Förbannad

Jag blir så trött på socialtjänsten. De säger att de ska hjälpa mig med ett psykiatriskt boende, sedan idag när jag ringer för att min handläggare inte svarat på mitt mejl jag skickade för flera dagar sedan så säger hon att jag inte alls står i kö, för intyget från min äckel-läkare inte är tillräckligt. Jag förstår inte, bara för att min läkare fått för sig att det handlar om att bo där livet ut behöver han ju inte skriva dåliga intyg för det när jag själv samt min psykolog och min kontakt inom vanliga öppenvården beslutat att jag behöver det.
Hon på bistånd, Kristina, sa att om läkarintyget är tillräckligt bra så kanske det blir bättre, men hon sa ändå att jag får räkna med några års väntetid. Därför ska jag ringa till Vänersborgs kommun och prata med dem om boenden där, för det måste ju finnas något slags hopp. Men just nu ser det mörkt ut. Jag hatar psykiatrin, den ställer bara till med problem för mig.

Namn:

Email:

Din bloggadress:

Kommentar:


Spara.
TILLBAKA.
Emelie Segerlöf, mer känd som Angelstar eller Stjärnängeln.
Bloggar om min tråkiga vardag och allt som händer kring den. Jag har en blogg utöver denna som endast ett fåtal personer känner till. I den bloggen skriver jag om hur det är att leva med psykiska besvär såsom depression, ångest, självdestruktiva beteenden och inre demoner.
Tycker du om min blogg är du välkommen att följa den via Bloglovin'. Länken är precis här nedanför.

Jag återkommer med mer information när jag listat ut vem jag är.