God kväll

Jag har kommit igång bra med den nya bloggen, och det känns bra. Har skrivit tips på filmer som har med psykisk hälsa att göra, så det är något att kolla in om ni har adressen.

Har spenderat nästan hela dagen i sängen, och när jag inte sovit har jag kollat på Buffy. Sista avsnittet av säsong två väntar men jag kollar nog på det senare eller sparar det till imorgon. Vet att jag kommer bli sådär känslomässig av det avsnittet, det är sorgligt men otroligt bra.

Ska ladda ner några filmer som jag tycker om men som finns på externhårddisken. Har fortfarande inte förmått mig till att köpa en ny sladd, men jag tänker göra det nästa månad. Det är på tiden att jag gör det, saknar mitt mediabibliotek otroligt mycket.

Blir nog en tidig sänggång idag också. Har lagt mig runt åtta-nio den senaste veckan. Har ingen ork till något, speciellt inte med denna förkyldning som vägrar ge med sig.

Vi hörs imorgon skulle jag tro. Ha det fint.
Celine - Maskrosbarn med Aspergers:

Får jag ta del av nya bloggen?

2012-08-31 - 23:11:20
Länk: http://phantazia.blogg.se
E:

Skulle du inte kunna lägga upp en bild på hur din nya frisyr ser ut? c:

2012-08-31 - 23:35:37
i ♥ p h o t o - Tilda:

Har du ny blogg?! :O
Länka <3

2012-09-01 - 12:27:25
Länk: http://iheartphoto.webblogg.se

Namn:

Email:

Din bloggadress:

Kommentar:


Spara.
TILLBAKA.
Emelie Segerlöf, mer känd som Angelstar eller Stjärnängeln.
Bloggar om min tråkiga vardag och allt som händer kring den. Jag har en blogg utöver denna som endast ett fåtal personer känner till. I den bloggen skriver jag om hur det är att leva med psykiska besvär såsom depression, ångest, självdestruktiva beteenden och inre demoner.
Tycker du om min blogg är du välkommen att följa den via Bloglovin'. Länken är precis här nedanför.

Jag återkommer med mer information när jag listat ut vem jag är.