Bra dag

Idag har jag varit hos mormor i Göteborg, följt med henne till vårdcentralen och fikat lite, köpt en svart väst och smink och haft det allmänt trevligt. Min väst ska jag ha till min vita skjorta, hihi.

Nu färgar jag håret rött, men det var inte så mycket av den mörka nyansen kvar så det ser mer rosa-rött ut än knallrött. Hoppas det blir bra ändå!
Har jag en bra dag imorgon kanske det blir en videoblogg :D Vad sägs om det? Bra/dåligt? Lär ju inte säga något intressant ändå men men, kan ju vara trevligare än bara text.

Just nu pratar jag med finaste Kalaspuff på MSN, vilket är lika trevligt som alltid. Han är så fin, min lilla Kalaspuff hihi.

Det kom fram en jättesöt och supersnuttig katt till mig när jag satt på gungan utanför mormors lägenhet och rökte. Så söööt! Ville kidnappa den. Älskar verkligen katter!!!

Som ni märkt har jag en ny design på bloggen. Eftersom jag har sån liten upplösning på datorn kan den dock se knepig ut, men gör den det så hör av er i en kommentar :)
danni:

mysig header ♥

2011-09-26 - 21:50:08
Länk: http://ohnightdreamer.blogg.se/
Mimi:

Videobloggar är alltid bra! :DKatter är kärlek! <3

2011-09-27 - 11:53:22
Länk: http://mimiakaangelblack.blogg.se/
Lisette:

sv; Tack fina du! <3

2011-09-27 - 15:11:23
Länk: http://lissielimelight.blogg.se/

Namn:

Email:

Din bloggadress:

Kommentar:


Spara.
TILLBAKA.
Emelie Segerlöf, mer känd som Angelstar eller Stjärnängeln.
Bloggar om min tråkiga vardag och allt som händer kring den. Jag har en blogg utöver denna som endast ett fåtal personer känner till. I den bloggen skriver jag om hur det är att leva med psykiska besvär såsom depression, ångest, självdestruktiva beteenden och inre demoner.
Tycker du om min blogg är du välkommen att följa den via Bloglovin'. Länken är precis här nedanför.

Jag återkommer med mer information när jag listat ut vem jag är.