We are all on drugs

Nu har jag gjort klart alla tester jag fick att psykologen i tisdags. Var ganska lätta frågor och påståenden, så det gick fort.

Boendestödet var här, och det kommer börja om ungefär två veckor. Då ska de komma på torsdagar, på förmiddagen. Jag kommer att få ett schema om vilka tider de kommer att komma och det verkar bra. Hoppas bara att den som kommer hit också är bra. Jag litar ju inte på någon.

Har piercat snakebites igen, av ren tristess. Läppen ömmar men det går snart över.
Gick till ICA runt åtta-tiden imorse för att köpa cigaretter, upptäckte att närbutiken öppnade först klockan nio och det är bara dem som säljer långa Level, så fick köpa äckliga Pall Mall som jag brukar få kväljningar av. Gillar verkligen inte Pall Mall.

Gjort om min Tumblr och det blev stilrent. Och nej, jag tänker inte ge ut adressen. Den är privat.
Mobila teamet ringde mig för en stund sedan, eftersom de fått ett uppdrag från psykakuten att kolla hur det är med mig idag. Hade nämligen en liten tripp till akuten inatt. Tolv stygn blev det, och de förbaskade jävla orden som de själva borde fatta att man inte ska säga till en självskadare: "Det kommer läka fint, det var inte så djupt." Det var inte så djupt. Inte så djupt. Det är inte direkt det man vill höra, för det triggar igång en till att göra djupare nästa gång. De är idioter. De borde väl själva fatta att man inte ska säga så. Hatar läkare.
Slapp i alla fall besöka psykakuten, thank God. Och den ständiga frågan; Gjorde du det här i suicidalt syfte? Man bara.... Nej? Hade jag skurit mig på vaden om jag velat ta livet av mig? Ärligt.

Nu ska jag sätta i stavarna till mina snakebites. Har väldigt få kulor kvar, så hoppas innerligt att jag inte tappar några fler. Over and out.
Rebecca:

sv; Visst finns det massor med fina pojkar där ute men jag har inte hittat någon som får mitt hjärta att slå dubbelt. Han som jag skrev om är fin (vi är kompisar) men jga förstår inte vad han gör med mig nu. Det känns som att han försöker bryta sönder mitt psyke ännu mer, krossa min självbild lite till (som att det skulle behövas, den är redan krossad för länge sedan!!!) och skära sönder min själ ännu ett steg.

Du förtjänar den underbaraste pojke (eller flicka?) man kan tänka sig och du Emelie, jag är så orolig för dig att jag inte vet vad jag ska göra! Försvinn inte, snälla Stjärnängel! Jag blir så ledsen då, för jag fick aldrig träffa dig nästan och aldrig säga hej då. Dessutom får inte världen förlora den enda stjärnängel vi har. Om jag bara fick rädda en perosn skulle jag räddat dig. Visst finns det massvis, alla, människor som mår dåligt och som jag vill rädda men du mår kroniskt dåligt som du skrev och du skrev att du aldrig kommer bli frisk. Du är så djupt nere att du kanske aldrig kommer upp igen. JAg vill hjälpa dig, jag vill bära din sorg. Bara du får mår bra.

(jag är inte fin, inte fin någonstans. Det är du som är fin. Förlåt!)

2012-07-19 - 22:53:39
Länk: http://kentspoke.blogg.se

Namn:

Email:

Din bloggadress:

Kommentar:


Spara.
TILLBAKA.
Emelie Segerlöf, mer känd som Angelstar eller Stjärnängeln.
Bloggar om min tråkiga vardag och allt som händer kring den. Jag har en blogg utöver denna som endast ett fåtal personer känner till. I den bloggen skriver jag om hur det är att leva med psykiska besvär såsom depression, ångest, självdestruktiva beteenden och inre demoner.
Tycker du om min blogg är du välkommen att följa den via Bloglovin'. Länken är precis här nedanför.

Jag återkommer med mer information när jag listat ut vem jag är.