Förkyld och frusen

Jag fryser, har huvudvärk och snörvlar. Så går det när man gråter för mycket. Tyvärr. Blir alltid förkyld efter att jag gråtit.
Somnade sent inatt, var så satans trött men lyckades inte somna förrän vid två-tiden. Saknar solen och vårvärmen. Det bara regnar och regnar och blåser svinkallt ute hela dagarna. Jäkla väder.
Ska göra mig massor av te nu för att hålla värmen. Har inget intressant att skriva om alls. Ska till min handläggare på försörjningsstöd imorgon och sen till psykologen på onsdag. Och så skulle Emma sova över någon dag också, det är det enda jag ser fram emot. Och att kanske få datorn redan nu i veckan, det vore fint.

Skakar så mycket av kylan att jag har ont i kroppen för att jag spänner mig så när jag fryser. Nästa anhalt: tedrickarvärlden.
Akitou~:

sv; det kan du mycket väl ha gjort, hänger där rätt ofta XD men han är trevlig :DTack!<3

2012-04-09 - 23:56:59
Länk: http://awesomeyoshi.blogg.se/
Robin:

<3

2012-04-10 - 11:21:02
Länk: http://autogoy.blogg.se/

Namn:

Email:

Din bloggadress:

Kommentar:


Spara.
TILLBAKA.
Emelie Segerlöf, mer känd som Angelstar eller Stjärnängeln.
Bloggar om min tråkiga vardag och allt som händer kring den. Jag har en blogg utöver denna som endast ett fåtal personer känner till. I den bloggen skriver jag om hur det är att leva med psykiska besvär såsom depression, ångest, självdestruktiva beteenden och inre demoner.
Tycker du om min blogg är du välkommen att följa den via Bloglovin'. Länken är precis här nedanför.

Jag återkommer med mer information när jag listat ut vem jag är.