Hemma från finaste staden

Nu är jag hemma från Göteborg. Köpte en suuuuperfin jeansjacka från H&M, bild kommer imorgon. Och två förpackningar av den röda hårfärgen, men sitter med den i mitt hår nu och den är inte alls röd utan lila-rosa... Får väl se hur det blir när jag sköljt ur men det gör mig lite ledsen om det inte blir rött eftersom den faktiskt ska vara röd plus att jag köpt råd tråd till mina extensions. Så det kommer ju inte se snyggt ut alls med röd tråd till lila-rosa hår :( Inte för att man ska se tråden men ändå.

Köpte även nytt lösögonfranslim, en ny Broder Daniel tygpåse (den där det står Broder Daniel Forever runt omkring BD loggan) och så tog pengarna slut när jag skulle betala ett par jeansshorts (extremt snygga!) på Gina Tricot, så Emma fick lägga ut pengar så jag är skyldig henne 149kr nu för resten har jag betalt av redan. De kostade 299 och är med amerikanska flaggan, stjärnor på ena sidan och ränderna på andra, i blått. Så snygga! Men för små en storlek, fast det är min storlek egentligen. Gina har ju så himla konstiga nummerstorlekar. Ska i alla fall ha dem som mål för min viktminskning, för jag SKA komma i dem till sommaren så de sitter snyggt och bra!

Har haft jätteskoj, men vi fick springa runt jättemycket för att hitta nål och tråd. Frågade ett par på vägen, och mannen var så snäll att han kollade upp på sin GPS i mobilen för oss, men vi hittade inte ändå men tillslut hittade vi en affär som sålde nål, för tråd fick jag köpt på Hemtex.

Vi fikade även på ett tinywiny italienskt fik på Kungsgatan, men brödet till våra mackor var stenhårt så det gick inte att skära igenom det knappt haha. Var såna "fina" smörgåsar med ost och örtblandning man äter med gaffel och kniv.

Kommer ha 87kr kvar när alla räkningar betalts, så får leva på pasta denna månaden också. Sådär kul, men ja ibland gör man rätt, ibland gör man fel. Haha Emma som fått in Krunegård citat i huvudet på mig. Busigt.

Är i alla fall riktigt nöjd med dagen, även om vi fick stå under hela resan till Göteborg för tåget var överfullt. Fast vi satt ner också, där vid en av utgångarna. Men det var lite synd att det var knökat.

Nu ska jag avsluta här och kolla Facebook och Tumblr. Pusshej.
andreavictoria:

sv. ja dom finaste artisterna! hihi, din blogg är också fin!

2012-02-26 - 13:22:27
Länk: http://domandra.blogg.se/
Emma:

Taaack för en supertrevlig dag! :Dhaha, jag fattar inte hur det gick till med pengarna där riktigt. men hade sjukt trevligt ändå :D. Vi får lätt åka till fina staden senare i vår också och i sommar :D:D:D♥busigt att jag fått dig att tänka på krunegård-citatet, haha ;)puss på dig vännen!♥

2012-02-26 - 20:25:48
Länk: http://xkiddown.blogg.se/

Namn:

Email:

Din bloggadress:

Kommentar:


Spara.
TILLBAKA.
Emelie Segerlöf, mer känd som Angelstar eller Stjärnängeln.
Bloggar om min tråkiga vardag och allt som händer kring den. Jag har en blogg utöver denna som endast ett fåtal personer känner till. I den bloggen skriver jag om hur det är att leva med psykiska besvär såsom depression, ångest, självdestruktiva beteenden och inre demoner.
Tycker du om min blogg är du välkommen att följa den via Bloglovin'. Länken är precis här nedanför.

Jag återkommer med mer information när jag listat ut vem jag är.