Fick min dator idag

Idag fick jag min nya dator! Den är superstor! Ser ut som en TV i storleken, en normalstor TV.
Datorn är bra och snabb, internet har jag fått uppgraderat också så det går superfort. Är ovan vid tangenterna bara, de sitter liksom i mitten av datorn och så är det massa tomrum längs kanterna. Men man vänjer sig allt.

Min design ser helt fel ut med denna skärmupplösning, så jag ska göra en ny när jag har ork. Jag tycker det är så jobbigt, så tidskrävande. Det är bara för jag mår sämre än "vanligt". Jävla skit allting.

Nu ska jag ut med skräp. Fun fact of the day. Hejs.
Celine - Maskrosbarn med Aspergers Syndrom:

Trodde det var en minilaptop du skulle köpa. :-O Men det låter ju som om du har en normalstor laptop nu?Gillar din design föresten, synd bara att jag inte ser drop-down menyerna, de hamnar liksom bakom inlägget.

2012-04-13 - 20:58:30
Länk: http://phantazia.blogg.se/
Rebecca:

sv; Åh tack åh herregud vad glad jag blir. det var ju bara en liten "dikt" jag hittade på rätt upp och ner när jag skrev inlägget. tack tack tack!!

2012-04-13 - 23:53:12
Länk: http://kentspoke.blogg.se/

Namn:

Email:

Din bloggadress:

Kommentar:


Spara.
TILLBAKA.
Emelie Segerlöf, mer känd som Angelstar eller Stjärnängeln.
Bloggar om min tråkiga vardag och allt som händer kring den. Jag har en blogg utöver denna som endast ett fåtal personer känner till. I den bloggen skriver jag om hur det är att leva med psykiska besvär såsom depression, ångest, självdestruktiva beteenden och inre demoner.
Tycker du om min blogg är du välkommen att följa den via Bloglovin'. Länken är precis här nedanför.

Jag återkommer med mer information när jag listat ut vem jag är.