Tidig morgon

Oj oj oj. Idag vaknade jag redan halv sex i morse, jättepigg också. Tog en cigarett och drack lite Cuba Cola och sedan begav jag mig till sängen igen. Vaknade senare av att hemvården knackade på och kom med mina mediciner. Sen har jag gosat massor med Zelda. Hon är så snuttig så det inte är sant nästan. Men jag tror hon löper, för hon beter sig lite annorlunda, jamar hela tiden och ska snutta konstant. Men jag vet inte helt säkert, det är vad jag gissar mig till i alla fall.

Nu sitter jag här och bloggar, lyssnar på Crystal Castles och bara tar det lugnt. Satt en kort stund på balkongen också men det har inte blivit så varmt än, blir varmare senare idag. Ska vara 17 grader. Det ger jag tummen upp!

Jag är jättetrött nu, men behöver piggna till. Att vakna så tidigt som jag gjorde är inte särskilt bra om man är van att gå upp senare. Men har vaknat tidigt de senaste veckorna, konstigt nog. Kan ju undra vad det beror på, att det är ljust ute vid den tiden kan ju vara en bidragande faktor.

Nu blir det att kolla runt lite på nätet! :)

Namn:

Email:

Din bloggadress:

Kommentar:


Spara.
TILLBAKA.
Emelie Segerlöf, mer känd som Angelstar eller Stjärnängeln.
Bloggar om min tråkiga vardag och allt som händer kring den. Jag har en blogg utöver denna som endast ett fåtal personer känner till. I den bloggen skriver jag om hur det är att leva med psykiska besvär såsom depression, ångest, självdestruktiva beteenden och inre demoner.
Tycker du om min blogg är du välkommen att följa den via Bloglovin'. Länken är precis här nedanför.

Jag återkommer med mer information när jag listat ut vem jag är.