Denna vård alltså...

Fick ringa upp min psyk-kontakt på vanliga mottagningen eftersom hon aldrig ringde igår som hon skulle. Hon antog, läs; antog, att min läkare skickat sjukintyg till soc. Men hon visste inte säkert. Och det är fan försenat som det är...
Sedan ska hon kolla om jag kan få åka på studiebesök till det boendet i stan jag eventuellt ska flytta till. Men det blir först efter sommaren, trodde hon. Fattar inte varför allt måste ta sån tiiiiiid.
Dessutom är mitt nya sjukintyg bara ett väldigt kort ett, och jag fattar inte hur min läkare kan bedöma min psykiska status när han inte träffat mig på flera månader. Blir så satans irriterad så det finns inte.

Ska spendera kvällen med film, och nu ska jag steka lite vegetariska kycklingbitar. Är änna hungrig, fastän det inte är bra att äta såhär sent. Men det struntar jag i just nu, för jag är hungrig. Punkt slut.

Namn:

Email:

Din bloggadress:

Kommentar:


Spara.
TILLBAKA.
Emelie Segerlöf, mer känd som Angelstar eller Stjärnängeln.
Bloggar om min tråkiga vardag och allt som händer kring den. Jag har en blogg utöver denna som endast ett fåtal personer känner till. I den bloggen skriver jag om hur det är att leva med psykiska besvär såsom depression, ångest, självdestruktiva beteenden och inre demoner.
Tycker du om min blogg är du välkommen att följa den via Bloglovin'. Länken är precis här nedanför.

Jag återkommer med mer information när jag listat ut vem jag är.