Bloggfråga

Måste bara säga att jag inte kan logga in på mitt Bloggfråga konto. Mitt lösenord funkar inte, så skickade jag efter ett nytt men det funkade inte att se sidan, så nu kan jag inte skicka fler förfrågningar om lösenord, så jag kan inte använda funktionen. Det är lite synd, det är ett bra sätt att svara på frågor på. Får i och för sig frågor väldigt sällan, och de flesta frågar saker direkt i bloggen. Men det är synd att det ska strula till sig, och att man inte kan eftersända nytt lösenord mer än en gång!

Intoxicated system

Jag har verkligen noll motivation. Senaste tiden har varit bedrövlig och jag har haft så extremt tråkigt och varit så himla nere konstant. Fick en rejäl panikattack för några dagar sedan, slutade med besök till akuten. Mer om det finns i den privata bloggen, som ingen kommer få länken till, för de som jag litar på har redan länken and enough is enough.
Imorgon kommer min vän Kalaspuff hit. Inte bestämt hur länge han ska stanna än, eftersom ingen av oss har något för oss om dagarna så spelar det inte någon roll för mig hur länge han stannar. Ska bli trevligt med besök, men som alltid när jag ska vara med andra och ska vara social är jag rädd för att börja må skit och bli jobbig för att jag börjar tänka för mycket och endast säger negativa saker om allt. Jag är liksom rädd för att vara sån som jag är när jag är själv, för jag vill inte vara en glädjedödare men lyckas i princip alltid vara det. Ska försöka mitt bästa för att ha kul och göra något av dagarna. Men det kommer inte bli lätt, det är aldrig lätt att vara med andra.

Imorgon åker jag hemifrån sju över nio och är framme tolv är tio Göteborg. Sen ska jag leta reda på Kalaspuff, vilket kommer gå sådär eftersom jag är så jävla närsynt. Har bara 10% syn på ena ögat på "långt" håll, och långt håll för mig är typ två-tre meter. Så får väl se hur det går, hittar förhoppningsvis honom någon gång.
Under morgondagen ska vi till Slottsskogen, titta på de söta djuren. Hoppas på uppehåll, men enligt vädret ska det komma regnskurar. Är aldrig annat än regn. För en stund sedan var det storm här, åskade, blåste skitmycket och ösregnade. Jag hoppas verkligen att det inte blir likadant imorgon!
Vi ska även kolla stan lite, jag behöver köpa smink och en ny septumring, sen ska vi äta på Subway och avslutar sedan kvällen på Rockbaren. Det tycker i alla fall jag låter som en bra dag. Ska döpa en säl till Sam. Jag tycker sälar är jättesöta. Sen om man har tur kanske man får klappa någon av hästarna igen, som jag gjorde sist jag var i Slottsskogen. Och kanske klappa lammen och se på älgkalven. Undrar hur mycket han växt sen sist. Han var väldigt social då så jag hoppas han är det nu också. Älgar är söta.

Vill göra en vit och rosa design till bloggen. Men när det blir av vet jag inte, jag blir trött på att koda efter bara några minuter. Ibland räcker det med att jag går in till någon av mina designbloggar, för att sedan direkt logga ut för att jag inte orkar designa. Hatar att mina intressen dör ut, utan att ersättas med något annat. Som musiken, fotografering och nu webbdesign.

Ska även spela lite Zelda när Kalaspuff är här. Ska guida honom genom Hyrule och sen ska han få försöka döda Bongo Bongo åt mig, som enligt mig är spelets svåraste boss. Måste skaffa Biggoron svärdet också, men vissa saker i det går på tid och jag blir sjukt stressad av sånt. Tänker redan när man ser timern att nej jag kommer inte klara det. Men det gör man tillslut, men vissa saker är rätt knepiga att hinna med. Var längesedan jag spelade Zelda, är liksom fast i Shadow Temple, och Majora's Mask spelet är jag inte sådär jätteförtjust i. Man kan inte spara när man vill utan måste gå till speciella ställen för att spara, och ibland sparar den inte. Så hade kommit en bra bit, sparade, och skulle spela nästa gång och fick börja om från början. Då blev jag väldigt omotiverad till att fortsätta, så satte i Ocarina of Time istället. Det spelet älskar jag, och det  är det som vi ska spela.

Sen måste jag säga att jag inte gillar nya Blogg.se alls. Finns bara en bra funktion, och det är att man kan svara direkt under kommentarerna man fått. Men resten tycker jag inte alls om.

Har inget mer att skriva nu, så lämnar inlägget här. Ha det fint alla, så får vi se när jag uppdaterar igen.

Underbar bild


Midsommar

Jag behöver seriöst göra en ny design snart. Men jag har aldrig någon ork eller några idéer. Och midsommar är tråkigt, och det regnar. Zelda och jag ska ha filmkväll tror jag. Fast det slutar väl med att hon sover på sina kuddar och jag ser på film ensam. Det brukar bli så.

Utekväll

Hej. Var ett tag sedan jag bloggade, har inte haft något att skriva om, eftersom jag gör absolut ingenting om dagarna mer än att sova eller titta på Buffy. Men idag träffade jag Emma och Anne-Sophie, vi var ute hela kvällen och jag kom precis hem. Nu sitter jag här, och jag är inte trött så kan inte sova, och ingen verkar vara vaken så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Är inte på filmhumör så kommer antagligen bli en väldigt lång och tråkig natt. Fast egentligen är det väl morgon nu, klockan är ju precis efter fyra.

Vi har varit lite här och var, druckit cola, ätit choklad, skrattat och haft det trevligt. Sett mysko ljussken och tänt ljus, varit på Max för Anne-Sophie var hungrig, och sen har vi väl bara gått runt lite och sen spenderat några timmar på en bänk och pratat. Har haft väldigt trevligt i alla fall. Nu har jag däremot jättetråkigt, och jag kommer antagligen sova bort hela eftermiddagen eftersom jag inte kan sova nu. Inget nytt där direkt, sover ju större delen av dagarna så jag är änna van vid helt fel dygnsrytm. Zelda är i alla fall glad att jag är hemma. Och dagens tabbe var att jag tände en cigarett på fel håll, och Emma sa: "Är den inte åt fel håll?" och det tog jättelång tid innan jag förstod vad hon menade. Var först när jag skulle röka som jag upptäckte att ja, jag hade tänt på fel ände. Så där gick en hel cigarett åt skogen. Kändes ju sådär att försöka röka den när filtret var alldeles svart och äckligt, så nej.

Emma filmade de mysko ljusskenen, och vi hade många teorier om vad det kunde vara. Mestadels gick teorierna ut på att det var ett UFO som landat på Resecentrum, och då blev Anne-Sophie rädd men vi skrattade en del åt det hela. Hade tydligen varit blixtrar i Vänersborg, fast ingen åska, så var förmodligen det vi såg. Men det är alltid roligt att ha teorier, leka lite med fantasin. Inte ofta man använder sin lilla hjärna, och då kan man lika gärna använda den till konstiga saker, eftersom hela jag är konstig så blir det rätt logiskt. Hur nu något jag tänker, säger, tycker eller känner kan vara logiskt vet jag inte, men det kändes som ett bra ord. Fast det egentligen inte är det. Men men.

Nu ska jag browsa nätet och tråka vidare. Kan ju inte skriva på det här inlägget i all evighet. Heido.

Ursäkta

Ni får ursäkta min frånvaro, men har verkligen ingen blogglust. Vill göra en ny design, men har inga idéer alls. Behöver nya egobilder, till profiler och sånt, men jag blir inte bra på bild helt enkelt.
Får väl försöka ännu en gång att ta några nya bilder, men jag kan ju garantera att de inte kommer bli bra. Men då ser man i alla fall inte ut som en hemlös när hemvården kommer med medicinerna senare, vilket jag annars brukar göra. Inget smink, extremt trasiga mjukisbyxor och världens fulaste fleecetröja. Ja, så ser jag ut om dagarna när jag bara drar runt som den nobody jag är.
Nej, men om man kanske borde leta efter något att ha på sig och sen fixa smink och hår då...

Denna vård alltså...

Fick ringa upp min psyk-kontakt på vanliga mottagningen eftersom hon aldrig ringde igår som hon skulle. Hon antog, läs; antog, att min läkare skickat sjukintyg till soc. Men hon visste inte säkert. Och det är fan försenat som det är...
Sedan ska hon kolla om jag kan få åka på studiebesök till det boendet i stan jag eventuellt ska flytta till. Men det blir först efter sommaren, trodde hon. Fattar inte varför allt måste ta sån tiiiiiid.
Dessutom är mitt nya sjukintyg bara ett väldigt kort ett, och jag fattar inte hur min läkare kan bedöma min psykiska status när han inte träffat mig på flera månader. Blir så satans irriterad så det finns inte.

Ska spendera kvällen med film, och nu ska jag steka lite vegetariska kycklingbitar. Är änna hungrig, fastän det inte är bra att äta såhär sent. Men det struntar jag i just nu, för jag är hungrig. Punkt slut.

Fullspäckat

Haft en fullspäckade dag och natt. Först åka till mormor i Göteborg, sedan gå runt på stan med Emma och Anne-Sophie, sedan träffa på två jättetrevliga killar som följde med hem och snackade lite i några timmar. Nu har jag precis kommit hem efter att ha droppat av Emma och Anne-Sophie hos vardera hem, och jag har en sprängande huvudvärk men kan inte sova. Om fyra timmar kommer hemvården med mina mediciner, så det blir väl att sitta här och glo tills dess. Jättekul, speciellt eftersom alla sover nu också... Vet inte vad jag ska hitta på. Får väl bli att sitta och glo här, eller försöka sig på att sova, även fast jag vet att det inte kommer att gå så bra. Kommer säkert däcka om några timmar, men har ju hela dagen på mig att sova i och för sig, även om det kanske inte är så kul att sova bort en hel dag. Det gör jag alldeles för ofta, men jag kan inte hjälpa att jag är trött om dagarna.

Det var allt för mig. Har i alla fall haft det jättetrevligt både hos mormor, i stan och här hemma!

Snart åker jag

Kan inte somna om. Är dödstrött, men det går inte att sova.
Om en och en halv timme tar jag bussen ner mot tågstationen, för att åka till mormor. Det ska bli fint, hoppas även att vädret blir fint. Just nu gick solen i moln, men jag hoppas att den kommer tillbaka.

Har redan gjort mig i ordning, så nu har jag ingenting att göra alls. Får väl sitta här och ruttna tills det är dags att gå. Vi hörs.

Emelie Segerlöf, mer känd som Angelstar eller Stjärnängeln.
Bloggar om min tråkiga vardag och allt som händer kring den. Jag har en blogg utöver denna som endast ett fåtal personer känner till. I den bloggen skriver jag om hur det är att leva med psykiska besvär såsom depression, ångest, självdestruktiva beteenden och inre demoner.
Tycker du om min blogg är du välkommen att följa den via Bloglovin'. Länken är precis här nedanför.

Jag återkommer med mer information när jag listat ut vem jag är.