Sånt där sånt där sånt där


Såhär ser jag ut idag, fast mycket bättre IRL if I may say so. Bilder bara fuckar upp allting!
Tänkte köra på samma look imorgn när jag far iväg på stora äventyr tillsammans med Emma! Ska bli kalasskoj!

Jag är jättetrött, sov bara några timmar innan hemvården kom med mina mediciner och efter det kunde jag inte somna om, så hoppas jag sover bra inatt!

Vad har ni haft för er idag?

Lättare sagt än gjort

Spenderade ännu en natt på akuten. Tre långa, breda sår gapade mot mig ikväll och jag fick 15 stygn. Jag trodde jag skulle få fler stygn, eftersom det första såret går runt halva vaden. Men doktorn hade mer mellanrum mellan stygnen än sist så det var därför. Mellanrummen tejpades ihop med strips och nu är jag ihoplappad och klar.

- Du får låta bli rakbladen nu, Emelie, sa sjuksköterskan Birgitta. Jag nickade lite fint till svar.
- Ja jag vill inte se dig här igen, sa doktorn men jag svarade inte. Jag var trött och klockan var närmare fyra på morgonen.

Jag fick ytterligare en räkning på 150kr för sjukresan hem, så jag måste till Överby och lämna tillbaka fuskpälsjackan jag köpte på H&M för att ha råd med räkningarna från sjukresorna. Känns trist, för den var fin men egentligen är det lika bra för den är jättekort på mig; går bara till strax ovanför naveln.

Nej, det här med att låta bli rakbladen är lätt att säga, men när man skurit sig i sex år så är det det enda man känner till. Det enda man vet funkar mot ångestattacker och Molnets hånskratt. Jag är nere på botten igen, och det enda som håller mig kvar är Zelda. Min fina, fina katt.

Bild: Akutmottagningen, NÄL Trollhättan. Källa: Google.

Ångest och kräkningar

Jag har ätit alldeles för mycket idag. Åt för att nedvärdera mig själv ytterligare. Gör så ibland. Som om inte Molnet nedvärderar mig tillräckligt...

Det sista jag åt nu var tre varma mackor. Fick extrem ångest, spydde upp allting och äcklas av att det fortfarande luktar mat, så jag har satt på fläkten på högsta och sprayat parfym för att få bort lukten men det luktar ändå. Jävla äcklig är vad jag är. Imorgon blir det fasta, och kanske dagen efter också. Tänker inte berätta vad mer jag ätit, för jag skäms så. Alltså vad är det för fel på mig? Varför ska det behöva vara såhär. Kan man inte bara födas med den kropp man vill ha, det utseendet man strävar efter? Fan vad allt vore mycket enklare då.

Shocks julkampanj

Just nu har Shock en julkampanj, där man köper nu och betalar i slutet av februari! Jag beställde hem detta:

 

 

Behöver verkligen ett par nya jeans, och dessa var ju sjukt fina! Kollat på dem många gånger tidigare. Och ja, hårfärgerna är superfina. Vad mer kan man säga? ;)


Kvällen

Kvällen: Lyssnar på fin musik, klappar Zelda som ligger i stolen bredvid och då och då tar jag en cigarett. Jag skulle egentligen tagit mitt Theralen klockan 20, men jag sparar det till senare ikväll. Känner inget behov av att somna tidigt idag.

Mitt socker är slut. Det innebär att jag inte kan dricka te. Jag som är tesugen! Typiskt. Får gå ner och köpa socker när jag handlar kattmat, vilket får bli i övermorgon. Eller imorgon. Hm, beror på vädret.

Bloggar mer senare, nu ska jag hjälpa Nicole med lite koder.


Daz hår & daz ring

Ja, här är då resultatet av MOOD Silvergrå. Det blev inte som jag tänkt men ändå okej. Hade velat ha det lite mer silver och inte askblont. Ungefär så här ser min natuliga hårfärg ut, fast mörkare. Inte så fin, nej nej. Därför jag färgar över den ehehehe.

Nya smycket också. Tycker det blev fint.

Just nu: lyssnar på Coldplay och ska nog bege mig ut i kylan för att ta en cigarett. Mm, det låter väl bra. Fast det är så satans kallt ute! Dumma vintern...

På torsdag ska jag träffa Emma. Vi ska göra stan osäker, hoho. Det är vi bra på <; Ska bli awesome, Emma är awesome. Och jag då. Lite, i alla fall. På tisdagar är jag awesome, säger vi. Låter la bra elluurrr?


Ny design {black & purple}

Ny design med söta ugglor :3 Uppdatera din webbläsare, om du inte ser  designen som den ska se ut. Detta gör du genom att trycka på F5 tangenten!



Piercing blabla

Idag fick jag hem en piercingring till min septum! En sån ring som på bilden, med kula som stänger själva piercingsmycket. Förvånansvärt nog fick jag fast kulan på första försöket! Brukar inte ens kunna få fast dem alls, haha men nu gick det jättebra.
Blev bra, fast någon bild verkar det inte bli av. Alla bilder jag tagit hittils ser bara konstiga ut. Får försöka igen.
Fick ta ut min medusa eftersom det såg rätt konstigt ut med två kulor ovanpå varandra. Men jag funderar på att pierca snakebites igen. Vad tror ni om det? Svara gärna :D Redan piercat snakes så!

Svar till frågestunden

Du skriver inte alls lika mycket som du gjorde förr en gång i tiden. Ibland känns det lite som att du gör det för att du "måste". Tycker du inte om det längre?

Jag älskar min blogg och att blogga, men jag fick väldigt mycket klagomål på att jag skrev för mycket så jag kortade ner inläggen. Sen har jag inte så mycket ork till att blogga "riktigt" för det mesta, men jag ska försöka bättra mig.

Vad gör dig som lyckligast?

Svår fråga, kan inte säga att jag någonsin känner mig riktigt lycklig men Zelda är mitt ankare här i livet och hon gör mig glad!

Vet du vad du vill göra i framtiden? Är det något särskilt du vill uppleva?

Jag har INGEN aning alls om vad jag vill göra i framtiden. För det mesta känns det som jag inte har någon framtid och jag känner mig rejält dålig som inte har något svar på den här frågan om jag vill uppleva något särskilt. Jag vet faktiskt inte :(

Två dagar med två bilder var

Söndag: Slog in systers födelsedagspresent och julklapp. Är sämst på att slå in paket, så de blev fula som alla mina paket blir...

Köpte nog finaste sminkväskan i lördags. Tog bild på den igår (söndag.) Därför får den vara med här.

Rökte slut mina sista cigaretter idag (måndag.) Vädret har varit kyligt och jag gick upp halv sju för att ta blodprov. Två rör, gick på andra försöket. Gjorde ont, svimmade nästan.

Läst lite mer i Vingklippt Ängel. Har nog läst boken fyra-fem gånger nu.


Gratisdesign

 

Ger bort den här designen. Den har även en bakgrundsfärg, som man kan se lite av längst ner på bilden. Profilbilden är givetvis utbytbar. Intresserad? Kommentera så ger jag koderna :)


Inre storm

Det blåser stormvindar ute, precis som det gjort hela dagen. Precis som det blåser inuti mig.
Inuti mig blåser stormar av rädsla och hat. De blåser runt, runt och knycklar ihop mina organ till ingenting. Rädslan och hatet kommer i detta fall, som många dagar fast då i samband med andra saker också, pga. min självbild. Ni minns kanske att jag en gång skrev att jag försöker gå ner i vikt? Well, that's true. Men jag har inte skrivit om det, hur det gått osv, för att jag är sämst i världen på att gå ner.
Till exempel nu; sitter med en chokladkaka och trycker i mig. Jag köpte två påsar chips, två chokladkakor och två 1,5 liters med cola häromdagen. Jag åt visserligen inget annat men jag åt en hel påse 300g chips och en chokladkaka på 200gram på en dag, nedsköljt med en och en halv liter cola. Spydde givetvis upp det. Och det är därför jag inte velat blogga om min vikt och saker omkring den. För dels så går det inte ett dugg bra, jag klarar inte av att låta bli snacks även om jag egentligen inte är sådär förtjust i det. Jag äter det för det ger mig en bättre anledning att spy. Och jag skäms för att jag spyr, ville inte berätta det för er eller för någon. Ingen vet, förutom alla som kommer att läsa det här. Så jag funderar på att ta bort inlägget, men samtidigt har jag alltid varit helt ärlig på min blogg och det vill jag förbli. Jag vill kunna skriva allt här. Allt jobbigt, allt glatt och allt däremellan. Så nu vet ni. Och jag skäms för att det är som det är. Jag önskar jag kunde lyckas gå ner i vikt. Men jag ska försöka igen. Jag orkar inte vara fet och äcklig...

Klappat och (nästan) klart

Min dag på Överby har varit bra, trots att jag var trött och gäspade hela tiden.
Fått köpt julklapp till mormor och syster, samt systers födelsedagspresent. Är fattig nu, ska strax kolla hur mycket pengar jag har kvar. Men det är inte mycket kan jag lova.

Skrev ett relativt långt inlägg men det försvann, så får skriva om det och orkar inte vara så detaljrik nu när jag får skriva om allting.

Ska göra vaniljte nu, medan jag färgar håret silvergrått och lyssnar på Blink-182's nya.

Uppdaterar mer senare.

Morgonvideo


Lol I rollz

Dåliga bilder, men det är fortfarande mörkt ute. Och vi har inte sovit än...

Nattuggla


Klockan är strax efter ett och jag är hur pigg som helst. Vill sova så jag orkar mig upp imorgon då jag ska till Överby med syster. Men nej, inte får jag sova. Hm...
Några mer som är vakna?

Bild från Tumblr.

Frågestund

Vad sägs om frågestund?
Har inte haft det på denna bloggen än, och jag är rätt trist på att uppdatera och så. Men vad sägs om det? Fråga vad ni vill och hur mycket ni vill!

Frågestunden avslutas på måndag!

Cam


ICA, eller inget ICA?

Det har ösregnat hela dagen. Var fint på något vis, även om jag egentligen velat gå till ICA och köpa lite saker.

Imorgon far jag, syster och hennes pojk iväg till Överby. Jag ska köpa julklappar, så hoppas verkligen jag hittar några bra! Är ju inte alltid det finns något.

Jag gäspar sönder. Har precis vaknat men är trött ändå. Denna tröttheten tar kål på mig...

Nu ska jag fundera på huruvida jag ska ner till ICA i alla fall eller ej. Puss.

Lämnar er med en bild på hur jag vill tatuera mig; ovansidan händerna. Sjukt snyggt och sjukt söt tjej också!

Die tonight, live forever

Nu är hyllorna och tavlan på plats och det blev finfint. Tar bild på hur det ser ut imorgon.
Mår sådär, är trött som bara den och jag är äckligt mätt på pommes. Nu blir det att kolla Tumblr. Och förlåt för superkorta inlägg men har ingen ork att skriva längre.

Cookie dough

Äter kakdeg. Var sugen på något sött och har inga pengar så gjorde kakdeg att äta, haha!

Senare idag kommer mamma och Tommy hit och sätter upp mina hyllor och min tavla. Kommer bli superfint sen är jag säker på. Min tavla är grymt snygg, ohyes.

Nu orkar jag inte skriva mer, så uppdaterar senare igen. Pusshej!

Äh...

...Nu skiter jag i det här med att få till en bra bild och bara laddar upp någon!

Medusa igen förresten. Hoppas den sitter bättre än den jag hade sist, för den skruvade loss sig HELA tiden!


Minnen väcks till liv

Sitter och läser igenom min gamla blogg. Känns inte som jag skrivit allt det där, känns som någon annan även om jag minns allt igen nu när jag läser.

Gjorde precis den här GIF:en , då jag läste att jag citerat den i min gamla blogg. Det är ett bra citat, som nog stämmer in på de flesta i min ålder. Jag blir bara äldre och äldre, men jag har inte levt än. Hur gör man för att leva? Hur gör man?


Lite fina bilder

Eftersom jag inte har något att skriva om just nu så slänger jag ihop några fina bilder från min Tumblr.


Ny design {Clean White}

Har en ny design som syntes. Ville ha något stilrent så körde på att göra en som är vit. Vitt är fint.
Har även försökt ta bild, fixat mig och allting men bilderna blir jättefula. Precis som jag. Får vänta med bild helt enkelt.

Nu ska jag röka.

Förstörd

Jag har en stor, svart massa inom mig. Den äter upp alla små smulor av glädje som finns kvar och lämnar mig ekande, tom och hatisk. Den förstör mig inifrån, men jag är redan förstörd. Detta blir bara salt i såren, såren som redan var öppna från början. Den förstör mig, men den vet inte att jag redan är så förstörd man kan bli.

Bild från Tumblr.

Vodka and gin, I hate everything

Nu har jag precis ätit och Malin har åkt hem. Var trevligt att ha henne på besök.
Mår illa, för jag åt så fort. Men det går över. Är även jättetrött så jag ska nog sova en stund.

Har bytt min septum och min earl till svart nu och det blev kalasbra! Bild kommer någon gång snart :)

Jag var ingen, du var aprilhimlen

Väntar på posten så jag kan byta mina piercingsmycken. Efter det ska jag träffa söta Malin, och vi ska hem till mig sen förmodligen, och se på film. Ska bli skoj!
Nu ska jag spana efter posten!

Film och saknad musik

Idag är en ny dag, även om den känns precis som alla andra.
Mina piercingar är på väg så de kommer nog imorgon! Ska bli skoj att byta.

Lyssnar på Crystal Castles och gosar med Zelda som ligger bredvid datorn. Hon är så söt så man kan dö.

Laddat ner Wrong Turn 4 och håller på att ladda ner The Tunnel, men det är inga som seedar så det tar en jävla tid. Efter ca 2 timmar är den fortfarande på 0% så ja, jag får nog hitta en annan Torrent.

Är trött som vanligt, och har ingenting att göra. Spenderat dagen med att leta nya skräckfilmer men tyckte bara The Tunnel verkade bra, och Wrong Turn 4 måste jag bara se eftersom jag sett alla de tidigare även om de är riktigt dåliga.

Har även lagt märke till att en massa band har försvunnit ur min musikmapp, konsigt nog. Som tur var hade jag de flesta på externhårdisken, men inte alla. Får se när jag orkar ladda ner de saknade igen. Konstigt att datorn kan radera själv, det är väl väldigt konstigt, eller? För jag har då ingen anledning till att radera dem.

Nu blir det att lyssna vidare och gosa med sötnosen. Puss.


Gjort om lite...

... i ansiktet. Tagit ut kindpiercingarna och min vertikala labret och piercat angelbites igen. Gillar angelbites, tycker nog de är de finaste piercingarna.
Igår piercade jag även earl, eller det kanske var i fredags, jag minns inte. Har beställt en svart barbell till den och en svart hästskoring till min septum. Ska ha svarta piercingar nu, tycker det är på tiden haha. Har även bytt mina kulor till min anti-eyebrow till svarta. Ser faktiskt bra ut, även om min earl och min septum just nu är silver och resten svart haha!

Edit: Tagit ut angelbitesen och kör på bara resten istället!

Designbyte osv

Gammal bild på mig, men jag har ingen lust eller ork att ta en ny.

Har precis druckit en kopp te, som av någon anledning smakade riktigt mysko. Vet inte vad det var men det smakade inte som det brukar.

Funderar på att byta design. Gillar denna men jag, som ni nog vet vid det här laget, tycker om att byta ganska ofta. Är det någon som är intresserad av den här designen så finns den sparad på min dator. Dock är länkarnas titlar gjorda i PS, så ni får i sådana fall göra om dem själva. Går att göra om i andra program än Photoshop också, bara markera deras namn en och en och sedan radera och skriva dit nya namn. Piece of cake.

Nu ska jag greja med den nya designen, om jag nu då byter. Förmodligen blir det så. Ta ta for now.



Du kommer aldrig mer vara ensam

Jag vill slita av mig mitt liv som en t-shirt och
köpa mig ett nytt med någon som dig

- Lasse Lindh

Önskan om snö

Har precis sett på sista Harry Potter filmen. Den är nog den bästa utav allihopa, tycker jag.

Mår sådär, blir glad när jag gosar med Zelda men det fyller ändå inte tomrummet inom mig. Jag vet inte vad jag behöver, eller vad jag vill längre. Allt är så diffust, så dimmigt. Så grått.

Lördag idag. En dag man borde vara ute och roa sig. Men inte jag, jag har inga pengar.

Längtar konstigt nog efter snön, trots att jag egentligen hatar snö och slask. Men nu längtar jag tills jag får se den falla från skyn och pryda marken. Det är fint.

Kvällen kommer spenderas framför datorn, som alla andra kvällar. Hoppas internet vill vara snällt och funka hela kvällen.

Lämnar inlägget med en fin GIF jag hittat på Tumblr:


Total disaster

Spenderade natten på Uddevalla sjukhus, akuten. 18 stygn sammanlagt. Duktigt, Emelie, säger min inre röst med ironibetoning.

Jag satt i sängen, drog fram rakbladet och skar på det enda stället på vänsterarmen som inte bara bestod utav ärrvävnad. Efter ett tag hör jag någon skratta. Efter ett tag inser jag att det är jag själv som skrattar.
Jag förstår först inte varför jag skrattar. Det tar ett tag, och jag höll samtidigt på att skära långa, vildsinta snitt. Sedan insåg jag att jag skrattade åt hur patetiskt allt är, hur otroligt ledsamt mitt liv är och att jag aldrig kommer må bra. Jag skrattade av hat. Självhat.

Fick mer ångest, försökte ringa mamma men ingen svarade. Ringde mobila teamet men det var upptaget. Vet inte varför jag ville ringa mobila teamet eller mamma, min instinkt sa att det är fel. Jag vill inte sy, jag vill inte ha kalla strålar under huden som bedövar, och stygn som tar bort sårens storhet. Jag vill ha mina sår ifred. Ändå ringde jag.

Tillslut kom jag fram till mobila teamet och de beslöt att besöka mig för att titta på skadorna. Blod över hela golven, överallt. Jag sjunk ihop till en hög och började storgråta över att låta Zelda se mig sånhär. Så svag, så vilsen. Så ensam.

Det räckte med en blick för att mobila teamet skulle besluta om att jag skulle sys. Vi åkte till NÄL, sjukhuset här i Trollhättan men de tog inte emot skador ovanför knäna. Mobila teamet kör inte till Uddevalla så jag fick åka sjuktaxi dit och tillbaka hem. 300kr totalt. Det svider i plånboken.

Nu är jag hemma och det känns otroligt skönt att vara det. Blev en jävla massa text men så får det vara ibland.
Har en ömmande arm att ta hand om nu. Hej då.

Cirklar

Jag lyssnar på Kent. Det var ett par veckor sedan sist, och jag har saknat deras musik. Nu lugnar den mig delvis, men riktigt lugn kan jag nog inte bli förrän rakblad smeker huden. Jag orkar inte falla längre, så nu har jag fallit klart, landat där jag hör hemma. I en självdestruktiv cirkel som bara går om och om igen. Samma känslor, samma hat. Samma handlingar.

Jag läser några delar ur min självbiografi som jag skriver på och fastnar för vissa rader. Jag har svårt ibland, att tro att det är jag själv som skrivit de där raderna. För de är så klockrena, så passande perfekta för situationerna de beskriver.

Utdrag ur boken:

"Jag har spenderat hela kvällen åt att lyssna på Broder Daniel och Kent. Det känns fint, nästan magiskt. Som om jag vore den de skriver och sjunger om. För så många av deras låtar kan stämma in på mig och det tycker jag känns befriande. Det känns som om jag hittat något att identifiera mig med.
Cirklar. Jag dansar omkring i cirklar inne på mitt golv och känner hur ruset tar fart på riktigt. Det som en gång bara var lådvinsrus har nu blivit kärleksrus. Kärleksrus till musiken, för musiken varar för evigt. Även om band splittras så kommer musiken alltid att finnas kvar.
Jag vet vad jag ska tatuera in snart. “Jag är livrädd för att leva och jag är dödsrädd för att dö.” Det är ett citat från min favoritlåt av Kent och jag tycker den stämmer in så bra. För jag är livrädd för att leva och jag är dödsrädd för att dö. Döden skrämmer mig men likaså gör livet. Om det bara fanns ett mellanting så vore allt så mycket enklare. Jag önskar att jag själv kunde sätta mina gränser, att jag själv fick bestämma över mitt liv. Att känslorna som spränger inuti mig kunde komma ut utan att någon kommer till skada. För jag är ju så arg. Jag är så ledsen, så besviken. Det känns som att alla jag någonsin känt har svikt mig. Ingen förstår mig. Ingen verkar ens vilja bry sig."

Lonely

...And I've never felt so lonely in my entire life.

Kortis

Hej alla. Sitter och laddar ner sista Harry Potter filmen och hoppas det går snabbt att ladda ner så jag har något att se på ikväll. Harry Potter är så bra!

Inte gjort någonting alls idag, direkt. Diskat (äntligen) och sen sovit bort dagen. Var så gott för Zelda låg på min mage och sov hon med. Så söt är hon.

Nu väntas mer te!

Och ja, kort inlägg men har ingen blogglust direkt. Puss.

I AM A DARK STAR

Bilden är gammal men ville ladda upp den för det finns inga bilder från när jag hade earl här på bloggen. Asful bild annars men har ingen bättre ehe.

Började se på Harry Potter och dödsrelikerna (del 1) men var så trött så jag gick och la mig. Nu sitter jag här och har precis druckit en kopp te. Och jösses vad jag behöver diska, men har ingen ork till det. Imorgon. Imorgon låter bra.

Helg imorgon igen. För mig innerbär det som alltid att inte göra någonting alls. Kanske fota något, men bara kanske. Vi får se.
Ska ju ta blodprov imorgon också. Gud vad jag HATAR sprutor! Så jävla äckliga är dem Finns inga ord, usch.

Vad tycker ni förresten om designen? Vill veta :D


Cute and Soft


The little things that make you happy



Sötungen ligger i mitt knä :3

Don't tell me to stop now

Skulle tagit blodprov idag, men försov mig igen. Måste det vara så himla tidigt man ska ta prov?! Hur som helst får jag gå dit på fredag istället. Vill bara ha det gjort men det är inte det enklaste när man är så jävla trött som jag är är.

Gick ner till ICA en snabbis när jag vaknat till liv. Köpte två påsar chips och en light cola. Ena chipspåsen är i princip slut, bara småsmulor kvar. Nu har jag ångest över det också. Skulle aldrig köpt de dumma chipspåsarna...

Jag fryser, det är svinkallt här hemma av någon anledning. Båda elementen står på näst högsta och ändå är det så kallt. Stunder som dessa vill man bara krypa under det varma täcket och sova bort vintern. Fast det är väl det jag gör redan, eftersom jag sover så himla mycket.

Ny design också. Eller egentligen är det min gamla blogg's design som jag gjort om lite. Men hey, det behöver ni inte låtsas om att ni vet.

Nu ska jag läsa bloggar. Ha det fint.

Och hon ler, men innerst inne gråter hon

Jag har suttit vid datorn hela dagen och sett på Angel. Och jag har agressioner på min design, för den är så ful men orkar inte göra en snygg. Har inga idéer heller för den delen.

Zelda har tuggat sönder sladden till min externa hårddisk. Turligtvis funkar den ändå, på något konstigt sätt. Blev väldigt irriterad när jag såg att sladden var söndertuggad så skällde på henne. Men hon förstod inte ändå, varför jag skällde. Hon bara strök sig mot mitt ben och fortsatte dagen som vanligt.

Känns som vanligt som om klockan är mycket mer. Är trött, men ska dricka lite mer te. Hatar vintern.
Nu ska jag göra te och se fler avsnitt av Angel. Puss.

Bloglovin'

Följ min blogg med Bloglovin


Endast för att Bloglovin' ska hitta länken, ignore this post liksom :)

She's got nothing to hide, she's all empty inside

Vaknade vid kvart i tolv av att Emil från hemvården ringde och sa att han var här men dörren var låst. Gick upp, men då kom det någon som bor här och öppnade för honom.
När jag fått mina mediciner och tagit Cipralex och Emil gått igen gick jag och la mig. Vaknade vid tre-tiden, kollat kommentarerna på bloggen som var fina som vanligt. Ni är underbara.

Känns som jag kan sova i all evighet. Är konstant trött och orkar ingenting. Back to square one, obviously.

Det blir mörkt så fort nu. Det är vinter, och syster säger att det ska börja snöa nästa vecka. Jag vill inte.
Får minnesbilder av hur förra vintern var, när jag bodde på avdelning 57 på sjukhuset. Usch, det var verkligen inte trevligt, och rädslan för att hamna där igen dröjer kvar, den bor in sig och mängder av frågor dyker upp i mitt huvud. Vad händer med Zelda om jag hamnar där igen? Vem ska ta hand om henne? Jag vill ju finnas där för henne, se henne växa upp och bli stor kisse. Men jag mår inte bra, jag mår helt enkelt inte bra.

Många gäspningar kommer tätt efter varandra. Jag är trött på att vara trött. Trött på allt detta, trött på ångesthelvete och depressionsidioti. Inte ens Norma Jean kan få ur mig ilskan med deras musik. Jag har börjat tycka hård musik är svag och glad musik är sorgsen. Jag har svårt att skilja på dröm och verklighet. Jag vet inte om jag är vaken när jag drömmer, eller sover när jag är vaken. Mina drömmar är verkligare än verkligheten. Jag undrar om det är där jag hör hemma, i drömmarnas land. Men vem ska ta hand om Zelda?

Don't let the ghosts get in to your heart

Well, nu är det bekräftat att jag mår dåligt igen. Suck säger jag bara. Är så trött på detta! Tänker ofta på att skära men jag har bara ärrvävnad kvar på armarna och benen är inte samma sak tycker jag. Inte samma känsla, effekt. Så där sket det sig. Visst, det går att skära genom ärrvävnad men det tar jävla tid och det blir inga stora, gapande sår som dem jag är ute efter. Man hinner tröttna innan man kommer dit, so to speak. Jag har inget tålamod.

Det är inte så att jag vill dö, just nu i alla fall. Men jag känner hur det gror inom mig, en stark, svart massa av självhat och ångest. Den vill ut, och den behöver komma ut innan jag exploderar. Så jag ska finna ett annat sätt, har eventuellt funnit ett men det är lite för privat för att skrivas ner här, käre blogg.

Just nu lyssnar jag på Mando Diao, som jag laddat ner tack vare söta Emma! Hon påminde mig om dem, haha. Finns så många band jag gillar, gillat och kommer att gilla som jag behöver ha i min lilla musikmapp men som jag ibland inte ens vet existerar, eller som jag glömt bort. Man får vara på sin vakt hela tiden!

Blev mycket text nu, men så får det vara ibland. Nu ska jag publicera inlägget och efter det, kolla Tumblr. Pusshai.

Min söta lilla prinsessa

Älskar dig, Zelda ♥

Videoblogg :D


Hohoho


Kväll i Trollhättan


How long must you pay for it?

Den här dagen känns extra lång av någon anledning. Har sovit några timmar, och sen har jag sett klart på säsong tre av Angel. Gosat mycket med Zelda och busat en del också. Hon har så mycket energi den tösen, haha. Just nu leker hon med sin lilla boll och bär runt på den ibland. Är så himla fint, allt hon gör. Världens finaste katt har jag!

Jag vill pierca något mer, men jag vet inte vad. Vill inte ha för mycket heller, i ansiktet alltså. Funderat på att pierca medusa igen, men vet inte. Får leka lite i Photoshop och se hur det blir. Har ju haft det ihop med alla piercingarna förut, utom anti-eyebrow då. Så borde funka, men samtidigt vet jag inte, för om jag byter septumsmycket till en ring med kula, så kommer det nog se konstigt ut med medusa. Får fundera lite! Men jag gillar min hela ring så byter nog inte på ett bra tag!
Skulle även vilja töja min septum. Inte mycket, men till 2,6 kanske. Får se. 2,4 kanske är lagom, vet inte vad som passar till mitt ansikte heller. Är dålig på sånt där.

Fifflat lite med en design, men gillar den faktiskt inte så himla mycket. Känns inte som "jag". Får göra om den, men inte just nu.

Är fotosugen också, men vet inte riktigt vad jag ska fota. Tänkte kanske gå ut på balkongen en sväng och se om jag kan fota utsikten. Dock är det ju kolsvart, men tänkte man kanske kan se lite ljus i alla fall, från byggnader och annat som lyser här omkring. Eller så fotar jag imorgon istället. Men har inte så mycket att fota här hemma. Vill inte gå ut själv heller, för det känns inte tryggt. Får dra med mig Emma ut när hon kommer hem igen!

Bilden är från WeHeartIt.

 


Dagen som gått

Idag har jag tittat på Angel hela dagen. Utom när jag var och handlade då såklart. Snart är säsong tre slut och sen är det bara två säsonger kvar. Hm, får se om Buffy när jag sett klart Angel, haha. Är seriöst lite beroende av den serien.

Vill ha en ny bloggdesign också, men har inga konkreta idéer just nu. Får leta inspiration och se vad jag kan komma på för något.

Just nu sitter jag i sängen och lyssnar på Coldplay, bloggar och funderar lite på allt och inget. Har inga planer för helgen alls, och det känns både trist och skönt. Är inte direkt på humör för att umgås, vill vara hemma med Zelda lite för jag får sån separationsångest när jag lämnar henne ensam. Hon är ju så liten och så söt!

Nu ska jag kolla efter designer som kan inspirera!

Bild: WeHeartIt

Mornin'!

Godmorgon! Sitter och väntar på att posten ska komma, men det kan ju dröja. De kommer alltid olika tider.
När posten kommit ska jag handla för det behövs verkligen. Kattmat, är det jag ska handla för det är det jag har råd med haha... Kanske smör också, smör är bra.

Bokat tid i tvättstugan på söndag. Det är så tråkigt att tvätta men man måste ju. Hoppas i alla fall att det går fort, trots all tvätt jag faktiskt har.

Nu ska jag spana efter postbilen. Ha det fint :3

Cities and Buses

Godkväll alla. Sitter och lyssnar på finfin musik och dricker te. Sovit bort hela dagen nu igen, men är vaken ikväll i alla fall.
Imorgon är tanken att jag ska upp tidigit för att bege mig och ta blodprov. Jag hatar att ta prover, usch!
Ska upp redan halv sju så lär vara helt dödstrött om jag inte får en till sån där "vakna-tidigt-som-fan" dag. Får väl hoppas på det, för en gångs skulll haha.

Nu väntar mer te!

Perspectives


Hejhej!

God kväll! Hur har ni det i höstmörkret?
Själv har jag precis vaknat, sov en stund efter att ha tittat på några avsnitt av Buffy. 7e säsongen nu. Igen. Att den måste ta slut, då får jag se om den från början om och om igen. Men den är så himla bra!
Fast håller ju på och ser på Riket nu också, och ska även börja ta tag i att se klart Angel. Vet inte ens vart ifrån jag såg sist haha. Men det var ett tag sedan nu.

Tar djupa klunkar av mitt te som faktiskt är okej utan mjölk eftersom jag istället ersatt mjölken med tre gånger så mycket socker jämfört med vad jag brukar ha i. Då slipper jag den där mysko smaken som mjölken annars tar bort.

Har inget direkt att säga. Vill tacka för supersöta kommentarer och önska er alla en supertrevlig måndagskväll! :)

Doll

Jag hade tråkigt igår så fixade mig och ja, såhär blev det.


Mardröm

Är det såhär det ska vara? Är den enda utvägen att försvinna?
Kommer rakbladet befria mig, kommer jag må bättre då?
Finns det en himmel, finns det ett paradis?
Jag orkar inte mer. Det blir bara för mycket, och jag är svag.
De kallar mig stark, men de vet inte hur det är att vara som jag.

Emelie Segerlöf, november 2010

Det börjar dala igen. Vitt blir till grått, grått blir till svart. Helvete låt det inte fortsätta...

Riget



Håller på att ladda ner Riget, eller Riket som den heter på svenska. Det är en dansk serie av Lars Von Trier jag såg som liten och den är bra men jag var rädd för den då haha. Är en skräck-serie nämligen. Men nu ska jag se den igen och antar jag inte blir ett dugg rädd nu. Trailern jag har med är för både säsong ett och två men den var inte den bästa men fanns bara den vad jag kunde hitta. Man fattar inte sammanhanget alls, men ladda ner den och se för er själva! :)

Tidig morgon

Klockan är kvart i sex på morgonen och jag har varit vaken sen fyra-tiden. Vaknade jättepigg och jag vet inte varför. Vaknat runt fyra-fem de senaste dagarna och det är ganska irriterande må jag säga! Liksom, vad ska man hitta på såhär dags? Det blir datorn och jag har fixat lite med en design av ren tristess. Och så lyssnar jag på Misfits, hoho. Och internet dör hela tiden idag igen, mindre hoho där. Ringde Telenor igår, men då satt jag i ca 20min innan jag kom fram och sedan när de skulle koppla mig till mobilt bredband väntade jag tjugo minuter till innan jag gav upp. Skulle hinna fixa mig för att träffa Niche också, och de på chatten hänvisar mig bara till bredbandssupporten på telefon. Så ah, det verkar rätt trist att man ska behöva sitta så enormt länge i kö. Men så är det alltid.

Har ingen aning om vad jag ska göra nu, ska nog gosa mer med Zelda, så fort hon tvättat klart sig. Man kan nästan tro hon ska på dejt så fin hon blir, haha ;)

Piercing

Idag har jag piercat någon annan för första gången. Det var söta Niche som ville få nedre delen av naveln piercad, och det fick hon. Blev kanonbra även om smycket inte ville titta ut helt första gången. Men det var rätt svårt att pierca naveln, för det är så mycket hud som nålen ska igenom. Men det gick bra och hon verkade nöjd och jag blev rätt nöjd jag med! :D

Och ja, vi var båda väl medvetna om riskerna som finns med att pierca i ett icke-sterilt hem så shut it.

Narcissistic Cannibal

Åh, idag hade jag planer på videoblogg men så var ljuset för starkt i fönstret och sitter jag vid köksbordet blir allt knallgult i camen. Knasigt, det där. Får bli en annan gång helt enkelt. Hade inget särskilt att säga ändå, ville bara göra en videoblogg för det kan vara skoj ibland.
Nåväl, en annan gång it is!

Har inte gjort någonting idag. Zelda välte ner en kruka i jakten på en fluga men den gick inte sönder som tur var. Så fick dammsuga upp all jord och det var en hel del. Känner mig som värsta mamman som får städa upp efter ungen haha!
Nu ligger hon i fotöljen bredvid mig och sover. Själv lyssnar jag på musik, All time Low just nu. Dem är bra dem!
Och såklart ska internet dö igen, det har hållt på sen igår att dö. Orkar inte, ska logga in igen...

Så, nu tycker jag internet kan sluta säga att modemet inte sitter i när det gör det. Är precis som glapp men jag kan inte se något. Hatar det!!!

I höstrugget ska man läsa

Inte läst ur denna underbara bok på länge, men ska börja ikväll igen. Den är den bästa svenska bok jag läst!


Svar till Ebba

Fråga: Hej, skulle inte du kunna lägga upp en bild när du har alla dina piercingar i? :) Har lagt märke till att du har gjort en hel del men har aldrig sett alla samtidigt. Det skulle vara kul att se hur det ser ut ^^

Svar: Hej Ebba! Jag har i alla jag har nu. Jag byter ibland, tar ut och gör nya men jag har alltid i alla jag har gjort :) Så dem du ser på nya bilder är de jag har (kinderna, septum, vertical labret och anti-eyebrow!) :D

Trevligt besök!

Idag får det bli en bild på söta Zelda! :)
Mamma och syster har varit här, och syster köpte med sig donuts som var supergoda! Var vaniljcréme inuti, nomnom.

Zelda fick även ett fyrpack med leksaksbollar av mamma, och hon har fått en lila nu som hon leker med för fullt. Så söt är hon!

Vet inte vad jag ska göra nu, är lite trött och så. Åt nyss så kanske tar mig en liten sömnlur.


Emelie Segerlöf, mer känd som Angelstar eller Stjärnängeln.
Bloggar om min tråkiga vardag och allt som händer kring den. Jag har en blogg utöver denna som endast ett fåtal personer känner till. I den bloggen skriver jag om hur det är att leva med psykiska besvär såsom depression, ångest, självdestruktiva beteenden och inre demoner.
Tycker du om min blogg är du välkommen att följa den via Bloglovin'. Länken är precis här nedanför.

Jag återkommer med mer information när jag listat ut vem jag är.