It's a mad house, a mad house

Har haft en fin eftermiddag och kväll med Emma. Hjälpte henne färga håret (svart) och så spelade vi Super Mario och Tomb Raider 2. Äntligen har jag kommit någonstans i det spelet! Måste varit Emma som förde lite tur med sig.

Imorgon blir det psykologen, sedan Försäkringskassan, och slutligen Överby. Måste införskaffa mig en ny puderpuff och sedan blir det väl att kolla de olika butikerna och bli lite sad eyed för att man inte har råd med allt fint.

På fredag kommer familjen hit och firar min födelsedag. Vi ska äta prinsesstårta med rosa marsipan och umgås en stund. Vet dock inte hur alla ska få plats, jag har ju inte direkt någon stor lägenhet.

Förövrigt är jag förbannad på både hemvården och psykiatrin. Enligt hemvården hälsar dem inte på mig när de kommer, för att det inte står i "handlingsplanen", som de säger att jag disskuterat fram ihop med min läkare. Jag har för det första inte ens haft något sådant samtal med min läkare, och för det andra är det väl rent sunt förnuft att man hälsa på folk man besöker? Speciellt när man vet att de mår dåligt. Denna värld, detta samhälle, denna stad... Suck säger jag bara.

Nu ska jag rota fram något att äta. Sedan ska jag vänta på att min emulator till Nintento laddats ner, så jag kan spela gamla Nintendo spel.
Uppdaterar imorgon. Vi hörs.

Namn:

Email:

Din bloggadress:

Kommentar:


Spara.
TILLBAKA.
Emelie Segerlöf, mer känd som Angelstar eller Stjärnängeln.
Bloggar om min tråkiga vardag och allt som händer kring den. Jag har en blogg utöver denna som endast ett fåtal personer känner till. I den bloggen skriver jag om hur det är att leva med psykiska besvär såsom depression, ångest, självdestruktiva beteenden och inre demoner.
Tycker du om min blogg är du välkommen att följa den via Bloglovin'. Länken är precis här nedanför.

Jag återkommer med mer information när jag listat ut vem jag är.