Magisk konsert

Det var så trångt att jag inte ens kunde röra mina armar. Jag ville klappa mer, röra mig mer, men det var så galet trångt att det inte gick alla gånger. Men spelningen var magisk. Grät när skynket avslöjade Kent, och när Mannen i den vita hatten avslutade kvällen. Sjöng med i varje låt, men fick pausa sjungandet ibland när jag blev förr torr i halsen. Vatten fick man bara om man stod på de första två raderna, så jag trodde jag skulle svimma ibland. Det var helt sjukt varmt och svetten rann. Hoppade och skrek, gjorde hjärtformation med händerna och Jocke sa att han älskar oss också. Det var fint, jag blev så glad.
Finns nog inga ord som kan beskriva känslan av att se ett band man älskar spela. Eufori kanske, men inte ens det räcker. Kan inte annat än att säga att det var underbart. Kent är kärlek.
Danni:

Det var fantastiskt.

2012-07-15 - 16:40:30
Länk: http://forthesimplehearts.blogg.se
i ♥ p h o t o - Tilda:

Åh hade så gärna velat vara där..

2012-07-16 - 11:49:40
Länk: http://iheartphoto.webblogg.se
REBECCA:

Du har så otrligt rätt! och jag var så glad att jag fick krama dig! jag grät konstant & skitmycket i 20 minuter efter konserten. alla trodde jag var ledsen, för jag lät så jävla ledsen. Jag grät när jag hörde soundchecket från trummorna men då bara några tårar. Men efteråt, har aldrig gråtit så mycket eller så länge i hela mitt liv .20 minuter liksom?!?! HAhaha var massa som kollade på mig :(

2012-07-17 - 00:59:24
Länk: http://kentspoke.blogg.se
Susanna:

Konserten var så fantastisk, fast jag undrar om Kent kan vara något annat än fantastiskt bra.

2012-07-19 - 10:55:54
Länk: http://allaandradagar.blogg.se
Susanna:

Sv: Tack! Jo, jag stod nästlängst fram + hade teleobjektiv med superzoom. Fast det blev väldigt knuffigt så jag lade ner kameran rätt snabbt ändå. Klåparen och Berg&Dalvana var fantastiska, men min favorit var nog 400 slag och Kärleken väntar, för de har alltid varit favvislåtar av Kent. Men precis som du säger, så slår ingenting det helt episka slutet med Mannen i den vita hatten.

2012-07-19 - 13:16:31
Länk: http://allaandradagar.blogg.se

Namn:

Email:

Din bloggadress:

Kommentar:


Spara.
TILLBAKA.
Emelie Segerlöf, mer känd som Angelstar eller Stjärnängeln.
Bloggar om min tråkiga vardag och allt som händer kring den. Jag har en blogg utöver denna som endast ett fåtal personer känner till. I den bloggen skriver jag om hur det är att leva med psykiska besvär såsom depression, ångest, självdestruktiva beteenden och inre demoner.
Tycker du om min blogg är du välkommen att följa den via Bloglovin'. Länken är precis här nedanför.

Jag återkommer med mer information när jag listat ut vem jag är.