Göteborg

Idag var jag i Göteborg, finaste staden mhm.
Bytte mina skor, ett par creepers, till mindre storlek och sen fyndade jag en väldigt väldigt fin cardigan (se bild) för 275kronor på Shock. Billigt för att vara Shock, så det var ett fynd.

Sen strosade jag runt i stan och köpte även två paket Black Devil cigaretter, som jag velat smaka så länge! Det grå paketet är vanilj och det svarta choklad. De var riktigt goda faktiskt, godare än vanliga. Men dyra, 50kr styck. Så de får bli mina specialcigg.

Nu är jag hemma igen, har dammsugit och moppat golv, skurat spisen och gjort rent toaletten. Imorgon kommer hyresvärden (?) och hjälper mig med handfatet som har stopp någonstans, så jag har ett fungerande handfat haha. Kan ju vara bra!

Haft en bra men seg dag. Var ensam i Götet för ingen kunde vara under den tiden jag var där. Synd, men det gick hyfsat ändå.


Precis så jag känner

Jag är trött på alla människor
Som gör nåt med sina liv
Jag är trött på att få höra
Att jag slösar med min tid

Jag är trött på alla tankar
Trött på sakerna jag har
Och alla dom där människorna
Som tror dom är som jag

Trött på allt man får
Som man inte ens vill ha
Jag vill bara ha nån
Med lite värme kvar

Och du kan le åt allting jag vill göra
Skratta kinden våt
När jag kommit dit jag ville
Vem är det som skrattar då?
Vem är det som skrattar

Havsänglar - Klocka

Redhead :)


Bra dag

Idag har jag varit hos mormor i Göteborg, följt med henne till vårdcentralen och fikat lite, köpt en svart väst och smink och haft det allmänt trevligt. Min väst ska jag ha till min vita skjorta, hihi.

Nu färgar jag håret rött, men det var inte så mycket av den mörka nyansen kvar så det ser mer rosa-rött ut än knallrött. Hoppas det blir bra ändå!
Har jag en bra dag imorgon kanske det blir en videoblogg :D Vad sägs om det? Bra/dåligt? Lär ju inte säga något intressant ändå men men, kan ju vara trevligare än bara text.

Just nu pratar jag med finaste Kalaspuff på MSN, vilket är lika trevligt som alltid. Han är så fin, min lilla Kalaspuff hihi.

Det kom fram en jättesöt och supersnuttig katt till mig när jag satt på gungan utanför mormors lägenhet och rökte. Så söööt! Ville kidnappa den. Älskar verkligen katter!!!

Som ni märkt har jag en ny design på bloggen. Eftersom jag har sån liten upplösning på datorn kan den dock se knepig ut, men gör den det så hör av er i en kommentar :)

Jag är utan mål och utan drömmar.



Mitt bra humör har vänts helt uppochner. Mår jättedåligt nu och vill bara dö. Ingen anledning heller, bara blev så. Hatar när man mått helt okej och sen mår skit. Önskar att allt vore enklare. Önskar att... att allt var annorlunda.

Jag imorse

Ska införskaffa mig en mörkbrun ögonbrynspenna för den jag har nu är på tok för ljus till mitt hår. Men jag ska hitta på något annat med mitt hår, vet bara inte vad än! Eller kanske, hmhmhm.


Dagen

Goddagens alla. Idag har jag varit på Överby tillsammans med syster och hennes pojkvän. Det var trevligt trevligt. Syster la ut pengar så jag kunde handla hönökaka och smör eftersom jag är luspank och inte ätit något på flera dagar pga. att både kyl, frys och plånbok ekat tomt. Nu får jag pengar på måndag så då kan jag storhandla :)

Ikväll ska jag glo Buffy, tror jag. Blir väl några avsnitt i alla fall haha. Buffy är bra.
Är trött och kall, fick vänta en timme på bussen hem. Det var segt, hatar att 21an går så himla sällan!
Jaja nu ska jag kolla vad som hänt medan jag varit borta, haha. Säkert ingenting men ändå. Uppdaterar kanske mer senare. Puss.

Min allra första videoblogg!



Man hör typ ingenting vad jag säger men haha :D så liten, bara 16 år :D

Shifting colors


Vid protesfabrikens stängsel

Har verkligen fastnat för den här låten. Den är riktigt fin!

 


Krossa allt

Gammal bild men whatever. Saknar det röda håret lite, faktiskt. Synd bara det går ur så fort det blir blött. Lite jobbigt nu när det är höst och regnar konstant liksom.

Tråkar sönder. Lyssnar på fina Kent men det är väl allt jag har för mig. Vad gör ni ikväll?


Michelle Branch - Goodbye to You



Denna låten är riktigt fin tycker jag. Förtjänar att lyssnas på ofta! :)

BD @ We♥It

Finfina bilder från We♥It. Sitter och lyssnar på fina BD nu. Kärlek.


In heart, fire burns

Klockan är snart två och jag lyssnar på mästerverket Shoreline av Broder Daniel. Sjukligt bra låt, det där.
Egentligen ska jag sova nu, för jag sa godnatt och så till folket på MSN för ett bra tag sedan men så blev jag kvar här framför datorn ändå. Men nu ska jag sova, för jag känner hur trött jag blivit. God natt alla nattugglor där ute. Hoppas ni kommer till ro snart.


Starstrukk

Jag har fixat så jag har två bitar löshår i luggen. Två med clips. Turligtvis matchar det ena löshåret jag har hemma min nuvarande hårfärg så det är kanon. Tycker det ser mycket bättre ut med det håret där än utan, usch usch usch vad fult hon klippt mig!

Åh, jag vill till Ullared. Det är ett bra ställe. Massa billig shopping, myes. Men får väl se när jag har råd att åka dit, haha. Så som min ekonomi ser ut nu så har jag inte råd med nånting alls.
Ska i alla fall åka till älsk den 17e. Ser fram emot det!
Nu ska jag vara social på MSN. Pusshej!


Whirlwind


Paket

Idag kom mitt paket från Barbarella! Ett standard smycke till naveln och så hästskoring till septum. Bytte så fort jag öppnat paketet och jag tycker det blev jättebra! :D


Oinspirerad

Jag är så oinspirerad om vad jag ska blogga om. Har verkligen ingenting att skriva.
Vad vill ni läsa om?

00:10

Verkar som jag är den enda som är vaken? Har jättetråkigt :(

Nöjd

Fick min första beställning från Barbarella idag! Blev riktigt bra när jag bytte smyckena. Nu längtar jag till måndag så jag kan få min hästsko och mitt navelsmycke :D

Tar förmodligen bild när jag fått min sista beställning, så allt är på plats i ansiktet, haha.

Klagovideo


Gos och smycken

Idag har jag varit hemma hos mamma och gosat med Tex och pratat med mor min. Trevligt trevligt.
Tex är ju så gosig så det finns inte, hihi. Älskar honom massor! Världens gosigaste, finaste hund.


Barbarella har skickat mina smycken nu så jag får dem nog imorgon eller på måndag! Hoppas på imorgon, för de skickade dem vid tio-tiden i morse så de borde komma imorgon. Åhåhå, skoj!
Tänkte även kolla med tidsbokning för earl. Vill verkligen ha det, så sjukt snyggt är det!

Nu ska jag kolla Facebook och tider, ha det fint!

Love

Jag älskar dig ♥ Du gör mig hel ♥


Nightowl


New design: {Black & Blue}


Video från i somras


Hittade denna video så jag tänkte jag kan lika gärna ladda upp den :D

Filmkväll med mig själv

Min överläpp är jättesvullen, ser ut som Botox... Piercade nämligen medusa igen igår kväll. Ska ha kvar den nu, för det är finfint. Hoppas svullnaden går ner snart.

Laddar ner lite filmer; House of 1000 corpses, som jag sett innan. Väldigt mysko film av Rob Zombie.
Laddar även ner American Pie 1 och 2, så ska nog se dem snart. De är roliga. Ska ladda ner de andra American Pie senare. Något att se på i alla fall.

Hatar förövrigt mitt hår. Men det växer ut, som tur är. Måste ha något över huvudet för det är sjukt fult att ha det som det är. Synd.

Nu blir det film, vi hörs.


Såld

Typiskt. Missen jag laddade upp bild på igår är såld. Har mailat två andra om katt så får se om de är kvar. Jag hoppas på det!

Zelda

Om jag har riktig tur så kan denna fina lilla kisse bli min! Hon ska heta Zelda i så fall :3

Vaken

Jag kan inte sova. Är hur pigg som helst och har ingenting att göra. Det är typiskt...

Rubriktorka

Idag är ingen vidare bra dag. Är bara allmänt trött på allt, mest på livet.
Klippte mig idag, för det var sjukt slitet. Blev inte bra, är as kort. Trivs inte alls i det. Frisören sa att det var bra att jag klippte mig nu, för annars skulle det ramlat av när som helst ändå. Känns ju bra, jag mördar mitt hår. Ironi där, alltså.

Lyssnar på Kents fina låt På Drift. Älskar den. Älskar dem. Innan lyssnade jag på Håkan. Vill se honom när han spelar i Göteborg, men tror inte jag har råd. Vet inte, får se. Vore fint att se honom.

Färgen jag färgade igår gick ur idag hos frisören. Dålig färg, den skulle ju vara permanent... Så slängde i det jag hade kvar av de lila toningarna från Shock så nu är det starkt lila. Fast jag tycker det ser fult ut. Eller så är det bara för frisyren. Den förstör allt. Sa att jag ville ha kvar längderna på sidorna, ändå klippte hon dem jättekorta. Har ju inte ens några längder kvar där. Vill att det ska växa ut nunununu.

Är pank. Vill ha pengar. Vill tatuera mig, pierca earl, shoppa... Köpa cigg vore inte dumt heller. Sista paketet nu och det är bara halva kvar. Tre veckor till pengar. Fan vad segt. Har i alla fall en massa mat så slipper handla.

Ska prata med mamma imorgon, fråga om jag kan få min systers gamla dubbelsäng. Den lär ju ta upp halva lägenheten men ah, får lämna tillbaka mina två fotöljer så får den plats. Använder dem ändå inte.

Nu ska jag dricka cola.


Maha


Jag har tråååkigt.

Juicy eggplant

God eftermiddag bloggen samt läsare!
Jag har färgat håret idag, juicy eggplant heter färgen och den skulle bli mörklila, men är mer ljuslila/grå. Gillar den ändå, eller jag får väl se mer när håret är torrt och stylat. Skulle behöva klippa topparna, för de är som tuggummi men får se hur mycket pengar jag har först. Tror det kan räcka, hoppas på det.

Nu blir det att kolla runt lite på nätet, uppdaterar some other time. Pusshej.


Underbara dagar

Jag har haft fem underbara dagar hos finaste pojken. Saknar honom redan massor, det är så tomt när man är ensam.
Har ingen vidare blogglust just nu så lämnar inlägget här. Men har i alla fall haft det underbart fint!

Emelie Segerlöf, mer känd som Angelstar eller Stjärnängeln.
Bloggar om min tråkiga vardag och allt som händer kring den. Jag har en blogg utöver denna som endast ett fåtal personer känner till. I den bloggen skriver jag om hur det är att leva med psykiska besvär såsom depression, ångest, självdestruktiva beteenden och inre demoner.
Tycker du om min blogg är du välkommen att följa den via Bloglovin'. Länken är precis här nedanför.

Jag återkommer med mer information när jag listat ut vem jag är.