Sv till Anna

Haha jag har ju lösögonfransarna där uppe. Det är eyeliner på nedrefransarna ;)

Min look för dagen

Nyår idag. Känns konstigt, overkligt på något sätt. Det är i alla fall frost ute, så det är ju ett slags tecken på att det faktiskt är vinter, trots att man inte kan tro det.

Här är jag, såhär ska jag se ut under dagen och natten. Blev relativt nöjd. Använt mittenparet av lösögonfransarna återigen, de är mina favoriter. Prövade först det sista paret, men det såg så drag queen ut på mig. Eller inte drag queen kanske, men de blev väldigt långa och så, lite för mycket för mig tycker jag. Men passar säkert superbra på någon annan. Så där har du en bild som visar mittenparet, Anna :)

Älskar min fluga också. Bowtie is nice nice. Och använde för första gången Max Factor foundation, och den var lika blek som mig vilket funkar utmärkt. Sen var den otroligt dryg och bra. Gillar den :D

Är på bra humör såhär långt. Om ungefär en halvtime kommer mamma och hämtar upp mig, så ska vi åka till dem och jag ska äta middag där som skrivet typ tusen gånger tidigare. Känner mig tjatig.

Nu ska jag gosa med min prinsessa. Puss.


Dagen innan nyår

Har precis kommit ur duschen. Nu målar jag naglarna röda inför morgondagen. Lyssnar även på finaste Broder Daniel och gosar med mitt busfrö som lagt en av sina leksaksmöss i vattenskålen igen.

Såg på New York Minute innan jag duschade. Fy vad äckligt fina Olsen-tvillingarna är. Inte undra på att de var mina barndomsidoler. Så besatt jag var av dem är nästan läskigt, men än idag tycker jag de är otroligt vackra och jag skulle inte ha något emot en svartvit poster på dem i lägenheten. Fast det får inte plats, tror jag.

Ska äta nyårsmiddag hos mamma och Tommy imorgon. Efter det ska jag fira en stilla afton med Zelda, dricka lite cider och äta kladdkaka, om jag orkar efter maten. Ska hur som helst förhoppningsvis bli en ångestfri dag och natt. Man vet ju aldrig med den där ångesten, där bor ju hos mig jämt.

Jag får avsluta med att önska Gott Nytt År i förskott, om vi inte hörs imorgon. Kanske vi gör. Puss hej!

Vad jag köpte igår

Finaste jackan. 299,50:-

Snygga lösögonfransar! Använt mittenparet, därför ligger de snett.

Ljusrosa nagellack, 10kr. Puder, foundation och eyeliner.

Supergosiga och fina leggins! Tror jag gav 74 kronor för dem.

Sen köpte jag ju även ett Hello Kitty bäddset, men det kommer bild på det när jag tvättat och har det i sängen. Köpte även två svarta handdukar till badrummet. Kalas. Nu är jag fattig, ehe.
Just ja! Köpte julklapp till Emma också, försenad men vi kom på i efterhand att vi skulle byta så :D

 


Mellandagsrean

Idag har jag och syster varit på Överby och kollat mellandagsrean. Gud vad mycket folk det var, blev ju helt paranoid.
Fick med mig en hel del fina saker hem, b la en übersnygg jacka från Gina Tricot, ett Hello Kitty bäddsett (äntligen) och lite smink. Köpte lite mer utöver detta men orkar inte skriva allt haha!

Blekte även håret igår, och piercade dahlia igen (mungiporna). Gillar't. Tröttnar ju så snabbt på piercingarna, så byter hela tiden känns det som haha! Men detta ska jag försöka ha ett tag, för det är finfint.

Snart är det nyår, och då ska jag förmodligen äta middag hos mamma och Tommy, och sedan fira kvällen med Zelda. Vet ju inte alls hur hon reagerar på fyrverkerierna, så vill vara hos min älskling och göra henne någorlunda tryggare.

Det är väl allt för mig, längtar till Kent :3

Titta vad jag hämtat ut!


Julen är förbi

Hej hej. Julafton är förbi och jag fick saker till hemmet i julklapp; skoställ, skohorn, grytlappar, handdukar och kökshandukar, även två böcker varav ena är en vegetarisk kokbok och den andra är en bok med recept på kakor och tårtor. Sen fick jag lite kryddor och te, och pengar av mormor. Är nöjd med mina julklappar, behövde allt jag fick så det var ju bara bra.

Idag har jag tvättat och diskat, så är rätt slut känner jag. Orkar ju ingenting alls.
Gick ner till ICA imorse, för att köpa blekning till håret och cigaretter, men det var stängt så jag fick gå tomhänt tillbaka hem igen. Ändå kollade jag hemsidan igår och där stod ingenting om att det skulle vara stängt. Mysko.

Har sett klart Angel nu, och fattar inte varför det slutar som det gör. Liksom mitt i ett krig? Inte okej! Men har börjat se om Buffy igen, haha. För typ 10e gången eller något. Men det är en så galet bra serie!

Oj, ser nu att det är söndag idag, haha! Trodde seriöst det var måndag. Ändå vet jag att det var lördag igår, eftersom det var julafton. Min hjärna är helt konstig alltså...

Hoppas ni har det bra allihop, så hörs vi snart igen. Pusshej!

Just ja! Har spiderbites (två hål på varje sida av läppen) nu. Tyckte det blev bra så ffff. <-- fick ta ut hästskorna för kulorna vägrade sitta kvar :(  Och bilden är gammal så det så.

Paus?

Jag kommer nog inte blogga här på ett tag. Förmodligen, vet inte säkert. Det hela beror lite på ork och så.
Just nu vill jag inget hellre än att stå längst fram och se Kent spela igen. Tillsammans med vackra, fina, underbara, älskade Julia vore inte fel. Gud vad jag saknar min ängel. Emma ska ju såklart vara med, det måste hon. Emma är bra, väldigt bra. Alla jag känner är bra.

Mitt sår på vänsterarmen är infekterat. Det luktar riktigt illa. Men jag ska vänta och se hur det artar sig, för jag kan ju inte svälja tabletter om jag nu skulle få antibiotika. Får krossa dem i så fall och då spyr jag bara av smaken. Så hoppas infektionen lägger sig.

Fick hem ett par superfina skor igår, som jag inte minns jag beställt ehe. Ska ha dem på julafton om det inte är snö och halt.

Just nu lyssnar jag på Kent och nu lämnar jag inlägget. Så får vi se om vi hörs senare, imorgon eller på ett tag.



Grattis syster!

Idag firades min syster. På tisdag fyller hon 21 år, men vi firade henne idag. Hon fick Max Factor foundation och ett ljusrosa nagellack av mig.
Vi var där, mamma, Tommy och jag, till fem ungefär. Halv sex kanske. Efter ett tag kom systers pojkväns mamma och man och var med. Jag var ganska frånvarande, kände att jag inte kunde bidra med något, så spenderade tiden med att gosa med deras två katter; Buffy och Spike, som växt jättemycket sen sist jag såg dem och de var så fina!

När jag kom hem gick jag och la mig efter att ha gosat lite med snuttiga Zelda. Var så otroligt trött efter att ha varit iväg, även om det bara var en kortare stund. Vaknade av att mobila teamet ringde och var på väg hem till mig, sedan gjorde jag te och pratade med dem, som kom precis när jag satt på vattnet till teét.

Snart är det julafton. Kan inte riktigt förstå att tiden går så fort, trots att den egentligen går väldigt långsamt. Men jag ser fram emot jul; att träffa mormor och äta god mat, ge bort presenter osv. Allt det där, för det är rätt fint ändå. Trots att jag hatar sociala sammanhang.

Dokumentär om Självskada







Hittade den här dokumentären om självskada. Värd att se, fick mig nästan tårögd i slutet.

Ny design och annan skit

Ny design, uppdatera webbläsaren om du inte redan ser den. Blev relativt nöjd med den.

Väntar på att mobila teamet ska komma, de ska komma och titta till mig fram tills måndag. Mer om varför står i min andra blogg.

Zelda ligger i stolen bredvid och hon är den finaste varelsen på jorden. Finns inga ord för hur mycket jag älskar min lilla prinsessa. Hon är mitt allt.

Mamma köpte lite saker till mig idag; mjölk, choklad, vörtbröd och te. Teét smakar ingenting, trots att det är mitt favoritte. Måste vara något fel på mina smaklökar... Nåväl, nog för mig. Skriver mer i min andra blogg eftersom allt bara är svart svart svart nu. Känns dumt att skriva i denna bloggen för jag känner att jag inte kan hålla god min. Därför avslutar jag inlägget här. Hörs vi mer sen så gör vi, annars gör vi det inte. Hej då.

Ont

Jag har en sprängande huvudvärk, det känns som huvudet kommer att explodera vilken sekund som helst. Och smärtan går ner till nacken också. Gör jätteont!

På söndag ska familjen fira syster som blir hela 21 år. Ska bli fint, men önskar dock jag kunde ge finare presenter.

Kommer få ett par superfina skor på måndag, om inte postbilen behagar komma idag och lämna något. Såg den men gick ner och kollade efter den åkt iväg och inte ens någon reklam har jag fått. Skumt, för det har varit så en gång förut att postbilen varit här och inte lämnat något, och så har jag fått post ändå runt fyra-tiden. Jättemysko!

Nu dör internet igen så får avsluta här. Orkar inte skriva mer ändå med den här huvudvärken.

Nyår 2008

Det här är nyår 2008. Här väger jag ca 54kg. Min syster lade upp bilden på Facebook som popart, vet inte om hon har originalbilden. Men se och njut, smal kommer ni nog aldrig se mig mer.


Fy

Vaken och förvirrad. Minns ingenting av dagen, det är bara svart. Usch . Skakar gör jag också....

Kent till Göteborg!

Nu är jag superglad! Kent kommer spela på Trädgårdsföreningen den 14e juli! :D Ståplats kostar 450, så jag ska boka så fort jag har råd! Vilka ska dit? :D

Trött trött trött

Jag har sovit fram tills nu. Skulle tagit blodprov idag, men hörde inte alarmen, trots att jag ställt tre stycken.
Ätit lite nu, petat i mig något i alla fall.

På onsdag ska jag till psykologen igen, och innan dess ska jag göra mitt bästa för att ta det där förbaskade blodprovet.
Är konstant trött och orkar absolut ingenting. Sover bort dagarna och när jag väl är vaken sitter jag bara vid datorn eller gosar med Zelda. Skulle helst av allt vilja gå tillbaka till sängen och sova vidare, men jag ska försöka hålla mig vaken, trots att det är svårt.

Trevlig kväll!

Har precis kommit hem efter en mycket trevlig kväll! Banden var bra och det var röj tillslut. I början var publiken superstel!
Nu har jag ätit en macka också, för var hungrig. Mamma var snäll och köpte mat till mig :) Hon ska få tillbaka pengar för maten, men i alla fall!

Nu ska jag strosa runt på nätet i kylan. Kallt inne och ute. Usch!

Lagom charmig bild, förresten. Haha.

Blow Your Mind

Har supertråkigt. Väntar på att klockan ska bli halv fem så jag kan ta bussen till spelningen. Taggad!
Fixat mig och allt, redan vid elva tiden haha! Blev as nöjd med håret, fast det ser mycket bättre ut IRL och färgen är ju mycket mycket starkare på riktigt.

Nu dunkar jag Maskinen och Ephixa. Sounds good!

Hårfärgen

Lyckades äntligen få till en någorlunda bild där håret syns. Gillar verkligen denna hårfärg! Fick även en komplimang av Veronica från hemvården som tyckte det var så snyggt att luggen har en annan nyans än resten. "Det bara blev så," svarade jag när hon frågade hur jag gjort. Och det är sant. Det bara blev så, men det blev bra. Jag gillar det i alla fall!


Dagsplaner etc

Vaknade tidigare än jag skulle idag. När jag vaknade till märkte jag att Zelda låg på min mage, fast under täcket. Hon är så söt, min lilla prinsessa.

Om två timmar ska jag vara hos psykologen. Halv ett tar jag bussen. Vad jag ska göra tills dess vet jag inte, jag är redan färdigfixad så att sova är inte ett alternativ ifall sminket eller håret skulle bli förstört.

Efter min tid hos psykologen ska jag vara med Emma, vilket ska bli jätteskoj. Imorgon ska vi plus en till gå på spelning med b la Mimikry. Kommer bli kalas, om publiken inte är så stel som sist jag var på spelning på det stället.

Ha det fint allihop. Vi hörs senare. Pusshej.

Orkerslös

Jag har verkligen noll ork till att blogga. Tänkte bara skriva lite snabbt nu varför och det är för att jag dels är så extremt trött och dels för att jag mår väldigt dåligt. De går lite hand i hand, orsakerna.
Ska försöka ta tag i att göra en fin design också. Gillar inte denna alls, eller headern rättare sagt. Den är hemsk.
Får se när jag orkar göra det.

Imorgon ska jag till Pilen och träffa psykologen, som jag inte träffat på ca tre veckor(?) Har i och för sig bara träffat henne en gång, men jag fick svara på formulär sist så jag får nog veta resultaten imorgon.

Hoppas ni mår bättre än jag gör. Ni är fina, kom ihåg det ♥

And I've never felt so lonely, in my entire life

Jag fryser. Det är verkligen svinkallt här hemma trots att båda elementen står på högsta. Usch. Får sitta i sängen med täcket över mig för att inte frysa ihjäl...

Jag mår inte så bra. Skriver en del om det i min andra blogg så tänker inte ta upp det här också. Men det är inget vidare med mig. Känner mig som en katastrof ungefär. Mamma blir arg på mig och tycker jag är självisk, men hon förstår inte hur det är. Jag kan inte hjälpa att jag behöver skära mig, som hon tycks tycka att jag visst kan. Och jag vet att folk omkring mår dåligt när de får höra, men det hjälper ju inte mig. Det blir ju bara värre istället.

Nåväl, ska inte skriva mer om det. Det är så komplicerat.

Vad har ni för er i kylan?

8mm

Har satt i svarta 8mm töjspiraler nu. Gjorde ont som satan. Sen fick jag även hem dessa som ni ser på bilden, skitfina! 10mm är dem på så får ha i dessa 8or ett tag innan jag sätter i de fina pluggarna! Tänkte till jul, om det går. Någon som vet om de hinner läka relativt bra så man kan sätta in 10or tills dess?

 

Pluggarna är köpa från piercing.nu!


GIF

Ser ut som skit men ah.


44 calibre love letter

Vakande nyligen. Har sovit två gånger under dagen för att jag är så trött.
Fick hem min svarta ring idag, men den är lika svår att sätta fast som alla andra, så jag får ha silver ett tag till. Kanske byter efter jul eller nyår.

Bankkontot är nollat, de sista pengarna drogs av Telenor. Känns sådär kul med tanke på att det är hela tre veckor kvar tills jag får nya pengar. Men vad gör man? Man får leva med det.

Är trött och har lite ont i magen. Ska ta en Treo och försöka piggna till lite. Och inte heller glömma att ta mina Abilify och mitt Theralen. Dem skulle jag tagit klockan åtta, men då sov jag och det är inte så himla noga med vilken tid man tar dem ändå.

Ögonen rinner, de har dem gjort i två dagar nu, både inne och ute men mest ute. Vet inte vad det beror på, har alltid haft rinniga ögon. De rinner om det är kallt, om det är för starkt ljus och de rinner utan orsak. Jobbigt är det vilketsom!

Nej, nu blir det medicindags.

God natt (sömnsvårigheter)

Är trött, men kan inte sova, inatt igen... Blir trött på det här!
Lyssnar på Veronica Maggio. Hon är bra, gör fina låtar.

Ska röka nu, en sista cigarett innan jag försker mig på att sova igen. Hoppas även jag får min svarta piercingring imorgon. Skulle fått den idag men nej, fick jag inte. Hoppas innerligt inte den kommit bort med posten. Blir så orolig för allt hela tiden.

Nej nu ska jag logga ut härifrån. God natt folket!

I Can Tell There Was An Accident Here Earlier

Lyssnar på Saosin och känner mig konstig, lite borta i huvudet. Ska ut i kylan och röka. Hörs kanske senare ikväll.


Video från i morse



Piercade med min nya 4mm nål, nös till men klippte bort det haha. Det är ju så känsligt i näsan :) Sen rann tårarna men det gjorde inte jätteont. Fixat öronen också, och dem kändes ingenting!

Sömnlös

Jag kan inte sova. Sitter i sängen och lyssnar på The Cure. Har verkligen försökt att sova, men det går bara inte. Hatar när det blir så, men vad ska man göra? Får försöka sysselsätta mig med någonting!

Jag har stirrat mig blind i en spegel, ingen var där

Håret ser faktiskt bra ut. Och det är superlent också, det tack vare Loréals Total Repair balsam. Det luktar supergott, sådär rent ni vet? Och så blir håret som silke typ. Me like!

Tänkte ta bild imorgon, efter jag fått mina grejer och gjort det jag ska göra, dvs pierca med 4mm nålens som kommer hem och sätta i töjspiraler och större smycke till min septum! :D

Just nu gör jag ingenting, internet går on and off som vanligt och det är lagom irriterande men jag är änna van nu.
Har även kommit igång med min andra blogg, uppdaterar den ungefär lika ofta som den här haha. Men det är bra, skriver av mig det mesta där och det känns skönt.

Nu ska jag ansluta internet igen, eftersom den säger att modemet inte sitter i trots att det gör det. Pusshej.

Avundsjuk

Sån jävla fin tjej. Kollat på alla hennes bilder hon lagt upp som är på henne själv, och blir ju helt avundsjuk!
untold-history.tumblr.com


Färgar håret

Nu färgar jag hela håret orange! Tyckte det såg lite dumt ut att bara ha i luggen. Om ca 50minuter är det klart och färgen ska sköljas ut, så hoppas det blir bra!
Imorgon kommer mina saker också, så jag är glad för det. Längtar, och tycker dagen kan gå fortare...

Sen måste jag också säga att det är kul att såpass många velat läsa min andra blogg. Det är fint, det värmer ♥

Want: Monday

Jag vill ha måndag nu.
Har ny design också. Kanske inte uppdaterats för alla, men tryck F5! :)

Ska även säga att jag skapat en ny blogg, där jag skriver mer djupgående om allt och inget, sånt jag inte kan skriva här eftersom vissa jag inte vill ska läsa, läser. Där går jag under pseudonym och alla andra jag skriver om har även de fått andra namn, allt för att ingen ska känna igen mig, ehe.
Är någon intresserad av att läsa mer djupgående om mitt liv så kan ni slänga iväg en kommentar. Obs, inga anonyma utan folk jag vet jag kan lita på. Men tror du att du kan litas på? Ja släng då iväg en kommentar då också.

Orange lugg

Nu har jag orange lugg! :D Får se hur det ser ut när det torkat, men tror det kan bli bra. Kanske färgar hela orange om jag verkligen gillar det!

Just nu lyssnar jag på musik, är inne på MSN och sånt där. Om någon av er vill lägga till mig på MSN så finns jag på [email protected]! :)

Snabb uppdatering

Idag har jag tvättat, det är så jäkla tråkigt. Men sov och satt vid datorn medan det tvättades och torkades. Nu ska jag ner till ICA och köpa blekning till luggen så det orange fäster ordentligt. Hörs senare!

Paket!

Fick mitt paket från Shock idag! :) Men jag fick tre burkar hårfärg istället för två, så får mejla dem och fråga om det.
Sitter med den orange hårfärgen i håret och hoppas det blir bra. Råkade kladda lite för mycket, tänkte bara ha lite i luggen men det blev en stor fet slinga istället, hm...

Har inte gjort så mycket idag, handlat lite bara. Får förmodligen min nål och några av smyckena, kanske alla, imorgon! Ser fram emot det. Blir typ hyperglad bara av tanken haha. Är så konstig...

Nu ska jag kolla Facebook!

Ändring: Visade sig att jag råkat beställa två rosa! Haha!

Beställt

Beställt en 4mm nål, så jag ska pierca i mina hål i öronen och sedan sätta i töjsmycken! Känns riktigt bra att ÄNTLIGEN få töja öronen! Velat det länge men aldrig riktigt tagit tag i det. Har beställt två 4mm töjsmycken och så ska jag töja min septum också, så har beställt en silvrig och en svart ring som båda är 3,2 eller om den silvriga var 3,6 jag minns inte. Kom på det i efterhand när jag klickade hem den silvriga att ojdå, jag har ju svarta smycken i ansiktet! Så det var ju mindre bra men om jag byter tillbaka till silver så har jag ju den :)

Känner mig glad för att jag dels haft en kalasfin dag med Emma, och dels för att jag klickat hem en väldigt användbar nål!


Min fina dag :D

Har haft en superfin dag! Fick köpt en svart skjorta, dock såg jag nu när jag kom hem att den sista knappen går endast upp till nyckelbenen ungefär, så den går inte att knäppa hela vägen. Blev lite suris på det, men den funkar ändå.
Fick även köpt mitt favoritröda läppstift; Vampire Red från Viva La Diva. Och Emma köpte ett par superfina jeans.

Dock på H&M, så när jag skulle lämna tillbaka jackan jag köpte i lördags, blev jag väldigt otrevligt bemött av tjejen i kassan. Hon sa en hel del tykna saker och jag blev rätt så irriterad på henne!

Efter Överby åkte vi in till stan, där jag köpte de sista julklapparna och vi åt även på Subway och jag hade den godaste mackan jag någonsin ätit! Mumsigt var det.

Nu sitter jag här och väntar på att de ska komma med mina mediciner, eftersom de inte kom i tid imorse. Ha det fint alla där ute. Puss!


Thumbs up!

Sitter och väntar på att hemvården ska komma med mina mediciner, men det går segt idag. 12:35 tar jag bussen härifrån och åker med Emma och gör stan osäker! Ska bli awesome!


Har min leopardmönstrade björnmössa på mig och känner mig allmänt glad idag! Hihi, ovanligt faktiskt men måste vara för att jag ska ut och göra någonting idag istället för att bara sitta hemma. Så tummen upp för början av dagen!

Emelie Segerlöf, mer känd som Angelstar eller Stjärnängeln.
Bloggar om min tråkiga vardag och allt som händer kring den. Jag har en blogg utöver denna som endast ett fåtal personer känner till. I den bloggen skriver jag om hur det är att leva med psykiska besvär såsom depression, ångest, självdestruktiva beteenden och inre demoner.
Tycker du om min blogg är du välkommen att följa den via Bloglovin'. Länken är precis här nedanför.

Jag återkommer med mer information när jag listat ut vem jag är.