Morningplans

Imorgon kommer min syster hit, och kanske mamma också. Ska bli trevligt! Syster ska köpa med sig fika.
Får städa och diska innan de kommer, skulle egentligen dammsugit idag men har inte haft någon ork till det. Är supertrött av någon anledning. Konstigt med take på hur otroligt länge jag sov igår. Men men, min kropp är lite konstig så.

Nu har jag verkligen sovit ut!

Oj, jag var så trött efter att ha pratat Emma hela natten i söndags morse/lördags natt att jag sov från ett någon gång till 5 imorse... Det kallar jag att sova ut haha! Men nu är jag pigg och glad och funderar på att fixa mig. Dem med mina mediciner kommer vid halv tolv - tolv så jag har ju gott om tid på mig.

Tack alla för era fina kommentarer! De värmde mig. Puss på er!

Lyckad utekväll!

Hade en underbart trevlig kväll med Emma och några till! Efteråt sov Emma över och vi pratade mestadels av natten, vi la oss först vid sex-tiden. Det var riktigt trevligt!

Efter Emma gått hem började jag på en ny design, vilken ni tittar på i denna stund. Blev relativt nöjd faktiskt.
Nu ska jag gosa med Zelda, och kanske slå en signal till mamma. Peace!


Halloweenfest

Ännu en meningslös dag är förbi. Men imorgon blir det andra bullar, då drar jag och Emma till Backstage Rockbar på Halloweenfest som indie-poppare!

Confusion, confusion, confusion


Snart åker vi!

Nu åker jag och Emma snart till stora fina staden! Jag är redan färdig sen någon kvart tillbaka och har ingenting att göra nu. Bussen går fem över halv elva så det är ett tag kvar. Är väldigt glad idag och det ska bli en riktigt trevlig dag!

Förmiddagsinlägg

God morgon bloggen och läsare!
Mamma har varit här en snabbis och hjälpte mig stryka på mitt Broder Daniel tygmärke på högerärmen på min nya skjorta. Det blev bra, även om tygmärket hamnade snett haha.

Imorgon får jag pengar, då ska jag betala tillbaka alla skulder och sen köpa silvergrå hårfärg till mig och löshåret som jag ska köpa på fredag. Åker till Göteborg med coolingen Emma! :) Ska bli superskoj! Vi åker redan imorgon istället!

Nu kommer snart hemvården med mina mediciner, så får avsluta här. Ha det fint alla där ute!

Färga håret silver/grått?

Funderar starkt på det!


Scream for my ice-cream

Godkväll!
Idag har jag inte gjort någonting alls direkt. Dammsög lite och diskade, gosat med Zelda och sovit en stund.
Imorgon ska jag och mamma åka och handla och efter det ska jag till Pilen, vuxenpsyk för att träffa psykologen. Har verkligen ingen lust till det men men.

Ny design också, men den går att scrolla långt bort åt ingenstans till höger. Kollat båda mallarna men där finns inget som går upp i så höga pixlar. Konstigt, men får leva med det.

Just ja, piercade anti-eyebrow igår. Blev rätt bra, fast vill ha svarta kulor till den istället för silvriga så får se när jag kan köpa det. Vill inte köpa för mycket nu denna månaden, för ska ha råd med Zelda och så. Måste vaccinera henne också, men tänkte göra det i samband med att hon kastreras, vilket blir någon gång nästa månad eller månaden efter, beroende på när hon börjat löpa.

Nu ska jag avsluta här så uppdaterar jag mer senare eller imorgon.

In the Hood

Lite sådär halvgammal bild, är från augusti tror jag. Men jag gillar den, gillar hur jag kunde få håret då.
Det här är ett meningslöst inlägg och ville egentligen bara lägga upp bilden, för den finns inte uppe sen innan. My blog = my pictures and my rules! :)


Nyvaken

Hej hej! Idag har jag inte gjort någonting alls. Jag och Zelda sov en stund och vaknade nyligen. Nu dricker jag Oboy gjord på pulver och vatten. Inte det godaste, det ska ju vara mjölk! Men jag har ingen mjölk och inga pengar så det får bli vatten tills jag får pengar. Fast nu är Oboypulvret också slut. Hm... Jaja bara två dagar kvar tills jag får pengar så! :)

Jag håller på med en ny design, men det är det här med bakgrund och header. Det blir inte bra. Designen har två sidmenyer och det är det jag gillar med den. Får se hur den blir när den är färdig.

Vad har ni för er ikväll? :)

Zelda is a soft kitty

Sötungen ligger bredvid mig och spinner :3


Kittycat


We choose death over innocent lives

Försov mig så fick avboka tiden hos psykologen. Var bara en halvtimme kvar tills jag skulle vara där när jag vaknade, trots att jag satt alarm. Ska dit nästa tisdag istället.
Har diskat, dammsugit och moppat golven så nu är det fint här hemma. Längtar ihjäl mig till imorgon!!!

Nu ska jag göra te. Ciao!

Drömutseendet

Hannah Louise, en jag följer på Tumblr. Så sjukt jävla vacker är hon! Älskar allt med hennes utseende! Hennes hår är perfekt!!! Hoppas mitt kan bli någorlunda fluffigt när jag fixat extensions!


Helgplaner

Klockan tio imorgon ska jag till psykologen. Det är tidigt, så måste gå upp halv nio. Har ingen aning om vad jag ska berätta för henne eller vad hon kommer fråga om. Sånt är jobbigt, jag klarar inte av det. Jag hoppas i alla fall att hon är trevlig.

Efter psykologbesöket ska jag städa. Jag ska diska, dammsuga och moppa golven. Vill att det ska vara fint här hemma tills på lördag, då jag hämtar hem Zelda. Åh vad jag längtar!
Det är allt som händer nu i helgen, och nästa vecka ska jag och Emma fara till storstaden Göteborg. Ska bli riktigt roligt!

Usch, mår illa nu. Åt för fort. Avslutar här så kanske jag uppdaterar något mer senare. Puss.

Bild: WeHeartIt

Gyaru

Tittat på ett par tutorials (guider) till hur man gör gyaru smink. Gyaru är en stil som är väldigt söt och fin!
Bestämde mig för att pröva att sminka mig som i en av videona men såg fortfarande helt vanlig ut. Man måste nog vara asiat för att lyckas få sminket så. För jag ser ut som vanligt, tyvärr. Vill kunna sminka mig så, det är grymt fint!

Regn

Tog denna bilden för några dagar sedan, men vädret är då detsamma. Ösregn varje dag. Hösten är bara mysig när solen skiner och man ser de fina löven. Regnet kan vara någon annan stans!


Väggdekoration - Sovrum

Väggdekoration och Kent-svala i mitten. Blev fint tycker jag! Fast jag får nog sätta om dekorationerna, för de är inte riktigt... jämna. Kunde de inte gjort allt i ett stycke? Haha.


Möblerat om

Idag kom mamma hit och vi möblerade om hela lägenheten. Väntar bara på att en hylla ska upp, där jag kan ha mina småsaker som just nu tvingas ligga på köksbordet och fönsterbrädorna. Blir förmodligen på lördag, mamma skulle höra med Tommy om det.
Vi har tagit bort mitt skrivbord, så jag sitter numera med datorn vid köksbordet. Är ju så stort ändå, bordet så det tar knappt någon plats alls med datorgrejorna här.
Kommer ta bilder eller göra en video kanske, om hur det blev i lägenheten. Men först ska hyllan upp så det blir fint och inte är massa småpryttlar överallt haha! Och just ja! Hittade såna där väggdekorationer i soprummet! Helt oöppnad förpackning, så de ska jag använda på garderoben. Motivet är franska liljor, ni vet såna krusidullmojänger? Googla om ni inte vet, haha. Blev förvånad, varför slänger man sånt fint?
Men men nu ska jag avsluta här. Ska förmodligen fixa mig lite bättre också, ser inte klok ut som man ser på bilden. Ser helt... blä ut bara. Och bara för att förebygga eventuella kommentarer; jag lyfter på ena ögonbrynet, så det är inte att de är ojämna. Just so you know, right!


Header-problem

Varför måste det vara så jävla svårt att komma på en bra header?
Har i alla fall en ny design, som synes. Men headern är blä så den ska jag göra om. Behöver bara inspiration först. Så de som har bra idéer gällande headers; kommentera detta inlägg och berätta, visa, länka!

Ny design: Triforce

Har en ny design, tryck f5 för att uppdatera din webbläsare. Designen ska se ut som på bilden nedan;

Ser den inte ut som på bilden, var vänlig och släng iväg en kommentar så får jag fixa det.
Design specs; ingen sidmeny, utan allt finns i menyn i headern. Info-länk som leder till presentation, länkar till bloglovin', tumblr, bloggfråga och videofy.me.
Nu ska jag göra lite småpill, sedan är den klar.


Om sex dagar

På lördag blir du min. Älskar dig redan, Zelda!


Min helt vanliga dag

Sovit nästan hela dagen. Sett på Jurassic Park och även några avsnitt av Buffy, men i stort sett har jag kurat ihop mig under täcket och sovit ihop med mina konstiga drömmar.
Nu har jag tagit kvällsmedicinerna (Abilify och Theralen) och funderar på vad jag ska hitta på. Finns inte så mycket att göra.

Om fem dagar hämtar jag min kisse! Det ser jag verkligen fram emot. Ska bli underbar att få ta hand om henne, ge henne ett bra och kärleksfullt hem. Längtar som en galning nu, haha!

Nu ska jag diska lite. Ha det fint!

Som sommarsnö

Det är fredag idag, men det känns inte som det. Vanligtvist brukar jag tycka fredagar är rätt okej, men idag är det bara blä allting. Är trött, har huvudvärk och inte en enda är inne på MSN. Dessutom ser man många på Facebook som uppdaterar om allt gott de äter idag, och så sitter jag här i sängen urfattig och godissugen.

Idag har jag städat. Skurat skrivbordet så det är skinande rent och även köksbordet har blivit städat. Och så dammsög jag och diskade. Efter städ och disk sov jag en stund och vaknade vid fyra-tiden. Efter det har jag sett på film; The legend of Bloody Mary och Joe Dirt. Båda var kassa!

Längtar till torsdag, då jag ska hämta Zelda och på onsdag ska jag och syster till ÖoB och köpa kattsand och kattmat till min lilla kisse. Är verkligen överlycklig att hon kommer bli min! Hoppas bara hon kommer att trivas här.

Nu blir det Buffy!

Bild: We heart it.

Svar till "läsare"

Du får vara på mig hur mycket du vill, men jag var fyra år när jag höll katten under tröjan så han inte kunde andas och det var inte ens länge. Så om du vill lägga ner energi på att klanka ner på något jag gjort för flera flera år sedan; be my guest. Eller så lägger du ner och backar några steg gällande detta. Växte upp med katt, fick Abbe och Hebbe när jag var sex år och hade dem fram till april 2009. Dem var det bästa som hänt mig, jag älskar dem än idag otroligt mycket och skulle aldrig göra nånting för att skada ett djur. Jag älskar djur mer än vad jag älskar något annat!

Visning

Idag har jag varit på visning av en lägenhet, men den hade inget kök, bara en liten kokvrå i hallen. Fick tag på min hyresvärd och han skulle ringa de grannarna som festar så in i bomben och ge dem en varning. Det är därför jag ville flytta, för att de festar så. Vet inte om jag skrivit om det tidigare i bloggen, men de festar torsdag till lördag fram till två-tre på natten med jättehög musik. I lördags hade de så högt att mina glas skallrade, och jag var rädd att nånting skulle gå sönder av vibrationerna. Nu hoppas jag de slutar så jag kan bo kvar, för i övrigt trivs jag bra här bara att det är väldigt litet.

Jag ska hämta hem en katt som heter Lilly den 20e. Ska döpa om henne till Zelda. Hon är fem månader men jag vet inte hur hon ser ut för jag har inte fått bilder på henne än, trots att jag skulle fått det i förrgår. Det är lite segt, och gör mig lite orolig. Hoppas han som har katten hör av sig snart! Jag mailade en påminnelse om bilder idag så får väl se hur det blir.

I övrigt händer ingenting i mitt liv. Jag ska ta blodprov nån gång snart för att kolla järnvärde och blodstatus. Det är väl allt. Tråkigt liv, typ. Men det är det, inget att försöka dölja.

Avslutar här så jag kan vara social på MSN. Ha det fint alla där ute!

Vinnaren av designen är...

Frida "Faidrah" :D Du kan höra av dig på Facebook för att få designen :)

Lottar ut design

Har gjort en design, som jag från början tänkt använda själv. Men vid vidare eftertanke är designen inte riktigt mig i smaken, så nu lottar jag ut den till någon av de som vill ha den (om där finns någon alls...)
Det enda du behöver göra är att kommentera att du är med så drar jag vinnaren imorgon!

Klicka här för att se designen!

Du byter självklart ut materialet i sidmenyn till ditt egna :D

Psykologbesök och blodprov

Godkväll. Idag har jag tvättat och sovit. Fått ett mysko meddelande från min läkare på psyk också, angående varför jag har järnmedicin. Han har tydligen glömt bort anledningen och sitter i meddelandet och spekulerar om varför jag har järnbrist och vill veta vem som ordinerade järnmedicin till mig från början, vilken jag också talat om för honom. Han kommer aldrig ihåg någonting man berättar! Jobbig är han. Sen så sitter det en gul post-it lapp på meddelandet där det står att jag ska till vårdcentralen och ta blodprov för att se om jag behöver fortsatt medicinering med järntillskott. Men det står att jag ska till Stavre vårdcentral, vilket är i området jag bor men jag har inte den vårdcentralen så jag blir lite förbryllad. Ska prata med de som lämnar medicin imorgon och fråga lite.


Imorgon ska jag till psykologen för första gången, blev aldrig av sist för hon var hemma med vård av sjukt barn. Hoppas hon är trevlig, men har verkligen ingenting att prata med henne om. Orkar inte berätta om min barndom, min uppväxt etc. Det har jag gjort så satans många gånger innan. Jaja, vi får väl se hur allt blir.

Kvällsinlägg

Idag har jag inte gjort något alls. Sett film, varit inne lite på MSN och sådär. Inget speciellt.
Imorgon ska jag till syster på fika och även gosa med hennes söta missar! Det ser jag fram emot :)

Har lite kvällsångest och är aningen nedstämd men hoppas det går över. Klockan är strax efter nio men det känns som det är mitt i natten. Konstigt när det känns så, jag undrar vad det beror på.

Nu ska jag göra mig en macka.

Lilja 4-ever

Precis sett filmen Lilja 4-ever och den var riktigt tragisk. Antar de flesta sett den, men för mig har det aldrig blivit av.
Sevärd i alla fall, även om den är lite seg då och då. Men den är riktigt tragisk eftersom den speglar vad som faktiskt händer ute i världen med Trafficking.

2 steg från Håkan

Precis sett 2 Steg Från Håkan! Den var jättebra verkligen. Rös några gånger under liveklippen. Vill också se Håkan någon gång!

Vilka av er såg dokumentären? :)

Sömntuta

Usch, jag har sovit hela dagen. Vaknade när klockan knappt var sju! Måste varit extremt trött. Nu är jag ändå sömnig så ska dricka te för att piggna till lite. Hatar att vara så himla trött jämt!

Imorgon blir det städning och senare på kvällen ska jag och Emma ses och titta på ett program om Håkan Hellström! Ska bli kul :D

Nu ska jag tvätta håret och sen blir det en cigarett på det. Och te.
Ha det fint!

Toppendag!

Har haft en toppendag med söta Emma! Hon är verkligen hur trevlig och go som helst!
Fick även köpt två Broder Daniel skivor för 59:- var, samt en supersnygg skjorta från Carlings för 175kr och så har vi varit på Backstage Rockbar och druckit cider vilket var mysigt och gott :D
Toppendag som jag verkligen kommer att minnas! :)

Uppdatering

Hejhej!
Har inte så mycket att skriva om, därav den dåliga uppdateringen.
Väntar fortfarande på att Kattslussen ska ringa, vilket verkar ta tid.
Jag ska skicka tillbaka mina nya skor, för jag fick såna skoskav av dem. Dumt, för de är riktigt snygga!

Imorgon ska jag träffa en psykolog och på onsdag ska jag träffa söta Emma för första gången. Ska bli roligt och spännande att se vad hon är för en filur.
Resten av veckan har jag inga planer för, så det blir väl att sitta och tråka framför datorn. Mindre kul.

Nu ska jag göra mig något att äta. Ha det fint!

Mitt hjärta blöder


Hoppas på att få köpa en av de här sötungarna!


Emelie Segerlöf, mer känd som Angelstar eller Stjärnängeln.
Bloggar om min tråkiga vardag och allt som händer kring den. Jag har en blogg utöver denna som endast ett fåtal personer känner till. I den bloggen skriver jag om hur det är att leva med psykiska besvär såsom depression, ångest, självdestruktiva beteenden och inre demoner.
Tycker du om min blogg är du välkommen att följa den via Bloglovin'. Länken är precis här nedanför.

Jag återkommer med mer information när jag listat ut vem jag är.