firefox, och helt galet ut i Internet Explorer. Vad beror det på egentligen? Det är något jag undrat ett bra tag. Det är som om Explorer inte riktigt har samma pixlar som firefox. Något sådant måste det vara. Mysko.

Gick och la mig och sov en stund igen vid halv tio. När jag vaknade satte jag mig vid datorn igen, efter att jag gosat lite med Zelda. Ibland är hon så snuttig så, men mest är hon busig och vill leka, bli jagad och så älskar hon ju att riva ut allt som ligger i papperskorgen.
Fixade lite med en av designbloggarna, men headern blev på fel ställe i Internet Explorer, medan den var perfekt i Firefox. SÅ störande! Så jag vet inte riktigt hur jag ska göra, får väl se när jag orkar fixa med den igen. Man blir ju så trött när det inte går som man vill.

Imorgon ska jag vara med Emma, och kanske Anne-Sophie om hon vill vara med oss haha. Vad vi ska hitta på vet vi inte, för det finns ingenting att göra i Trollhättan. True story, tyvärr.

Aja nu ska jag sluta skriva för annars blir det väl på tok för långt. Ha det fint allihop!

Bild: Weheartit.com

Dagen och lite om vad som händer framöver

Idag har jag verkligen tröttat ut mig totalt. Jag har tvättat, dammsugit, moppat, diskat, duschat och bytt sängkläder. För mig med krassligt psyke tär det enormt att bara göra en av dessa saker, men jag gjorde allihop och känner mig nöjd och det har blivit fint och rent.

Zelda har hittat ett nytt favoritställe, som jag inte fattar att hon ens får plats under. Det är under skohyllan, och den är jättelåg mellan sista hyllplanet och golvet, så hon lägger sig platt på mage, som en plattfisk, och ålar sig in under. Ser jätteroligt ut haha. Men gulligt. Hon är en riktigt busunge!

Nästa vecka ska jag till psykosmottagningen och träffa en psykolog vid namn Ulla. Det blir första gången jag träffar henne, och vi ska utreda vad jag har för diagnos/diagnoser. Eftersom jag redan utretts för diagnoser två gånger innan känns det sådär. Första gången var på BUP, och då fick jag fyra diagnoser. Andra gången var på vuxenpsyk och då kunde de inte ställa någon diagnos alls, för att jag tydligen var för svår. Nu hoppas jag att det går bra och att jag kan få en stående diagnos så jag får veta lite mer om vad som är fel och vad man kan göra åt saken.
Sen ska jag träffa min handläggare på soc den 10e april, för att lägga upp handlingsplanen skrev hon i brevet. Jag förstår inte riktigt vad som menas med det, eftersom jag är sjukskriven terminen ut och inte har någon direkt "handling" att gå utefter. Sen är jag väl inte direkt så haj på sånt där vuxensnack heller. Tycker det är jättesvårt att fylla i vissa papper jag får hem. Men man lär sig väl.

Har ringt mobila teamet efter Stesolid. Min idiot till läkare tog ju bort den utan att säga till, men satte in den igen veckan efter, återigen utan att säga till. Det var via mobila teamet jag fick veta att den var utsatt, men ingen berättade för mig att den var insatt igen. Åh, psykiatrin alltså...

Nåja, nu ska jag fortsätta lyssna på Rancid och busa lite med Zelda, som tycker det är jätteroligt att välta ut papperskorgen i badrummet. Om och om igen. Och igen.
Pusshej.

Och ni får en bild från sensommaren eftersom jag inte vill ta nya bilder på mig själv förrän jag klippt mig :)


GIF :D


Jag känner mig duktig som precis fattat hur man gör GIF's av filmer i Photoshop, höhöhöh. Tog och gjorde en GIF från videobloggen jag laddade upp igår. Awesome, huh? :D

Ny design {keep on dreaming}

Om ni uppdaterar era webbläsare kommerni se den nya designen, som alltså ser ut såhär. Har suttit med den i två dagar, funderat hit och dit vad jag ska ha för header osv, men nu orkar jag inte jobba mer på denna så den får vara såhär. Kände att svart-vitt alltid funkar, och jag är lite svag för stilrena designer. Hoppas ni gillar den!


Videobloggar från i somras



Hittade den här videobloggen från i slutet av sommaren. Satt och skrattade lite åt mig själv, haha. Sånhär är jag när jag är på asbra humör! :D



Den här videobloggen gjordes i mitten på sommaren när Mattias var här. Vi hade jättetråkigt så vi klädde ut oss till små fjortisar :D

Prinsessan Zelda

Det är svårt att få bild på denna busunge, då hon ständigt är i rörelse. Den här får duga, för jag tycker minsann att hon ser lika bedårande ut här på bilden som hon alltid gör. Förutom när hon är extrem-busig och ska rivas och bitas superhårt.
Synd bara att bilden blev suddig, men som sagt så rör hon sig. Hon attackerar kameran med tassen här. Haha sötungen min ♥


Långpromenad och sallad

Idag har jag varit hos mamma. Vi gick en långpromenad med Tex i värmen och det var underbart härligt!
När promenaden var över gjorde jag sallad till mig för jag fick lov att äta hos mamma :) Var sjukt längesedan jag åt sallad! Gott var det i alla fall. Sen satte vi oss i solen, jag mamma och Tex och bara gottade oss. Åkte hem halv fem och nu sitter jag här utan att ha något att göra. Funderar på att baka blåbärspaj någon gång, det är så himla gott! Har tänkt på blåbärspaj hela dagen typ. Haha.

Den 27e ska jag klippa mig och jag längtar verkligen! Som det är nu måste jag ha hatt eller basker för att dölja håret som ser förjävligt ut. Luggen är okej, den är det inget fel på men håret där bak är en katastrof! Så ska bli skönt att klippa av det.

Nu har jag inte något mer att säga. Är sugen på choklad, men har ingen :( Och inga pengar heller. De kommer om två veckor. Segt. Aja ha det fint alla söta läsare, ni är fina allihop!

Cravings från Gina Tricot och H&M



Vit t-shirt: H&M.
Svart kjol: Gina Tricot.
Tröja med kors och nitar: Gina Tricot.
Jeans shorts: H&M. De skulle jag vilja ha och rippa lite :)

En heldag med Emma. I bilder. Nåja, för det mesta i alla fall!

Halv ett i eftermiddags kom Emma på bussen och skulle åka till stan för att fota lite. Solen som sken när jag gick ut för att känna efter hur varmt/kallt det var försvann medan jag väntade på bussen, så det var lite tråkigt. Sen började det blåsa storm ute vid kanalen, så jag fick hålla hårt i min basker och Emma i sin luva.
Vi gick till Spikön och fotade fåglarna som har en inhängnad där. Fick zooma in och beskära bilderna för att man ska se fåglarna, så kvalitén är inte den bästa kanske. Sen när vi skulle fota fåglarna flyga i skyn så ville de inte vara med på bild så en av bilderna kommer ni se två gånger, ena som original och andra med en Photoshop-pensel med flygande fåglar, för att improvisera lite haha. Vill dem inte vara med på bild får man sätta dit några andra pippi-bördusar istället :D

Nåväl, här har ni bilderna:








Photoshop fåglar! :D














När vi gått runt Spikön gick vi till Odenhuset för att dricka våra energidrickor Emma köpt innan vi vandrade iväg från stan. Jag var tvungen att pröva den nya Burn, för den har jag aldrig sett innan! Och den var supergod också, nomnomnom. Burn är nog godaste energidrycken, av de jag prövat i alla fall vilket är en del haha.



När vi fotat klart drog vi hem till mig en snabbis för att hämta clips till löshåret som Emma skulle få av mig. Jag var klantig nog att glömma dem innan jag begav mig mot bussen.
Så vi hämtade clipsen och gick hem till Emma. Blåsten var mildare vid det här laget men solen lös fortfarande med sin frånvaro. Klyftigt, va? Solen lös med sin frånvaro, fattar ni? För den lös ju inte. Ingen fattar min humor asså... I alla fall!
Jag visade Emma hur man syr ihop trensbitar löshår och hur man syr fast clipsen, sen borstade jag och plattade löshåret åt henne, både det svarta som hon ska använda nu, och det mörkbruna som hon kan ha ifall hon känner för att färga håret brunt eller när det svarta hon har färgat nu bleks ur och blir ljusare (dvs mörkbrunt.) Det blev bra faktiskt, och väldigt lent och fint jämfört med trasslet det var innan. Så skulle jag sätta fast löshåret på Emma och visa hur man enklast gör det och får det att sitta bra, och det blev suuuuuuperfint på henne! Hon är så fin min Emma ♥

När löshåret var färdigisatt bjöds jag på middag. Riktigt gott var det så tack till Emmas föräldrar för att jag fick äta hos er - igen!
När det var avdukat gick jag och Emma och satte oss vid datorn, för jag skulle hjälpa henne med att lägga in en Bloglovin' länk i hennes dropdown meny. Och så skulle jag hjälpa henne att göra en egen Bloglovin' ikon, samt visa hur man gör så länkar öppnas i nytt fönster (target="_blank") så nu kan hon det :D Doooktig tjej.

Har suttit och redigerat bilder i typ en timme nu. Och så skrivit detta långa långa inlägg men nu ska jag inte skriva mer. God natt!


Fix me, can you fix me?



It's like a thorn in my mind.
Digging deeper and deeper and killing the love that it finds.
The heart's a complex machine.
When it breaks it takes more than the doctors and technology


Ångest, ångest, ångest. Lyssnar på fina låtar, med vackra texter. Här är den jag lyssnar på just nu. Lyssna gärna på texten, den är fin.

He makes me feel like it's raining outside

Idag har det bara regnat och blåst och varit allmänt äckel-väder. Fick lämnat pappren till soc så hoppas på det bästa nu.
När jag satt och väntade på bussen hem kom en liten bitchig kille på 13 år (?) fram till mig och sa: "Man får inte röka här inne." Jag frågade om det störde honom, så sa han att det gjorde det. Och då svarade jag att jag skulle ställa mig utanför busskuren. Men röken blåste likväl in i kuren i alla fall, och han var inte ens inne i kuren när jag gått ut, han gick till en helt annan hållplats. Och sättet han sa det på var så skrattretande, han trodde säkert han var jättetuff. Var ju bara jag som satt där och en tjej till, på andra sidan. Och hon verkade inte störd av det. Lol säger jag bara. I'm a rebel and I do whatever the fuck I want. Orkar inte bry mig om artigheter längre. Life sucks and so on.


Dåligt humör

Till farbror Ångest och Herr Depression.


Vackra klänningar från Shock!

 

 

Är lite smått (extremt) kär i dessa klänningar från Shock! Måste köpa någon av dem när jag har råd, ska spara pengar, i alla fall det lilla jag kan, varje månad tills Emma och jag drar till Göteborg i slutet av maj/början av juni då jag ska köpa Creepers, om de passar och inte kippar som de jag köpte och fick lämna tillbaka. Fick ju extrema skoskav av dem, inte så värst trevligt kanske. Men ska allt ge mig på att köpa ett par svarta, märker jag i affären att de inte sitter bra får jag köpa mig en klänning istället! :)

Visst är dem fina?


Snö igen och annan skit

Fy satan vad mycket snö det har kommit på bara en natt! Tur att det redan är plusgrader igen och att snön börjat tina. Usch, våren var ju här och så kommer snön och förstör allt. Men det ska bli upp till 11 plusgrader nästa vecka, det ser jag fram emot!

Idag har jag varit hemma hos mamma, gosat med söta Tex, ätit varma mackor, pratat om allt och inget och suttit tyst och lyssnat på mamma och syster prata. Syster var också där idag.
Fick resten av mammas cigaretter; ett paket mini cigg (Blend smooth menthol) och de är väl helt okej bara att de tar slut med en gång och är galet smala haha. Jag röker ju annars långa silvriga Level, så det är lite ovant att röka såna pyttecigaretter. Bättre än inget alls, säger jag som är luspank med 6kr på bankkontot och 0kr i plånboken. Och soc strular, som vanligt. Jävla soc alltså...

Resten av dagen ska jag bara ta det lugnt, gosa med Zelda och lyssna på bra musik. Och ni kan ju få lyssna på den här grymma låten (listen and love) medan ni läser inlägget. Den älskar jag! (Rancid - Start Now)



Imorgon ska jag till soc och lämna papper och en notering, för allt strul som de vill att JAG ska betala trots att de från början beviljade att betala sjukresorna för mig. Sen blev det massa tjat när jag fick påminnelseavgift för att min handläggare inte betalt den, så säger dem att de inte tänker betala för att de inte vet vad fakturan gäller TROTS att jag sagt det typ tusen gånger och de har originalfakturan... Så jag ska lämna in pappren igen och se vad som händer. Jag har då inte råd att betala 500kr plus den kommande fakturan på 350-450 för sjukresor som jag åkt efter den första fakturan. Jävla strul med soc hela hela tiden. Dubbelt där. Men så är det. Pusshej.



Önskelista till min 20 års dag (25e maj)

En fantastisk Kent-konsert i sommar. Det är min största önskan!

Pengar så jag kan köpa ett par såna här Creepers! Vill verkligen ha ett par!

Sen önskar jag mig inte så mycket mer. En ny dator (en stor önskan, men som jag inte har råd med eller någon i min familj heller har råd att ge mig) eftersom min gick sönder och jag lånar mammas dator nu.

Önskar även att min fina Julia bodde närmre, så jag kunde träffa henne ofta. Och att jag får en klar diagnos nu när jag ska utredas (igen....)
Jag hoppas jag får en bra födelsedag, det hoppas jag verkligen!

 


Bruised by your love, burned by your kiss

Idag kom paketet från piercing.nu och jag fick mina tio svarta 5mm kulor! Så har satt i dem i kinderna och min earl. Blev bra tycker jag :)

Passade på att fota några egobilder, men bara två blev okej. Denna är en av dem, den som blev "bäst" eller vad man nu ska kalla det. Ser ju typ sur ut men det gör jag tydligen alltid...

Lyssnar på Lasse Lindh och ser ut genom fönstren. Det blåser storm ute, och ser ut att bli regn. Tur man inte ska ut något idag, även om jag skulle behöva gå och slänga skräp men jag orkar inte idag. Depp-mood.

Nu ska jag göra mig något att äta.


Jag fick ett paket idag :D

Paketet = Mitt löshårslim kom idag! :D Men inte piercingkulorna, så de kommer nog imorgon. Satte dit mina svarta 4mm kulor istället, så ser lite mysko ut för de är så små haha!

Såhär blev det när jag limmade fast löshår i luggen. Är själv nöjd, men ska klippa till den ordentligen hos frisören den 29e klockan 11 då jag har tid :) Pepp!


Det var allt för nu, ha det fint bästa läsare!


På biblioteket

Sitter på biblioteket, i väntan på att piercingstudion ska öppna (klockan tolv öppnar den.)
Jag har varit på banken, tagit ut kontoutdrag för mina konton, lämnat papper till soc och nu sitter jag här. Klockan ett ska jag träffa Barbro på vuxenpsyk igen, och ska be om att utredas för borderlie, eftersom vi ändå inte gör något vettigt på våra samtal och det pratats om att jag eventuellt kan ha borderline. Då är det lika bra jag får utredas för det, tycker ju jag då. Det är rätt logiskt egentligen.

Längtar hem, så jag kan kolla posten, och förhoppningsvis har jag fått mitt löshårslim och mina piercingkulor! Då ska jag byta kinderna - och earlkulorna till svart också, så alla blir svarta. Nomnom, kommer bli fint tror jag. Det passar bättre med svarta piercingar när man har mörkt hår och silvriga till ljust hår, in my opinion.

Massor av bra musik spelas i mina hörlurar, det är Kent, Broder Daniel, Rancid, Anti-Flag, Håkan Hellström med mera. Sitter och bara njuter. Och så är det soligt och fint också, jag har hatt och stjärnor under ögonen, rosett under kragen till min vita skjorta, och en svart cardigan över den, rosa leopardmönstrade jeans, röda Converse samt min nit-pimpade jeansjacka. Är riktigt nöjd med min outfit idag! Ansiktet är desto värre. Svarta ögonlock, mascara, mörkbruna ögonbryn; relativt smala, hudfärgade läppar. Men det är ansiktsformen som är fel. Ögonen som är för små, näsan som är för stor. Munnen som ser för konstig ut. Om man ändå kunde få se ut som man önskar!

Nu är det 22 minuter kvar av min internet tid. Får hitta på något vettigt att göra (=Facebook/Tumblr) tills dess. Lalala jag är uttråkad...

Längst ner i garderoben

Jag fick ett infall att leta upp dessa skor jag köpt på Maxi för sisådär 99-199kr. Minns inte vad de kostade, men minns att de var asbilliga! Är barnskor egentligen, men det är 39or och jag kan ha dem, bara att dragkedjan som är på insidan inte går att dra upp hela vägen för att jag har för tjocka ben eller något.
Men dem är snygga, rosa leopardmönster är ju aldrig fel! Sen om jag kommer använda dem något i vår/sommar vet jag inte, men vi får väl se :)

Härligt

Myströjan och mysbyxorna är på. Solen skiner och det är underbart att sitta på balkongen, men jag har däremot inte råd att köpa några cigaretter så det känns lite sådär att gå ut ensam på balkongen och bara sitta. Men gjorde det ändå, i alla fall en liten stund och det var så härligt!

Bilden som tillhör inlägget hade varit mycket finare om man sett lite nyckelben, men nej nej nej det ska såklart vara täckt med fettlager. Men jag har den nya, fina tröjan i alla fall, som ni ser. Visst är den fin? :3

Nu ska jag sova, solen lyser rakt in över sängen och Zelda ligger här också. Ska bli mysigt att sova en stund i denna fantastiska vårsol och vårvärme!


I found something nice!

Ibland är det allt bra tur att man har tre olika sorters nyanser av brunt löshår liggandes. Hittade en nyans som var nästintill precis samma som mitt hår, så det ska jag limma fast och ha i luggen så mitt hår inte ser lika bedrövligt ut. Snyggare med lugg till den frisyren jag ska klippa också. Synd bara att det är kanekalon hår och inte går att färga. Det är därför det bara legat och skräpat (som mina andra två bruna/svarta nyanser) för de köpte jag på Tradera där det stod att det var 100% äkta mänskligt hår men icke. Det händer noll när man färgar det. Lite dumt med tanke på priserna, de var ju bara någon femtiolapp billigare än att köpa äkta löshår. Får skylla på min stress att allt ska ske nu nu nu och jag inte kan vänta en dag eller två. Nu måste jag i alla fall vänta två dagar på lim och på ett tio-pack svarta piercingkulor för endast 49kr! Det var jag tvungen att ha, ska ju byta alla piercingarna till svarta. Har egentligen inte råd med detta, har fått ta det på mina Telenor pengar (jävla impulsköp, impulshandlingar och impulsivitet i övrigt) som ska vara till att betala datorn, men kommer nog bara saknas en femtiolapp eller en hundralapp max, så kan alltid be dem skjuta upp fakturan om det nu blir akut nödvändigt.
Okej, räknade nu att det kommer fattas 44kr för mig att ha råd med Telenor fakturan. Det borde ändå min mor gå med på att låna ut tycker jag. Någon i alla fall. Jävla lån hit och dit. Men måste låna, och såklart betalar jag ju tillbaka så fort jag får nya pengar! Jag är inte så ond att jag roffar åt mig andras pengar utan att betala tillbaka. Bara så ni inte får någon slags konstig uppfattning om mig, eh.

Är i alla fall riktigt glad över att jag hade brunt löshår som matchar mitt egna. Inte på pricken, men nästintill i alla fall och det är ju alltid något! För min lugg gick visst inte alls till precis ovanför ögonbrynen, den går till mitten av pannan och det ser förjävla fult ut på mig. Vet inte riktigt hur den blev så kort, för när jag klippte den klippte jag den inte så satans kort i alla fall. Mysko.

Nåväl, nu får jag väl lämna inlägget och hoppas på att beställningarna kommer snart! På fredag blir det byte av piercingar, om inte redan på tisdag då jag ska träffa min kontakt på vuxenpsyk. Kan ju dra till piercingstudion efter det kanske. Hoppas på sol och värme!

Nu ska jag sova. Godnatt!

What do you want from me?

Sitter med en blekning i håret, med 25 minuter kvar av verkningstiden. Det lila är borta, men resten är rosa. Hoppas (jag antar också att det går) att den bruna kan färga över. Otålig som jag är stack jag till ICA och köpte mig två av MOOD's blekningar och en guldbrun hårfärg, även den från MOOD. Dock blir den guldbruna mörkbrun på mig, i alla fall tidigare gånger jag haft den. Men jag hoppas detta blir bra nu. Och att klippningen blir bra också. Ska ringa och boka tid redan imorgon, och hoppas på en tid kring 28e-29e nån gång. För det det är då jag har fått pengar och betalt av alla räkningar.

Nu ska jag fortsätta lyssna på New Found Glory och vänta på att blekningen ska sköljas ur. 18 minuter kvar :)


Pictures in black and white






































Varit och fotat med Emma idag. Här är alla bilder jag sparat. Kände för att göra alla svartvita, förutom det lila som var på krokusen. Till och med krokusarna har börjat komma, klart att våren är här även om jag frös om händerna idag för det blåste kallt. Men det var underbart att fota, önskar bara jag hade en systemkamera!

Brown vs Blonde

Okej, nu är det såhär att jag ska färga håret. Nu ingen, tänker säkert många av er. Och ja, nu igen, för jag trivs inte i min nuvarande hårfärg. Så då valde jag mellan blont och brunt. Det är samma bruna färg på båda brun-bilderna, bara att den till höger är när den är urtvättat. Det är då den är snyggast enligt mig.
Men jag undrar vad ni tycker. Brunt eller blont? Själv lutar jag mer mot brunt, men vore kul att höra era åsikter också.


Klippning typ.

Ska nog klippa mig såhär när jag får pengar. Har ju dock inte den långa luggen, men den får fan ta och växa ut snart... Men är mest håret där bak som stör mig. Så nej, nu ger jag upp det här och klipper av skiten. Frisyren passar mig säkert inte alls, men jag är redan så ful så det gör ingenting om håret blir kortare, för det är inte möjligt att få det fulare än det är. Tycker i alla fall modellen passar i den och att frisyren är snygg så fuck it om det blir fult på mig. Ska ju ändå försöka gå ner i vikt och så, så jag kan få lite kindben kanske. Som förr.

Just nu: Lyssnar på finaste Broder Daniel och längtar till imorgon då jag och Emma ska ut och fota. Ska bli kul!

Fuck it

Alltså åh. Mitt hår är en smärre katastrof och jag vet verkligen inte hur jag ska styla det. Färgen blev helt okej, blandade den röda med det sista av min lila och det blev då en sånhär färg:

Färgen kan jag stå ut med, men inte frisyren. Vill att min lugg ska växa ut och bli lång, eller i alla fall gå över halva ena ögat. Nu är den precis ovanför ögonbrynen, lite kortare till. Gaaaah!
Funderar starkt på att köpa en peruk inom en snar framtid för jag orkar inte med mitt hår. Det blir aldrig bra, är väl bra en gång om året. Jävla skithelvetes hår.
Nu ska jag deppa med en mugg blåbärste.



Like a baws

Idag har jag varit och tagit mort mina agraffer. Känns skönt, armarna känns lite friare.
Efteråt skulle jag gå till tandläkaren jag ska byta till, och berätta att jag vill byta till dem, men de skulle ha möte fram till klockan ett så jag gick till torget och väntade på bussen istället. När den kom var det en sjuhelvetes resa för några töntiga nyblivna tonåringar skulle hålla på att gapa och sjunga, klappa händerna och banka på saker. Inte diskret heller, nej nej. Utan riktigt jävla högt och jag var nära på att fräsa "håll käften" till dem men orkade inte.

Nu ska jag färga håret, för att experimentera lite och av ren tristess plus att färgen bleknat redan efter tre tvättar. Jävla toning alltså.

Imorgon blir det (hoppas jag) fotografering vid älven med Emma. Ska bli superkul! :)

Det var allt för mig och tack alla för era snälla kommentarer!

Uppdatering: Blir fotografering på söndag istället!

Uppdatera din webbläsare så får du se fåglar

Uppdatera din webbläsare (F5 knappen) så får du se min nya design.

Sol, fynd och annat skoj

Idag har jag varit hos Barbro, min kontakt på vuxenpsyk. Vi pratade om katter större delen av tiden, så det var väl sådär. Våra samtal är rätt onödiga, de hjälper inte direkt. Den trettonde ska jag dock till läkaren, så då ska jag fråga om jag kan få en ny vid-behovs medicin eftersom han tog bort den jag hade (utan att höra med mig först eller ens tala om det.)

När jag var klar hos Barbro hade jag sms från Emma där det stod att hon slutat skolan så vi kunde ses. Älskar såna spontana sms där båda kan och vill ses! Såklart skrev jag tillbaka att jag var på väg mot stan, där vi möttes och kollade Myrorna och Odenhuset. På Myrorna hittade jag en jättesöt topp/kjol för 45kr. Jag är dock för stor för att ha den som kjol, men när jag gått ner i vikt så!
Vi köpte varsin dricka och gick ner och satte oss vid kanalen och det var underbart väder! Blåste dock lite väl mycket vid vattnet så vi gick in till stan igen och tog oss en promenad hemåt.
Har haft en toppendag tack vare Emma, som för övrigt är bäst och borde få diplom för det. Hon får mig att må bra och hon finns alltid där, vilket uppskattas enormt! Sen har hon så fina kläder också, idag hade hon ett par superfina shorts jag ville sno, haha. Men det sa jag inte, så Emma: Håll hårt i shortsen! ;)

Nu har jag tvättat håret, för luggen stod rakt upp imorse när jag skulle fixa mig. Gick inte att få ner den trots plattång och hårspray, så fick göra tuppkam. God this hair sucks. Gjorde i alla fall det bästa av situationen så nu hoppas jag min lugg ligger ner imorgon, dagen efter det och forever and always.

Ska jobba på den nya designen nu. See ya later.

Emelie Segerlöf, mer känd som Angelstar eller Stjärnängeln.
Bloggar om min tråkiga vardag och allt som händer kring den. Jag har en blogg utöver denna som endast ett fåtal personer känner till. I den bloggen skriver jag om hur det är att leva med psykiska besvär såsom depression, ångest, självdestruktiva beteenden och inre demoner.
Tycker du om min blogg är du välkommen att följa den via Bloglovin'. Länken är precis här nedanför.

Jag återkommer med mer information när jag listat ut vem jag är.