På biblioteket

Sitter på biblioteket, i väntan på att piercingstudion ska öppna (klockan tolv öppnar den.)
Jag har varit på banken, tagit ut kontoutdrag för mina konton, lämnat papper till soc och nu sitter jag här. Klockan ett ska jag träffa Barbro på vuxenpsyk igen, och ska be om att utredas för borderlie, eftersom vi ändå inte gör något vettigt på våra samtal och det pratats om att jag eventuellt kan ha borderline. Då är det lika bra jag får utredas för det, tycker ju jag då. Det är rätt logiskt egentligen.

Längtar hem, så jag kan kolla posten, och förhoppningsvis har jag fått mitt löshårslim och mina piercingkulor! Då ska jag byta kinderna - och earlkulorna till svart också, så alla blir svarta. Nomnom, kommer bli fint tror jag. Det passar bättre med svarta piercingar när man har mörkt hår och silvriga till ljust hår, in my opinion.

Massor av bra musik spelas i mina hörlurar, det är Kent, Broder Daniel, Rancid, Anti-Flag, Håkan Hellström med mera. Sitter och bara njuter. Och så är det soligt och fint också, jag har hatt och stjärnor under ögonen, rosett under kragen till min vita skjorta, och en svart cardigan över den, rosa leopardmönstrade jeans, röda Converse samt min nit-pimpade jeansjacka. Är riktigt nöjd med min outfit idag! Ansiktet är desto värre. Svarta ögonlock, mascara, mörkbruna ögonbryn; relativt smala, hudfärgade läppar. Men det är ansiktsformen som är fel. Ögonen som är för små, näsan som är för stor. Munnen som ser för konstig ut. Om man ändå kunde få se ut som man önskar!

Nu är det 22 minuter kvar av min internet tid. Får hitta på något vettigt att göra (=Facebook/Tumblr) tills dess. Lalala jag är uttråkad...

Namn:

Email:

Din bloggadress:

Kommentar:


Spara.
TILLBAKA.
Emelie Segerlöf, mer känd som Angelstar eller Stjärnängeln.
Bloggar om min tråkiga vardag och allt som händer kring den. Jag har en blogg utöver denna som endast ett fåtal personer känner till. I den bloggen skriver jag om hur det är att leva med psykiska besvär såsom depression, ångest, självdestruktiva beteenden och inre demoner.
Tycker du om min blogg är du välkommen att följa den via Bloglovin'. Länken är precis här nedanför.

Jag återkommer med mer information när jag listat ut vem jag är.