En heldag med Emma. I bilder. Nåja, för det mesta i alla fall!

Halv ett i eftermiddags kom Emma på bussen och skulle åka till stan för att fota lite. Solen som sken när jag gick ut för att känna efter hur varmt/kallt det var försvann medan jag väntade på bussen, så det var lite tråkigt. Sen började det blåsa storm ute vid kanalen, så jag fick hålla hårt i min basker och Emma i sin luva.
Vi gick till Spikön och fotade fåglarna som har en inhängnad där. Fick zooma in och beskära bilderna för att man ska se fåglarna, så kvalitén är inte den bästa kanske. Sen när vi skulle fota fåglarna flyga i skyn så ville de inte vara med på bild så en av bilderna kommer ni se två gånger, ena som original och andra med en Photoshop-pensel med flygande fåglar, för att improvisera lite haha. Vill dem inte vara med på bild får man sätta dit några andra pippi-bördusar istället :D

Nåväl, här har ni bilderna:
Photoshop fåglar! :D


När vi gått runt Spikön gick vi till Odenhuset för att dricka våra energidrickor Emma köpt innan vi vandrade iväg från stan. Jag var tvungen att pröva den nya Burn, för den har jag aldrig sett innan! Och den var supergod också, nomnomnom. Burn är nog godaste energidrycken, av de jag prövat i alla fall vilket är en del haha.När vi fotat klart drog vi hem till mig en snabbis för att hämta clips till löshåret som Emma skulle få av mig. Jag var klantig nog att glömma dem innan jag begav mig mot bussen.
Så vi hämtade clipsen och gick hem till Emma. Blåsten var mildare vid det här laget men solen lös fortfarande med sin frånvaro. Klyftigt, va? Solen lös med sin frånvaro, fattar ni? För den lös ju inte. Ingen fattar min humor asså... I alla fall!
Jag visade Emma hur man syr ihop trensbitar löshår och hur man syr fast clipsen, sen borstade jag och plattade löshåret åt henne, både det svarta som hon ska använda nu, och det mörkbruna som hon kan ha ifall hon känner för att färga håret brunt eller när det svarta hon har färgat nu bleks ur och blir ljusare (dvs mörkbrunt.) Det blev bra faktiskt, och väldigt lent och fint jämfört med trasslet det var innan. Så skulle jag sätta fast löshåret på Emma och visa hur man enklast gör det och får det att sitta bra, och det blev suuuuuuperfint på henne! Hon är så fin min Emma ♥

När löshåret var färdigisatt bjöds jag på middag. Riktigt gott var det så tack till Emmas föräldrar för att jag fick äta hos er - igen!
När det var avdukat gick jag och Emma och satte oss vid datorn, för jag skulle hjälpa henne med att lägga in en Bloglovin' länk i hennes dropdown meny. Och så skulle jag hjälpa henne att göra en egen Bloglovin' ikon, samt visa hur man gör så länkar öppnas i nytt fönster (target="_blank") så nu kan hon det :D Doooktig tjej.

Har suttit och redigerat bilder i typ en timme nu. Och så skrivit detta långa långa inlägg men nu ska jag inte skriva mer. God natt!

Emma:

Bilderna blev fina! :)Taaaack för en riktig toppendag!♥ hade askul hela dagen lång. Tack för löshåret, hjälpen med bloggen och programmet du installerade :) nu ska jag försöka mig på det som sagt:D haha.du är bäst vännen♥

2012-03-11 - 19:06:10
Länk: http://xkiddown.blogg.se/
Sam ~ *:

Vad fina bilder. <3 Burn är gott, nom

2012-03-11 - 21:33:18
Länk: http://samspooky.blogg.se/

Namn:

Email:

Din bloggadress:

Kommentar:


Spara.
TILLBAKA.
Emelie Segerlöf, mer känd som Angelstar eller Stjärnängeln.
Bloggar om min tråkiga vardag och allt som händer kring den. Jag har en blogg utöver denna som endast ett fåtal personer känner till. I den bloggen skriver jag om hur det är att leva med psykiska besvär såsom depression, ångest, självdestruktiva beteenden och inre demoner.
Tycker du om min blogg är du välkommen att följa den via Bloglovin'. Länken är precis här nedanför.

Jag återkommer med mer information när jag listat ut vem jag är.