Inkassokrav och socialtjänstfel

Kul. Nu har man fått inkassokrav för att soc inte betalar in räkningarna i tid. Åh, får ju panik! Vill INTE hamna hos kronofogden! Blir riktigt förbannad på soc, alltså hur svårt kan det vara? Jag skickade in räkningen i tid, i februari, sen betlar hon inte in den förräns den 15e mars. Och så tar hon pengar från min norm till påminnelseavgíften, när det är hon som slarvat med inbetalningen. JAG BLIR SÅ FÖRBANNAD!

Roligare är väl att Emma och Anne-Sophie kommer hit ikväll. Men just nu har jag bara ångest och panik för inkassokravet. Har mailat min kontakt på soc om detta så jag hoppas hon tar sig i kragen och faktiskt tar kontakt med de som kräver inkasso, och förklarar situationen. Och att hon även betlar in de 664kr som de kräver senast 24e mars. Jag har ju inga pengar att betala den räkningen för. Jag får ju mina pengar först den 27e och det är inte heller mitt fel att den inte betalts in i tid. Gud vad stressad jag blir nu. Åh.
Anonym:

så ska det verkligen inte vara,hoppas det fixar sig!

2012-03-17 - 14:27:04
Länk: http://ilandetingenstans.blogg.se/
Sam ~ *:

Usch, hoppas det löser sig. :c

2012-03-17 - 16:27:03
Länk: http://samspooky.blogg.se/
Emma:

du är fin vännen!♥

& jag hoppas verkligen att vi slipper oroliga tankar ikväll.ska bli riktigt trevligt♥

2012-03-17 - 17:22:42
Länk: http://xkiddown.blogg.se/
Celine - Änglamamma | Tävla hos mig:

Ska ta och läsa vad du skrivit, bara rubriken signalerar ju att något gått väldigt fel till.Du... Hur sjuttsiken gör jag för att få mina bloggkommentarer automatiskt numrerade från 1, 2, 3 osv?

2012-03-17 - 18:36:29
Länk: http://phantazia.blogg.se/
Celine - Änglamamma | Tävla hos mig:

Åhh! Vad frustrerande. Sådant hände för oss med förr. Därav betalar vi räkningarna själv. Ja menar, skall de hamna hos inkasso så skall det vara pga oss inte pga andras slarv.

2012-03-17 - 18:39:04
Länk: http://phantazia.blogg.se/

Namn:

Email:

Din bloggadress:

Kommentar:


Spara.
TILLBAKA.
Emelie Segerlöf, mer känd som Angelstar eller Stjärnängeln.
Bloggar om min tråkiga vardag och allt som händer kring den. Jag har en blogg utöver denna som endast ett fåtal personer känner till. I den bloggen skriver jag om hur det är att leva med psykiska besvär såsom depression, ångest, självdestruktiva beteenden och inre demoner.
Tycker du om min blogg är du välkommen att följa den via Bloglovin'. Länken är precis här nedanför.

Jag återkommer med mer information när jag listat ut vem jag är.