Awesome

Idag var jag hos psykologen, det gick bra. Ska få en tid hos kuratorn där, och prata ekonomi och se om det finns några fonder jag kan söka eftersom pengarna ryker så fort jag får dem.
Kvällen spenderades med Emma och Anne-Sophie, vi försökte tända en brasa men det gick sådär, det brann några få minuter, så vi kanske gör ett nytt försök imorgon om inte Emma tränar. Då ska vi grilla och ha det mysigt.

Har massiv huvudvärk och har haft det hela dagen. Det är riktigt störande må jag säga. Hatar huvudvärk, har ju haft det i flera veckor nu...
Nu ska jag göra sallad, men ja, vi hörs väl. Heido.

Kalasbra

Jag hade en superbra dag och kväll igår! Mer än så orkar jag inte skriva, är supertrött fastän jag sov till fyra idag, haha. Men det var enormt bra, och det är jag tacksam för!

Ekonomihelvete

Denna månaden blir riktigt jobbig rent ekonomiskt sett. Har handlat mat, hushålls och hygiengrejer idag, och det blev väldigt dyrt. Sen ska jag köpa ett busskort, fritidskort, och det går på 625kr... Och så måste jag köpa smink och hårspray, men som tur är har jag 20% rabatt på kosmetik på H&M. Kommer, när alla räkningar betalats och jag köpt smink och busskort, ha ungefär 30kr kvar. Jävligt roligt.
Men har i alla fall allt som jag behöver ha hemma, så jag slipper oroa mig för det resten av månaden. Men så ska jag ju givetvis fylla år i maj också, och har jag råd med någon tårta? Nej såklart har jag inte det. Strålande.

Ser i alla fall fram emot morgondagen, då jag, Emma och Anne-Sophie ska umgås och ha det fint tillsammans. Blir Överby, sedan på kvällen ska vi till Backstage (en rockbar), fast ja, hur jag ska ha råd med garderob är ju en annan fråga... Kostar tjugo, och jag hade tänkt köpa en dricka på Överby ifall det blir varmt och så, vi kommer nog vara där ett tag. Jävla helvete till ekonomi. Får slopa drickan.

Nu ska jag se på Lejonkungen och försöka att tänka på annat än siffror och räkningar.

8 dagar

Blir inget med sjukhuset idag, de ringde tidigt imorse och sa att de har tid först den tredje maj. Så jag får gå omkring såhär tills dess. Roligt...

Hemma från akuten

Vid fem-tiden i eftermiddags gick min högra örsnibb av från fästet mot brosket. Ser bedrövligt ut. Fick panik, ringde sjukvårdsrådgivningen och de kontakte jourcentralen som jag fick åka till. Väl där fick jag vänta i typ en och en halv timme, trots att de på sjukvårdsrådgivningen sa att det var akut och stressade mig. Utan pengar att åka för eller att ringa för, fick jag i alla fall tag på min syster som kontaktade mobila teamet som körde mig till jourcentralen. De trodde det var självorsakat, och jag blev så irriterad. Vem fan gör sönder sitt öra så med flit?

Träffade en sjuksköterska, som inte visste vad hon skulle säga. Hon hämtade en läkare, som inte heller visste vad han skulle göra. Dessutom var han riktigt otrevlig.
Fick en remiss till akuten, så åkte sjukresa dit. Fick vänta ca 1 timme på min tur, träffade en trevlig öronläkare vid namn Carl som ska ringa mig imorgon, för han kunde inte göra något ingrepp med den utrustning de hade tillgänglig. Han ska skära bort sårkanterna, och sedan skjuta laserstrålar mot blodkärlen när de kommer börja blöda. För Guds skull hoppas jag få bedövning!
Fick inte åka sjukresa hem, för jag var tydligen inte berättigad det. Fick tag på mamma som var snäll och skjutsade hem mig, och hon kommer även låna mig en hundralapp så jag kan köpa bussbiljetter till och från sjukhuset imorgon.
Vill bara gråta, så hemskt mitt öra ser ut. Men tårarna vill inte infinna sig. De gömmer sig någonstans långt bort.

Vet inte när jag ska åka imorgon. Carl visste inte heller, han skulle ringa under antingen förmiddagen eller eftermiddagen. Hoppas på förmiddagen, för eftersom jag får åka buss kommer det ta lite tid att ta sig till sjukhuset plus att jag ska hitta avdelningen också.

Usch, vilken salig röra jag hamnat i. Känns superäckligt att ha ett stort failat öra. Hoppas de kan sy ihop det bra...

Externhårddisken sa kaputt

Min externhårddisk vägrar funka. Den lyser grön och så, men datorn fattar inte att USB-porten sitter i. Prövat massor av olika åtgärder men ingenting verkar funka. Väldigt tråkigt, med tanke på att alla mina saker ligger där; bilder, musik, filmer, dokument, photoshop penslar med mera. ALLT jag har ligger på externhårddisken. Den har krånglat förut, men aldrig såhär länge. Inte funkat sen typ nio imorse. Det hela beror på att en viss liten varelse vid namn Zelda gnagt sönder sladden, så den är inte så fager längre. Får starta om datorn för tusende gången...

Dahlia piercing

Igår klickade jag hem två stycken 14mm labret stavar. Tanken är att jag ska pierca dahlias igen, alltså mungiporna. Tycker det är galet snyggt, och har haft det förut men alltid haft för korta stavar så det blivit irriterat. Men nu jävlar ska det minsann passa!
Kommer i samband med detta att ta ut mina snakebites och mina angelbites, och bara ha septum, näsvingarna och dahlias. Får antagligen stavarna imorgon, för de skickades klockan åtta imorse. Så imorgon kommer jag vara klistrad framför brevlådan och bara vänta, vänta, vänta på mitt paket. Det kommer bli najs :)


Fråga till er:

Alltså, vad vill ni läsa om?

How it looks

Såhär ser det alltså ut. Love it! Minus då att högerörat är lite fucked up. Men vänsterörat är kanoners, och det är det som är på bilden (:

20mm and stuff

Nu har jag fått i mina 20mm pluggar :) Känns bra, även om högerörat blivit töjt snett efter 18mm's spiralerna for some reason. Men vänsterörat is looking perfect and I love it!
Nu ska dem få läka ihop lite, så all svullnad går ner och så. Och ja, jag är vaken tidigt idag. Vet inte varför, men vaknade klockan sju.

Klockan elva blir det att åka till psykologen, vilket är mindre skoj... Men jag får vara ärlig och berätta hur det är. Jag är en väldigt ärlig människa så det vore emot min natur att ljuga och säga att allt är bra, för det är det inte.

Ser ut som det ska börja regna när som helst nu. Har tre lager tröjor på mig och sen tänkte jag ha min jeansjacka - oavsett väder. Är trött på detta förbaskade regn så jag gör en tyst liten demonstration.

Ha det bra fina läsare!

Aj

Mina öron gör ont som in i helvete nu. Behövde bara skriva det.

Paket från Tribe!


Vuxengöra

Idag har jag varit på Skatteverket, lämnat in min deklaration och sen har jag postat ansökan om försörjningsstöd för juni månad till soc. Fick ett papper från Skatteverket där det stod "Deklaration finns ej", som skulle betyda att jag inte har någon inkomst. Hon i kassan förklarade det för mig. Får bara hoppas att soc betalar in allt i tid denna gång, så jag inte får påminnelseavgifter och sånt som jag fick förra gången jag skickade in fakturan för sjukresorna. Sen fick jag betala påminnelseavgiften, trots att det var soc som gjort fel. Jävla tjat med allting jämt.

Imorgon kommer distriktssköterskan hit och tar bort mina agraffer. Ska bli skönt att äntligen slippa dem! De bara kliar och har sig. Äckel-sår.

Morgondagens kväll ska spenderas en stund hos Emma, och sedan ska hon, jag och Anne-Sophie dra till Backstage för en liten utekväll. Kommer bli skoj.

Vet att min blogg typ är världens tråkigaste, men ah.

Nu ska jag göra te. Vi hörs.

Min beställning från Tribe






2 stycken svarta töjspiraler (18mm) samt två stycken svarta plastpluggar (20mm)

Tror det kommer bli bra :) Synd bara de flesta snygga pluggar bara finns i mindre storlekar. Antingen det, eller så är de svindyra. Men svart funkar alltid!


Oh no

Åh... Mina pluggar ramlar ur öronen. Synd, för de var satans dyra och är så fina. Har fått beställa nya pluggar, och när jag ändå var i farten tänkte jag "äh, vadfan, jag töjer lite till!" så jag ska töja till 20mm. Sammanlagt, med frakt inräknat, gick det på 239kr. Det var töjsmyckena som kostade mest, spiralerna. Pluggarna kostade 40kr styck, så det var inte så farligt. Hoppas jag får min beställning på fredag.

Har fått min deklaration idag, för jag fick den aldrig när man skulle få den, så fick eftersända den. Sen slarvade dem så jag inte fick någon kopia, utan bara ett papper, så jag får gå ner till Skatteverket imorgon och lämna in den samt be dem ta en kopia så jag kan skicka in till soc.
Fick även räkningen för sjukresor, och jävlar vad mycket pengar det var. Soc kommer gå i taket. 1150kr var den på, varav dock 100kr ska jag betala själv för det var för ett uteblivet besök på psyk som jag inte ens visste om att jag hade. Men 1050kr... Det kan jag ju lova att de inte kommer att bli glada för.

Idag händer ingenting alls. Mamma var här en stund och klippte klorna på Zelda, och så hade hon köpt sojabullar och sojakorv samt två mjölkpaket till mig. Vi båda glömde att hon skulle ta tillbaka sin dator, så den ligger kvar här hemma hos mig.
Gick och la mig när hon åkt, vaknade när hemvården kom med mina mediciner, sen gick jag och la mig igen och vaknade strax efter två och sen dess har jag inte gjort så mycket, mer än att tappa ena pluggen i knät och gäspa hela tiden samt då att beställa större smycken. Nu ska jag tråka framför datorn resten av kvällen, kanske ta en snabb dusch också. Kan ju vara bra.

Tack för mig.


I don't care what they say, I don't need them anyway

God eftermiddag.
Idag skulle jag varit hos min psykolog, men eftersom jag inte sovit någonting orkade jag inte gå dit så fick en ny tid på måndag. Dessa sömnlösa nätter gör mig galen.

Imorgon kommer mamma hit en stund, med en värdecheck på 50:- av valfri produkt från Hälsans Kök. Den behövs, kan jag säga. Har bara pasta kvar, och det är riktigt tröttsamt att äta pasta varje dag. Dessutom har jag inte mer än kanske fyra-fem kronor kvar allt som allt, så jag behöver verkligen den värdechecken.

Igår tvättade jag, och idag ska jag dammsuga. Fattar inte vart all skit kommer ifrån, dammsög häromdagen men det ser hemskt ut igen. Borde diska också, men jag orkar verkligen inte. Orkar knappt någonting längre.

Har fortfarande huvudvärk och har haft det i snart två veckors tid. Det är förmodligen för att jag sover för lite. Men det går inte att sova, jag försöker och försöker men nej det vill sig inte. Riktigt frustrerande.

Helgen ser ut att gå till krogen, bästa Emma ville bjuda mig. Hon är så otroligt snäll hela tiden. Tack för att du finns, Emma!
Var ett tag sedan jag var på krogen, minns inte ens när. Hoppas det blir fint väder och inte regn bara. Är så satans trött på detta regnande. Idag öste det ner snöblandat regn, och kan man bli annat än less på det? Vill ha tillbaks våren, solen och värmen. Vill kunna gå i jeansjacka utan frysa ihjäl. Den är ju så fin, min jeansjacka.

Nu ska jag dammsuga. Ha det fint allesamman.

Gone

Nu är min Tumblr raderad.

Fryser, har huvudvärk och det regnar ute. Ska nog sova en liten stund. Sova låter bra. Återkommer senare.

I'm young and I'm hopeless

Jag tog ut det gröna ur håret. Gillade det inte. Satte i tre bitar brunt löshår i luggen istället. Har även tagit ut mina kindpiercingar. Man får ha lite omväxling med sina smycken.

Lyssnar på Good Charlotte och är allmänt awesome, fast inte på riktigt då. Ehehe.
Tar bort min Tumblr nu i veckan som kommer. Kommer fortfarande vara aktiv på min privata. Och nu ger jag inte ut min bloggadress till den privata bloggen något mer, är redan för många som fått den när jag haft "wtf whatever" dagar och inte brytt mig om ett piss. Men nu är det slut med det serni.

Ska till min psykolog i veckan men mer än så har jag inte inplanerat. Saknar vårvärmen och solen. Förbaskade regn och moln...
Anyways, finns här omkring större delen av dagarna. Tack för mig.

Life, Hope, Truth, Trust, Faith, Pride, Love, Lust.


I iz bored


Ny design


Har gjort en ny design, men den är inte uppdaterad för mig än, bara när man förhandsgrandskar. Stör mig på att denna datorn är så otroligt seg på att uppdatera hemsidor. Och när man trycker på F5 så kommer man till sin valda startsida (t.ex Google eller vad man nu valt) istället för att den uppdaterar den sida man är på. Det är irriterande.
Har ingen ork till att göra en fin design, men det får vara den här så länge. Enjoy.

Missing the red

Jag saknar mitt röda hår. Det är så tråkigt att bara ha brunt. Färgar en bit löshår grönt, så det blir lite liv i håret. Tog ut mitt löshår ur luggen igår, för jag råkade klippa det ungefär lika kort som mitt egna, så det fanns liksom ingen vits med att ha i det då.
Funderar även starkt på att pierca angelbites igen. Det är så fint. Det var allt för nu. Ciao.


Falling away

Jag har verkligen ingenting att skriva om. Har ingen ork till att fixa en ny design, för den uppdaterar inte stilmallen mer än när man förhandsgrandskar, i alla fall gör den så i Firefox av någon konstig anledning. Den uppdaterar sig i Explorer. Konstigt.

Har kortat ner min lugg rejält. Tvättat håret nu så tänker inte ta bild. Har även tagit ut min earl, för den hade börjat att irritera huden såhär några månader försent. Lagg.

Ska försöka uppdatera min privata blogg lite mer. Den är roligare att skriva i än denna, för där kan jag skriva vad fan jag vill.
Har ingen ork till någonting alls. Har ett berg med disk som behöver diskas, men jag orkar bara inte. Har i alla fall förmått mig till att dammsuga, men att boka tid i tvättstugan har jag inte orkat det heller. Tvättkorgen är överfull och jag måste tvätta snarast, men jag orkar bara inte gå ner till tvättstugan idag. Kanske imorgon. Det får bli så.

Ska fortsätta lyssna på musik och försöka göra en ny design. Kommer bara bli fult ändå men ah.

Fuck it

Äh fuck it. Fuck this, fuck that, fuck you. Jävla humör man har när man mår piss. Men i slutändan tar man ändå ut det på sig själv, som vanligt. That's how I roll.

Fick min dator idag

Idag fick jag min nya dator! Den är superstor! Ser ut som en TV i storleken, en normalstor TV.
Datorn är bra och snabb, internet har jag fått uppgraderat också så det går superfort. Är ovan vid tangenterna bara, de sitter liksom i mitten av datorn och så är det massa tomrum längs kanterna. Men man vänjer sig allt.

Min design ser helt fel ut med denna skärmupplösning, så jag ska göra en ny när jag har ork. Jag tycker det är så jobbigt, så tidskrävande. Det är bara för jag mår sämre än "vanligt". Jävla skit allting.

Nu ska jag ut med skräp. Fun fact of the day. Hejs.

En supertrevlig kväll och natt

Hade en jättebra kväll och natt igår, då Emma sov över. Vi såg på Hitta Nemo och Torkel i Knipa, sedan var vi inne på Chatroulette och Omegle och pratade med mysko folk haha.
Var supertrött, så gick och la mig när Emma gått hem och vaknade först nio nu ikväll. Shit vad länge jag sovit!
Var i alla fall en supertrevlig övernattning, så tack Emma för att du ville komma! ♥

Design {Red, Black & White}

Jag har suttit hela dagen och gjort om och om flera olika designer, men blev aldrig nöjd. Är inte nöjd nu heller, men den designen jag haft nu senast har laggat och det gillar jag inte, så var liksom tvungen till att byta. Denna ser säkert helt fel ut för er med normalstora datorer, men jag hoppas att den ser normal ut för de flesta. Orkar verkligen inte fixa med koder mer idag.

Är superhungrig så ska göra sojabullar. Har huvudvärk idag också, och nypiercad medusa. Har pratat med min handläggare på soc idag, och hon ska sluta i maj så jag fick träffa hon jag ska ha som ny handläggare, men hon sa inte ett ord under hela samtalet. Min handläggare skulle bara kolla om min bakgrund stämmer från första gången vi träffades, vilket var i februari förra året, men den hade ändrats på några punkter. Inte på särskilt många mer än hon redan visste om.
Nej nu kurrar magen svinhögt så får väl börja med att värma mina små sojabullar. Ha det fint (:

Förkyld och frusen

Jag fryser, har huvudvärk och snörvlar. Så går det när man gråter för mycket. Tyvärr. Blir alltid förkyld efter att jag gråtit.
Somnade sent inatt, var så satans trött men lyckades inte somna förrän vid två-tiden. Saknar solen och vårvärmen. Det bara regnar och regnar och blåser svinkallt ute hela dagarna. Jäkla väder.
Ska göra mig massor av te nu för att hålla värmen. Har inget intressant att skriva om alls. Ska till min handläggare på försörjningsstöd imorgon och sen till psykologen på onsdag. Och så skulle Emma sova över någon dag också, det är det enda jag ser fram emot. Och att kanske få datorn redan nu i veckan, det vore fint.

Skakar så mycket av kylan att jag har ont i kroppen för att jag spänner mig så när jag fryser. Nästa anhalt: tedrickarvärlden.

Mina tankar går till er

Denna månad tänker jag extra på er. 2009 försvann ni ur mitt liv, och det är det värsta jag varit med om. Jag kommer aldrig glömma de elva åren vi delade, alla knasiga saker ni gjorde och alla bus vi hittade på. Jag kommer aldrig glömma första gången jag såg er, klappade er och kände er mjuka babypäls. Jag var bara barnet när vi fick er. Hebbe var min, Abbe var min systers. Men de var båda mina pojkar. Mina älsklingar. Jag älskar er, då, nu och föralltid. Och jag gråter medan jag skriver detta. Ni var mina bästa och stundvis enda vänner. Tack för alla fina minnen. Jag saknar er. Kärlek.

HP Pavilion G6

Kommer att få hem en ny dator, en HP Pavilion G6, inom en vecka! Min dator är ju sönder sen länge, så jag fick jättebra hjälp av Telenor och förlängde mitt nuvarande abonnemang och får alltså hem en ny dator. Blev jätteglad nu! Måste bara spara över allting till externhårddisken, haha. Är ju en del saker att spara över.
Men nu är jag en happy Emelie!

Sometimes it's so crazy that nothing can save me

Vaknade halv tio imorse. Tog en cigarett på balkongen, och det var faktiskt vårvärme igen. Kan tänka mig att det kommer bli underbart varmt lite senare.

Färgar det blonda i håret rosa. Jag gör det av ren tristess och för att det på bild ser ut som det är rakat där det är blont. Det stör mig, så rosa får det bli. Jag gillar rosa, det är en av mina favoritfärger.

Lyssnar på sorgsna låtar, för jag mår inte bra. Känner att allt är hopplöst. Zelda sov hos mig inatt, det gör mig så glad när hon gör det. Det får mig att känna mig trygg.

Dricker vaniljte och tänker för mycket. Vill tacka för alla snälla kommentarer på min privata blogg. Att ni ens orkar bry er om mig är förbryllande, men jag blir så oerhört berörd över att ni faktiskt tar er tid att läsa mina långa, tråkiga inlägg och kommentera med vackra, stöttande ord. Ni är värda mer än guld.

Håller på med en design som jag inte vet vad jag ska göra av. Vet inte vad jag ska ha för header än, men resten är färdigt. Kanske ger bort den som gratisdesign, ja något sådant får det väl bli. Får se när jag orkar göra klart den. Kan ju jobba på den nu, för jag har inget bättre för mig. Väntar på att timern ska ringa så jag kan skölja ur det rosa. Hoppas det blir fint. Man vet ju aldrig.

Styrkekramar till vilsna själar.

Privata bloggen

Nytt, långt inlägg på min privata blogg. Ni som har adressen kan läsa om ni vill. Det är väldigt långt, väldigt ärligt och kanske hemskt i era ögon. Men jag mår inte bra. Tack.

Trött som ett as

Idag har jag varit supertrött. Är fortfarande trött, sovit länge och sen sov jag en gång till under eftermiddagen och vaknade runt halv sju nu ikväll. Mår sådär, har lite huvudvärk också. Vädret har i alla fall varit fint, snön är nästan helt borta. Kom jättemycket snö, usch usch usch.

Nu sitter jag och gäspar, ska nog göra mig lite te snart. Det var en ganska lång natt, så det är därför jag är så trött.
Funderar på vad jag ska hitta på ikväll. Lär väl bli det gamla vanliga.
Förlåt för tråkiga uppdateringar, men jag har verkligen ingenting att skriva om. Kram på er.

Snö

Det är snöstorm ute. I april. Hoppas verkligen att denna äckel-snö försvinner lika fort den kom och att solen och värmen återvänder.
Har ni också snöstorm?

Huvudvärk

Usch, jag har en enorm huvudvärk och inga huvudvärkstabletter hemma. Inga pengar att köpa några för heller. Håller på och gör mat nu, får se om det hjälper om jag får i mig något att äta.

Har inte gjort något alls idag. Vakande elva, gick ut på balkongen för att röka, gjorde te när jag kom in igen, startade datorn och nu sitter jag här, fortfarande, och lär göra det resten av dagen.
Ser fram emot morgondagen, jag älskar min mormor och att träffa henne är alltid trevligt. Vi ska äta smörgåsar och prinsesstårta. Älskar prinsesstårta.

Det är svinkallt här hemma så jag måste ha min fula fleecetröja på mig. Den är ful som stryk men varm och gosig.
Fixade mig förut, det såg helt okej och bildvänligt ut när jag tittade mig i spegeln, men såklart nej nej nej inte en endast bild eller vinkel kunde bli bra. Jag gav upp.

Nu är maten klar. Kanske uppdaterar något mer senare, får se. Just nu vill jag bara äta och sen sova.

Busfrö


Världens vackraste låt



There is no time for us
There is no time for us
Oh the world won't understand
It's left no time for us

I love a girl I'll never see her again
She was so young I'll never see her again
She was so young
I'll never see her again

What is worthwhile in the world
If you can't be with the one you love?
What is worthwhile,
We'll be forgotten when we're gone

If I could change one thing in life
I'd make time for us

If I could change one thing
I'd make time for us
No time for us
No time for us
No time for us...

"We'll be forgotten when we're gone" - Det stämmer inte. Broder Daniel lever föralltid kvar i våra hjärtan. Broder Daniel forever, minns ni? Det stämmer. Er musik skapade inte bara glädje, utan väckte känslor många innan aldrig kunnat känna. Sorg, glädje, eufori, kärlek... Era låtar lever kvar, precis som alla minnen. Vila i frid Broder Daniel. Och vila i frid Anders, som valde att lämna denna värld alldeles för tidigt. RIP ♥♥♥

"If I could change one thing in life, I'd make time for us"
- denna textrad får mig alltid att tänka på honom. För om det fanns en sak i världen jag skulle kunna ändra på, så hade jag skapat tid för oss. Mer tid. Föralltid. Kärlek gör så ont, men att lyssna på Broder Daniel har hjälpt mig i så många situationer, fastän jag upptäckte bandet först 2010. Det är två år sedan nu, men jag kan inte annat än tacka för att jag upptäckt dem, för att de fanns, skapades, och sörja för att jag aldrig fått se dem spela live. Jag älskar er.

Sum 41 - Best of Me



Sån jävla fin låt och text. Se, läs och framförallt: lyssna!

Queen of contradiction

Har blekt min sidecut mer, och nu sitter jag med silvershampo i lite mer än två timmar för att verkligen få bort det gul/orange. Det verkar gå segt, så la i mer silvershampo ehe. Håret där bak är säkert vitt nu, eftersom det blev blont efter första blekningen. Får ta bild sen och se efter. Synd man inte kan se sig själv bakifrån haha.

På fredag far jag och familjen till Göteborg för att fira långfredagen hos mormor. Har skrivit ett litet brev till henne och lagt i en knallgult kuvert, hoppas hon blir glad. Det står: Till min älskade mormor. Tack för att du finns, jag älskar dig massor! Kramar från Emelie och Zelda.

Nu gosar jag med Zelda, bloggar och lyssnar på Sum41. Man får sånna minnen av att lyssna på band som Mest, Good Charlotte och Sum41. Tonårsminnen. Fan jag är ju tjugo om en månad och 21 dagar, tror jag det blir. 25e maj är det i vilket fall som helst. Vill inteeeeee. Åldersnojja </3

Nästa vecka kommer Emma hit någon dag och sover över. Det ska bli superroligt! Vi ska se massa animerade filmer och ha det allmänt bra. Något att längta till i alla fall.

Hoppas det är bra med er läsare och att ni får en riktigt bra påsk!

Liten notis

Nu är min gamla privata blogg raderad, och det är den nya som gäller. Bloglovin' har flyttat över alla bevakare automatiskt till den nya. Tänkte bara tala om det.

Design {Simple grey}

Ny design, som ni nog märker, för det ser nog jättekonstigt ut första gången ni besöker. Men uppdatera webbläsaren som vanligt så ska den se ut såhär, fast mer padding (mellanrum) ovanför headern.
Suttit med den här nu i några timmar, varit mycket pilleri för att skapa hjärtat med antal kommentarer, för det fick jag lista ut själv hur man skulle göra för jag hittade ingenstans hur man skulle göra, men det var superlätt att lista ut ändå så det var ingen större fara :) Vet att de längre rubrikerna går över hjärtat, men det får väl vara så. Orkar inte hahahaha.

Aja lämna gärna ett avtryck medan jag gör mig lite mat!


Hår och designskapande

Bleker min sidecut och håret där bak. Hade en blekning hemma, och jag och mina hårimpulser ni vet.
Det ser förvånansvärt bra ut än så länge. Är ett tag kvar tills det ska sköljas ur. Tror det går bra ihop med resten för att jag har blont underhår i luggen. Det blir lite matchande. Men får väl se vad jag tycker om det efter några dagar, jag tröttnar ju så fort på hårfärger. Nu är jag ju dock fattig så tröttnar jag på det fort får jag allt stå ut med det en månad, haha. Åh, dessa pengar... Vad fort de försvinner :(

Försökt göra en ny design också, men internet krånglar. Det vill inte visa det jag ändrat osv förrän man uppdaterat ca 5000-000 gånger, och vem orkar det? Så jag får väl avvakta och se. Eller så är det bara denna bloggen som krånglar. Måste testa om det är så på min andra också. Haha nu har jag något att göra i alla fall!

Byte av blogg med mera

Nu har jag bytt privat blogg. Jag kommer inom några dagar att ta bort den gamla, så skynda på att följa den nya istället. Ni som har adressen kan ju göra det när ni känner för det, ni som inte har adressen men som vill ha den måste ha en blogg och jag måste kunna lita på er. Det avgör jag själv om jag gör eller ej.

Nu dricker jag O'boy och lyssnar på Kent. Satt och funderade ett tag om Jocke sjöng på engelska eller svenska, fastän jag hörde att det var på svenska (var Musik Non Stop). Snacka om fucked up mind. Känner inte ens igen mitt egna språk haha. Nej men allvarligt, det var lite läskigt :(

Vaknade av att mobilen ringde. Det var okänt nummer, och visade sig vara en läkare på psykakuten. Han frågade hur det var och så, jag sa att det var bra. Vit lögn nummer 2459240400294 på listan. Sedan en stund senare ringde det ännu en från psyk, och frågade hur det var. Jag blev lite irriterad men höll mig lugn och sansad och sa återigen att det var bra. Sedan sa hon som ringde att de på hemvården, de som delar ut mina mediciner, kunde ta mina agraffer om jag ville. Hellre det än att vänta på vårdcentralen, så jag sa att det vill jag att de ska göra. Tydligen ska dessa sitta tre veckor, vanligtvis brukar det vara två. Vet inte vad det kan bero på, men såklart börjar jag fundera. Jag är en sån som vill veta allt om det mesta.

Nu fryser jag. Kall O'boy är kanske inte det bästa när det är kallt som det är. För även om solen lyser och det ser jättevarmt ut ute så är det svinkallt här inne. Och igår var det sol och såg jättevarmt ut, men när jag väntade på bussen hem efter en liten övernattning på psyk, så höll jag på att frysa ihjäl. Det blåste rejält ute och det var kallt i luften. När jag gick från bussen och hem fick jag till och med ont i lungorna för att det var så kallt. Hostade i några timmar efteråt och var rädd för lunginflammation. Det kändes så konstigt i lungorna. Men idag känner jag inget utav det så det var nog bara att de behövde få i sig lite varmare luft.

Nu blir det väldigt långt här känner jag. Långt och osammanhängande. Saknar att skriva på min bok. Men bloggen får vara ett substitut så länge. Tror inte ens man kan ladda ner det programmet jag skrivit boken i, det är ett skitprogram som fanns på datorn. Minns inte ens vad det heter.

Nåväl. Ha det fint allihop!

And the voices in my head keeps repeating that I'm dead

Det har varit en hemsk natt och en hemsk dag. Orkar inte gå in mer på detaljer vad som hänt osv i den här bloggen, det skriver jag i min privata, som jag för övrigt nog kommer byta adressen på. Kommer givetvis skriva den nya adressen på min privata blogg så de som läser den kan följa den nya. OM jag nu byter, gillar det nya namnet mer.
Nu ska jag dricka te och lyssna på Kent. Kärlek till er.

Emelie Segerlöf, mer känd som Angelstar eller Stjärnängeln.
Bloggar om min tråkiga vardag och allt som händer kring den. Jag har en blogg utöver denna som endast ett fåtal personer känner till. I den bloggen skriver jag om hur det är att leva med psykiska besvär såsom depression, ångest, självdestruktiva beteenden och inre demoner.
Tycker du om min blogg är du välkommen att följa den via Bloglovin'. Länken är precis här nedanför.

Jag återkommer med mer information när jag listat ut vem jag är.