Fyra dagar

Igår kastrerades Zelda. Såret ser lite läskigt ut, men det kommer att gå bra. Just nu ligger hon i sängen och låter solen gassa över henne. Hon ser ut att må bra.

Ibland måste man ta beslut som påverkar folk omkring en. Jag har ett sådant beslut att fatta, jag vet bara inte riktigt hur sjutton det hela ska gå till. Men jag antar att det inte är menat att vara en lätt sak, men det kommer bli lättare när det väl är gjort.

Igår såg jag klart Buffy igen. Laddade ner tre säsonger av Family Guy som substitut, men det är en mager tröst. Ingen serie kan någonsin bli lika bra som Buffy.
Sitter och tänker, skulle vilja dricka mängder av te till mitt tänkande, men har bara tre tepåsar kvar. Dem får jag spara på i största utsträckning.
Vad jag tänker på vet jag inte riktigt. Jag var hos psykologen idag, fick med mig en massa test att göra hemma. Har svarat på tre tester, är några kvar. Skulle egentligen gjort ett ADD test idag, men det gjorde vi aldrig. Brukar aldrig göra det vi planerat att göra, vilket jag finner ganska frustrerande. Jag gillar ordning.

Imorgon ska jag få besök av boendestödet. Vad hon som kommer ska göra här imorgon vet jag faktiskt inte, för det ska inte dra igång ännu och jag har redan haft möte om vad jag behöver hjälp med för saker. Så jag får väl se vad hon säger. Har diskat och lagt alla kläder som inte får plats i tvättpåsen men som ska tvättas, i en hög på en av fotöljerna. Det är ingen vidare fin syn att komma in i min lägenhet längre. Saker i oordning och dammtussar på golven. Måste dammsuga imorgon innan boendestödet kommer klockan två. Sen ska jag tvätta på fredag, men efter det är jag klar med alla måsten för den här veckan. Har haft fullt upp sen igår, vilket är lite av en ovana. Min psykolog säger att jag är uttråkad i min vardag. Jag vet redan det, jag gör ingenting som är roligt så varför skulle jag vara annat än uttråkad? Finns ingenting att göra. Och när folk tar upp skola/jobb blir jag bara irriterad och snäser. För de vet att jag inte klarar av det som det ser ut just nu. De vet det, de har sagt det, ändå frågar dem.

Jag har för övrigt gjort en ny design. Den ligger i en av designbloggarna. Men jag är osäker på headern, så jag låter den vara opublicerad ett tag till. När jag är nöjd så kommer det en ny design, så slipper ni se den här fula och tråkigt gråa.

Nu ska jag läsa bloggar, skriva lite i min privata blogg och sen vet jag inte vad mer jag ska göra. Vi får se.
REBECCA:

sv; Åh tack så mycket!!! jaa jag förstår att du är avundsjuk, förlåt tänkte jag nästan säga. åh synd det där med trumpinnen men jag skulle ju kommit tomhänt jag med om inte jag haft en übersnäll & fin kompis <3
mina vänner som gick med mig gillar inte heller kent men jag pratade på i alla fall haha! Va, gillar hon inte kent & ändå har affisch? då borde du få affischen!
det var magiskt. jag är ledsen att jag inte hann krama dig hej då men jag hann typ inte krama någon hej då. allt var kaos efter konserten och jag kunde inte tänka för jag grät så mycket.

2012-07-19 - 01:13:53
Länk: http://kentspoke.blogg.se
39 kilo:

re: åh, tack! ja, namnen är de enda fina på mig haha...

2012-07-19 - 14:27:20
Länk: http://forthesimplehearts.blogg.se

Namn:

Email:

Din bloggadress:

Kommentar:


Spara.
TILLBAKA.
Emelie Segerlöf, mer känd som Angelstar eller Stjärnängeln.
Bloggar om min tråkiga vardag och allt som händer kring den. Jag har en blogg utöver denna som endast ett fåtal personer känner till. I den bloggen skriver jag om hur det är att leva med psykiska besvär såsom depression, ångest, självdestruktiva beteenden och inre demoner.
Tycker du om min blogg är du välkommen att följa den via Bloglovin'. Länken är precis här nedanför.

Jag återkommer med mer information när jag listat ut vem jag är.